Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

Recommended Posts

To się musiało tak stać. Nie mamy stadionów, nie mamy Euro 2012. Dziennikarze Radia ZET i "Faktu" dotarli do dokumentu od UEFA z którego wynika, że odebrano nam organizację piłkarskich mistrzostw Europy w 2012 roku. Co zadecydowało? Tego w dokumencie nie ma. Szczegóły poznamy, gdy tylko decyzja oficjalnie dotrze do Polski.

to chyba onetowy dowcip, co nie ?

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i jak dzisiejszy bilans wkrętowy?

mi udało się dzięki stronce podanej przez Biancę wkręcic znajomych

15 -letnia siostrzenica małża omal zawału nie dostała jak wysłałam jej link do "nietypowych oświadczyn" z jej danymi :lol: :lol:

teraz szaleje i wkręca znajomych....

parę innych osób po drodze też się zdziwiło :lol: :lol: :lol:

Bianca - super zabawa :wink:

ja też się cieszyłam jak skończyli murować, jak mi zrobili dach, jak okna wstawili, a teraz się wszystko pokićkało i stoimy z robotą :cry:

to witaj wśród innych pokićkanych budów :cry: :wink: - u mnie posadzkarz miał i posadzki i tynki robić - zrezygnował z tynków...ja przezyłam koszmar poszukiwawczy; gość od elewacji miał i elewację i dach ocieplać - na elewację wchodzi w przyszłym tygodniu a z ocieplenia dachu chce się wymiksować - też w zastępstwie nie mam nikogo :evil: pan hydraulik cały czas wiedział, że piec na gaz - gaz jest w projektowaniu czyli go nie położyli - a on mi wczoraj oświadcza, że przed położeniem płytek podłogi trzeba wygrzać :o czyli mieć podłączony gaz - a glazurnik na koniec miesiąca wchodzi - pytam hydraulika a gdzie był wcześniej ? :evil: ...a glazurnika czy mu wystarczy jak ja się przeturlam parę razy po podłogach i je wygrzeję :lol: to głupawka totalna.