YreQ 05.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 witajcie - ciśnienie dziś okropne, a może kawka (2 ) ? April - słodkie te kotki - nawet słychać jak cichutko mruczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.02.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Cześć ja z chęcią napiję się 2 kawki ale piękne słonko u nas... czyżby to już wiosna??? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Kawa_%281%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Śpijcie dobrze i niech bezsenność będzie Wam obca dziękujemy amonite.... mi póki co bezsenność nie grozi, prędzej śpiączka cały rok zapadam w sen zimowy hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 05.02.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 U mnie słonko było wczoraj, nawet zachęciło mnie do pierwszych wiosennych porządków w ogrodzie Dziś za to pochmurno, ale ciepło - oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.02.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 chciałabym móc zrobić porządek w ogrodzie... chciałabym mieć w końcu ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.02.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 chciałabym móc zrobić porządek w ogrodzie... chciałabym mieć w końcu ogród... ciesz się wolnością, bo jak stonka na żołędzie nie będzie chciała przyjeżdżać to przyjdzie Ci po dzikach sprzątać A na serio.... to ja też nie mogę się doczekać ...... i hortensje i magnolie i berberysy i zupełne nosem w piachu dłubanie przy skalniaku........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 hihi chyba założę punkt sprzedaży żołędzi YreQ i hortensje i magnolie i berberysy i zupełne nosem w piachu dłubanie przy skalniaku........... oj nawet mi nie mów... ja staram się o ogrodzie myslec jak najmniej ale Ty juz możesz zacząć szaleństwo kwiatowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 05.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ja też nie mogę się doczekać ...... i hortensje i magnolie i berberysy i zupełne nosem w piachu dłubanie przy skalniaku........... Powiem szczerze, że praca w ogrodzie prawie mnie nie męczy, nie chce mi się jeść, ani pić, odpoczynki są bardziej dla popatrzenia na jakiś kwiatek, czy przysłuchania się, jak ptak śpiewa Natomiast domowe obowiązki męczą mnie straaaaszliwie Nie przepadam (mało powiedziane ) za myciem okien, zmywaniem czy prasowaniem; co to gotowania, to czasami lubię, ale rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.02.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Powiem szczerze, że praca w ogrodzie prawie mnie nie męczy, nie chce mi się jeść, ani pić, odpoczynki są bardziej dla popatrzenia na jakiś kwiatek, czy przysłuchania się, jak ptak śpiewa Natomiast domowe obowiązki męczą mnie straaaaszliwie Nie przepadam (mało powiedziane ) za myciem okien, zmywaniem czy prasowaniem; co to gotowania, to czasami lubię, ale rzadko A u mnie by się przydał ktoś z głową do urządzenia ogródka, bo po wkopywaniu odpływów rynien pozostał jeden wielki rozkop szlaczkiem między iglaczkami. Nawet cieszyniankę mi chyba wykopali To taki legendarny na naszych ziemiach kwiatek o zielonych płatkach.... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Hacquetia-epipactis.jpg/200px-Hacquetia-epipactis.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/66/Hacquetia_epipactis_Sturm3.jpg/250px-Hacquetia_epipactis_Sturm3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 cieszynianka wygląda ślicznie, mam nadzieję, żę jej nie wykopali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Leżała na ich "szlaku" , więc wszystko możliwe Aczkolwiek może dam radę ją odkopać?? Jeśli ją wyśledzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 05.02.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Leżała na ich "szlaku" , więc wszystko możliwe Aczkolwiek może dam radę ją odkopać?? Jeśli ją wyśledzę..... Mam nadzieję, że się uda, bo to bardzo ładny i wdzięczny kwiatuszek. Nie znałam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Leżała na ich "szlaku" , więc wszystko możliwe Aczkolwiek może dam radę ją odkopać?? Jeśli ją wyśledzę..... Mam nadzieję, że się uda, bo to bardzo ładny i wdzięczny kwiatuszek. Nie znałam go Miałam tylko jędną kępkę po teściowej w spadku, a teraz to nie wiem czy jeszcze tam jest......Pójdę w sobotę pogrzebbię między kupkami ziemi może akurat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 05.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Na pewno warto poszukać, szkoda by było roślinki... Ja przed rozpoczęciem budowy musiałam sporo krzewów wykopać, bo kiedy je sadziłam, to naprawdę nie przyszło mi do głowy, że kiedyś tam domek będę budowała No i niestety nie wszystkie się przyjęły w nowych miejscach. Mnie jest żal każdego badylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 05.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zajrzy, ale mam ładny wierszyk.... WIESŁAW JANUSZ MIKULSKI z cyklu "I znowu noc" * * * Żonie w Twoich ramionach jak na łąkach pełnych słońca kwitną uśmiechy naszego ogrodu owoce marzeń coraz dojrzalsze czerwienieją wesołe jak Ty nawet deszcz nie zmywa szczęścia z naszych twarzy ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.02.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ja zajrzałam i przeczytałam dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.02.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 .... a ja przeczytałam dopiero teraz i pomyślałam, że szkoda, że małż wierszem mi nie mówi ........ ...bo śliczny ten wiersz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 06.02.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 .... a ja przeczytałam dopiero teraz i pomyślałam, że szkoda, że małż wierszem mi nie mówi ........ ...bo śliczny ten wiersz..... Ja od mojego małża wierszy nie wymagam. Wystarcza mi że czasami bez powodu porywa mnie do tańca i walcujemy po całym pokoju..... i na walentynki zawsze kartkę dostaję..z wierszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.02.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 POBUDKA kawa podana http://www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_sierpien/kawa.JPG a na deser coś "prawie dietetycznego" http://www.foodprocessing-technology.com/contractor_images/iclip/3-ice-cream.jpg (prawie robi wieeeelką różnicę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.02.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 lody to na deser po śniadaniu i kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts