YreQ 22.01.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co tak tu życie towarzyskie zamarło??? no wiesz ..... rzuciły się dziewczyny aby Twoje zdjęcia z Paryża pooglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A że tak spytam nieśmiało - czy jak mnie nie było, któraś z Was uzupełniała listę Agnieszek.....czy do nadrobienia została? obawiam się, że nie...... ok, jutro odszukam jakąś ostatnią i dopiszę, bo Agi były ale już ich nie ma - oby się nie obraziły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.01.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 E tam, zdjęć z Paryża to mam że hoho, a to na NK jest akurat jednym z niewielu zdjęć gdzie jestem po prostu Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.01.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 YreQ, znalazłam cię sama na NK. Telepatia jednak dzisiaj mi dobrze działa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 YreQ, znalazłam cię sama na NK. Telepatia jednak dzisiaj mi dobrze działa...... czekałam, aż zadziałasz a ja liczę rachunki, oj konto topnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 jeszcze nie mam na 100 % końcowego wyliczenia - czekam na 2 faktury i korektę - i wyszło mi za dach 64 603,63 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Zostańcie ze mną !!! Przynajmniej nie myślę o tym co się dzieje na górze.... bo dzisiaj leją tą wylewkę. Jak przestanę pisać to znaczy że strop nie wytrzymał i leżę pod gruzami i jak poszło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 23.01.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Macie może jakieś pomysły na prezent walentynkowy dla inwestorków?Ja chciałam kupić coś śmiesznego i zobaczcie co znalazłam na allegro: Skoro nikt póki co tu nie zagląda to usuwam narazie linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.01.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Idąc śladem Bianki .... .....i w dobie "braku romantyzmu" podczas wykańczającej budowy - proponuję, aby ..... inwestorkowi , który kręci nosem na nasze wymarzone kafelki do łazienki - kupić na walentynki właśnie ową kafelkę , przewiązać ją wstążeczką a do kafelki zaproponować siebie w bieliźnie w kolorze owej kafelki....... Agajar - wrzuć swoje linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No dziewczęta wyleweczka jak się patrzy - jutro wstawię zdjęcia specjalnie dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.01.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A teraz obleewamy http://www.szampan.net/image/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A pomysł z bielizną polecam bo nie wyobrażam sobie faceta, któremu by nie przypadł do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.01.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Na szampana się spóźniłam, ale i tak bardzo wyleweczki gratuluję - może ktoś zapoda z tej okazji na dzisiaj naleweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.01.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A pomysł z bielizną polecam bo nie wyobrażam sobie faceta, któremu by nie przypadł do gustu ... chyba tylko facetowi- niefacetowi. Ale takowych też znam i rozpatrzyliby nasz image w stylu iście kobiecym - czyli tam wałeczek a tu tłuszczyk A inwesterkowie mam nadzieję, że rozpatrzą pod kątem jaki NAM się tylko marzy Nie wiem skąd amonite wzięła te motylki, ale jakieś feromony krążą i dziś................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.01.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bianka gratuluję i zapodawaj zdjęcia YreQ - jesteś następna motylkowa z wiosną w sercu??? no proszę ile amonite narobiła zamętu jednym niewinnym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.01.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 YreQ - jesteś następna motylkowa z wiosną w sercu??? no SIE WIE ..... z wiosną w sercu bardziej się chce ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.01.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 HOP HOOOOOOOOP .......................... April i amonite - co się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.01.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item301727041_przyjaciel_w_portalu_nasza_klasa_okazja_.html zobaczcie jaka aukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.01.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item301727041_przyjaciel_w_portalu_nasza_klasa_okazja_.html zobaczcie jaka aukcja no właśnie - inwestorek miał ją wczoraj wyświetloną, zapomniałam spytać czy skorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 24.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wczoraj czytałam o tej aukcji na onecie chyba. Ludzie nie zdają sobie sprawy chyba, że wygranie licytacji na allegro równa się zawarciu umowy kupna- sprzedaży. Już była przecież taka sprawa w sądzie i kupujący w tamtym przypadku wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts