Bianca 03.03.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A ja ten bidet z klapką to właśnie z Hybnera seria Aga A teraz znalazłam takie cóś może któraś z was się skusi http://sklep.kati-kati.pl/index.php?p82308,ulrich-toiletspa-deska-sedesowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ja nie skorzystam, bo kupiłam już wieszak na papier toaletowy i ręczniki szok, czego to ludzie nie wymyśla. A poza tym to ciekawe, bo nie piszą, ten pilot to w zawilgoconym łazienkowym środowisku może przebywć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.03.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 o kurcze... jaki bajer no nie wiem czy się skuszę... ale opis działania jest bardzo zachęcający... pewnie trochę czasu musiałoby upłynąć zanim nauczyłabym sie obsługiwać ten sprzęcik ..hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 03.03.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Muszę mężowi podsunąć ten pomysł Niedługo to nie będzie trzeba nawet zachodzić do toalety żeby załatwić swoje potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 03.03.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 YreQ 90 tys. za wszystko łącznie z materiałami czyli wszystkimi glazurami, terakotami (cały salon + łazienki, kuchnia itd) w tym sam kominek 10 tys. Wracając jeszcze na chwilę do spraw WYCEN - to nie mam pojęcia jak oni to zrobili Bo u mnie to sama robocizna zamknie się może w tych 90 tys. Pododawałam i tak jakoś wyszło. Jakoś nie mogę uwierzyć w tę kwotę ( ludzi dwa domki od Ciebie). Aga dowiedz się dla siebie za co płaciła będziesz - ja mogę powiedzieć Ci tylko tyle , że nasz ...nazwijmy go hydraulik - za materiał i robociznę powiedział, że około 40-45 tys. wyjdzie...... Pozdrawiam serdecznie. Rozmwiałam dziś z szefem ekipy od tynków i on wycenił nam robotę (tynki, ocieplenie poddasza, wylewki) na jakieś 30 tys. Hydraukik bierze 130 zł za punkt centralnego. Jutro będziemy z nim rozmawiać ale powinien jeszcze coś opuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.03.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Hydraukik bierze 130 zł za punkt centralnego. Jutro będziemy z nim rozmawiać ale powinien jeszcze coś opuścić. No widzisz Aga - u nas pewne ceny nie są możliwe, jak i liczenie od punktu - czyli ile pkt. wody, ile kaloryferów. Zajrzyj do dziennika. Nasz "hydraulik" nie podłącza tylko wody, tylko robi wszystko - od wykucia ścian pod rury, rozprowadzenie rur - u mnie woda, kanaliza i odkurzacz centralny- montaż grzejników i sanitariatów (biały montaż ), izolacja z papy pod styropian, ułożenie styropianu w 2 warstwach, rozprowadzenie podłogówki, montaż kominka z płaszczem wodnym i całej automatyki do niego porzebnej , montaż solarów i osprzętu w kotłowni, no i instalacja gazowa. Nam dodatkowo przekuwa wentylacje w kuchni. Dlatego jak ktoś pyta mnie o hydraulika to ja nie wiem ile bierze za "doprowadzenie wody np. do zlewu w kuchni" bo u nas robi wszystkie instalacje poza elektryką. Za punkt to nam gość 7 lat temu liczył, jak zakładał w naszym mieszkaniu centralne, a że rurki w miedzi chciałam i to w ścianach pochowane to za kucie zapłaciłam dodatkowo - nie było wliczone w cenę punktu ( płaciłam 100 zł od grzejnika a za całe ogrzewanie z piecem i 9 grzejnikami zapłaciłam 12 tys.) Wiem, że ceny robocizny w różnych miastach(lub wioskach) różnie się kształtują - ale i nasz elektryk na ceny jakie zaproponowali mi wykończeniowcy - zrobił oczy- a mieszkamy od siebie 20 km. W każdym razie życzę Ci owocnych rozmów, fachowo zrobionej wykończeniówki za rozsądne pieniądze i brak poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.03.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Śpieszę Wam donieść wspaniałą nowinę: wczoraj widziałam pierwszego bociana Niestety nie było to nad naszą działką ale jak bylismy w drodze na budowę więc może jednak nas w końcu dojrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Śpieszę Wam donieść wspaniałą nowinę: wczoraj widziałam pierwszego bociana Niestety nie było to nad naszą działką ale jak bylismy w drodze na budowę więc może jednak nas w końcu dojrzał Aga , a Ty pamiętasz o MATCE, że też czeka ? no i jak doleci do Ciebie to daj znać i pogoń go do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 04.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Do mnie nie doleciał jak byś pierwsza do niego dotarła to podpowiedz że i ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 05.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Znalazłam narożnik- cudny ale... po pierwsze za duży myślę że nie zmieścił by mi się w szerokości a po drugie ta cana http://www.allegro.pl/item321041799_wloski_naroznik_ze_skory_verona.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Znalazłam narożnik- cudny ale... po pierwsze za duży myślę że nie zmieścił by mi się w szerokości a po drugie ta cana http://www.allegro.pl/item321041799_wloski_naroznik_ze_skory_verona.html oj trzeba mieć salony do niego cena jak dla mnie też z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 05.03.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A co się dzieje z basiah2? Czy ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 W ogóle grobowa cisza, a ja potrzebuję rady, temat w komentarzach. Dla obrazu otwórzcie rzut Halszki z Archetonu- wersja w odbiciu lustrzanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 05.03.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Czyżby się wszystkie budowaniem zajęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 05.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A co się dzieje z basiah2? Czy ktoś coś wie? jestem ale ledwo żywa przeprowadzamy się w pracy tepsa w ramach przenosin numeru telefonu odcięła nam internet siedzę do późna i skręcam jakieś regały itp ale mam nadzieję nadrobic wszystko w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.03.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dziewczynki, czyżby przesilenie wiosenne Was dopadło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 07.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 chyba troszkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.03.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.03.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 nie tylko? kobietki wszystkiego naj naj naj w nasze święto!!!!! http://www.kwiaty.anv.pl/sklep/images/Bukiety_rozne/866_boquet_070302.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 08.03.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Strasznie lubię tulipany W imieniu Agnieszek dziękuję bardzo Dziś czeka mnie odgruzowywanie domku po wizycie elektryka i hydraulika Jak ja tego nie lubię - ale jak będzie potem fajnie czyściutko, zwłaszcza jak zrobią nam tynki i wylewki a to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts