Agajar 21.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ponoć 21 stycznia jest najbardziej dołującym dniem w roku. Więc jak Agnieszki i nie tylko czują się w tym niezwykłym dniu? Ja jak by tu powiedzień nie odczuwam jakiejś zmiany w związku z tym. Poniedziałek jak każdy inny dołujący A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 I od dzisiaj wierzę w cuda Jutro napiszę dlaczego ??? czekamy Ja też czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 moje drogie otóż byłam wczoraj u przyjaciół- u tego kumpla po wypadku. Byłam w szoku, bo siedział już na łóżku, nie może chodzić i w ogóle dzisiaj się okaże jak będzie dalej, ale jest tak bardzo pozytywnie nastawiony do świata, że szok- ma tyle planów i wiary, że mam nadzieję, że szybko wróci do całkowitej sprawności. Bóg nas słucha -trzeba się tylko mocno modlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 YreQ cieszę się razem z Tobą Mam nadziję, że i Tobie wrócił optymizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wszystkim Agnieszkom składam najserdeczniejsze życzonka imieninowe spełnienia wszystkich Waszych marzeń i mam dla Was śliczną i cudnie pachnącą dziką różę http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1441_DSCN5597.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 to ja się melduję z serniczkiem (uwielbiam sernik ) - to tak przed 21.00 http://www.rysch.com/kuchnia/images/sernik_kakaowy.jpg jaki wyrośnięty ... mniammm ale do rzeczy ...wszystkim Agnieszkom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! w dniu ich swieta - of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Dziewczyny jak maliny - więc chyba same też podziękują, ale "ja jako" założycielka dziękuję i w ich imieniu ....za pamięć, za kwiaty i kwiaty i wykopanie połowy Holandii przez naszą kocicę Sobie i Wam życzę też ciepłego 21 w 2009 roku, bo nie ma jak imieniny przy grilu w styczniu, na które już zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 spełnienia wszystkich Waszych marzeń http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1441_DSCN5597.jpg a jednym z nich niech będzie "móc opalać się w przyszłe lato na własnej działce u boku takiej pachnącej róży, a potem wykąpać się w wannie z wonnościami- różanymi oczywiście i przygotowanymi przez małża - z pływającymi płatkami róży i ......" - jak dobrze pomarzyć w imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 ......... i kwiaty i wykopanie połowy Holandii przez naszą kocicę takie było zamierzenie coby było ich duuuuuużo i sorki za "rozpirzenie" strony przy okazji i bardzo się cieszę, że twój znajomy wraca do zdrowia ALE MI NIE OTO...... superowe są te tulipany, baaaaaardzo mi się podobały, wiosennie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 bo ja nie mogę się już wiosny doczekac ........... na razie zima bez śniegu - szara, bura i ponura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ale Basiu zima chociaż jest ciepła!!!! Dla takich jak ja to super sprawa bo jutro ROBIĄ MI WYLEWKĘ!!!! Hurrra! Potem tylko tynki, wełna i witaj mieszkanko!!!! Wcale dzisiaj nie jest dołujące!!! Byłam na zakupach bieliznowych z przyjaciółkami i wróciłam obłowiona i obdarowana, bo dziewczyny zasponsorowały mi część łaszków. I jeden komplecik kupiłam specjalnie na "otwarcie" naszej nowej łazienki, bo jest turkusowy jak i ona niebawem będzie. To dla mężusia coby potem miał miłe wspomnienia związane z przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego i samych radosnych chwil życzę Agnieszkom styczniowym i kwietniowym także!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/wiosna06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 moje drogie otóż byłam wczoraj u przyjaciół- u tego kumpla po wypadku. Byłam w szoku, bo siedział już na łóżku, nie może chodzić i w ogóle dzisiaj się okaże jak będzie dalej, ale jest tak bardzo pozytywnie nastawiony do świata, że szok- ma tyle planów i wiary, że mam nadzieję, że szybko wróci do całkowitej sprawności. Mało tego, powiedział, że jak miesiąc poczekamy to sam położy nam obiecaną elektrykę (z pracownikami, no bo przecież nie chodzi)- ale projekt zrobi, bo całe centrum dowodzenia ma przy łóżku I aby dać mu też cel ( no i kasa się im też przyda bo temat ZUS-u to brak słów )najprawdopodobniej odwołamy naszego gościa od kabelków i znów zrobimy sobie kolejne miesiące przerwy w pracach na budowie- na ile to rozsądne... pokarze życie..... bo w końcu możemy nie zdążyć do września z przeprowadzką a mała idzie do pierwszej klasy...... Cud - bo gdybyście zobaczyły auto po wypadku w życiu nie powiedziałybyście, że po czymś takim można żyć. Bóg nas słucha -trzeba się tylko mocno modlić. Bardzo, bardzo się cieszę, Aga Wszystkim Agnieszkom - solenizantkom życzę wiosny w sercach: http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3124__DSCN0553.jpg A ja czekam do kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.01.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Czy te motylki robią to co myślę???? Czy mnie oczy mylą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.01.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Czy te motylki robią to co myślę???? Czy mnie oczy mylą???? Chyba mam podobne skojarzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.01.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Po prostu amonite złożyła baaardzo wyraziste życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.01.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 .............chyba jakaś plaga..................... zaraźliwe toto? Miejmy nadzieję (chodzi mi oczywiście o zarażenie się od motylków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.01.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No tak, pogoda taka że podobno koty już się marcują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.01.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No tak, pogoda taka że podobno koty już się marcują..... i motyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 22.01.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Wszystkim Agnieszkom - solenizantkom życzę wiosny w sercach aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz juz wiem jak wygląda wiosna w sercach No proszę jak to forum kształci :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts