April 13 07.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Trunki widzę markowe zapodajecie, więc nic nam strasznego po nich nie grozi Tylko czym zakąsimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 może malusieńkie kanapusie, albo jakaś "zaciepanka" albo cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 07.04.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 To ja czekam na jakiś mały zestawik. Jestem chora więc zwolniona z obowiązku pichcenia dla koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.04.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 witam z nowym dniem i z nowym optymizmem http://www.osmkrosniewice.com.pl/kefir.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.04.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 O! Aż tak ostro wczoraj było że trzeba się kefirem dzisiaj ratować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 08.04.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 cześć dziewczyny. Jak ja wam zazdraszczam, że sobie tak razem wieczorami drinkujecie. Ale jeszcze chwilkę i może ja będę miała internet w domku. Widzę światełko w tunelu. Dla tych co po wczorajszej imprezce lekko nieswojo się czują proponuję... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ec/Pickled_cucumber.jpg/250px-Pickled_cucumber.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 o nie... ale mnie imprezka wczoraj ominęła dziewczyny katarki i temperaturki przeszły?? basiah2 śliczną masz działkę i domek też będzie piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.04.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 oj scur... ja co prawda nie po imprezce... ale na takie pyszności zawsze się skuszę pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 08.04.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 oj scur... ja co prawda nie po imprezce... ale na takie pyszności zawsze się skuszę pycha Moja 80-letnia babcia robi najpyszniejsze na świecie. Właśnie byłam u niej na weekend i przywiozłam 10 słoików. Pachnące czosnkiem i koprem, twarde jak kamyczki. PYYYYCHA!!!! Mój mąż czasami żartuje, że ożenił się ze mną bo babcia robi najcudowniejsze ogórki na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.04.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 scur chętnie wtrąbię takiego ogóra Grzebiuszka dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.04.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 scurPachnące czosnkiem i koprem, twarde jak kamyczki. PYYYYCHA!!!! pliz już przestań... dręczycielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 scur chętnie wtrąbię takiego ogóra Grzebiuszka dzięks nie ma za co... to nie moja zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 oj scur... ja co prawda nie po imprezce... ale na takie pyszności zawsze się skuszę pycha i buła z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć dziewczyny, wczoraj do domku późno wróciłam. Dzieci zrobiły pyszniutkie tosty z pieczarkami i serem a do tego poleciały ....... uwaga........ ogóreczki babuni. I jeszcze powiem że babcia pyszny smalczyk robi. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ya/ka/n9kt/bOVuBBjpHb3bomJELB.jpg Yreq i Grzebiuszka mam dla Was dobrą wiadomość macie największe szanse na spróbowanie w realu. Babcia zasiedlona pomiedzy Lubinem a Legnicą więc w połowie drogi możecie sie spotkać a ja do Was z chęcią dojadę. Daleko też nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.04.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa to kiedy babskie pogaduchy przy babcinych ogóraskach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 trza sie zgadać - nie ma co !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 09.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć dziewczyny, wczoraj do domku późno wróciłam. Dzieci zrobiły pyszniutkie tosty z pieczarkami i serem a do tego poleciały ....... uwaga........ ogóreczki babuni. I jeszcze powiem że babcia pyszny smalczyk robi. Yreq i Grzebiuszka mam dla Was dobrą wiadomość macie największe szanse na spróbowanie w realu. Babcia zasiedlona pomiedzy Lubinem a Legnicą więc w połowie drogi możecie sie spotkać a ja do Was z chęcią dojadę. Daleko też nie mam. ufff scur już myślałam, że chcesz nas dobić wizją tostów z ogóreczkami i jeszcze smalczykiem poprawić ale Ty dobra kobieta jesteś dziękujemy za zaproszenie YreQ kiedy odwiedzamy Babcię scur??? (mniam, mniam) hihi YreQ kiedy my sie cholera w końcu zobaczymy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć dziewczyny, wczoraj do domku późno wróciłam. Dzieci zrobiły pyszniutkie tosty z pieczarkami i serem a do tego poleciały ....... uwaga........ ogóreczki babuni. I jeszcze powiem że babcia pyszny smalczyk robi. Yreq i Grzebiuszka mam dla Was dobrą wiadomość macie największe szanse na spróbowanie w realu. Babcia zasiedlona pomiedzy Lubinem a Legnicą więc w połowie drogi możecie sie spotkać a ja do Was z chęcią dojadę. Daleko też nie mam. ufff scur już myślałam, że chcesz nas dobić wizją tostów z ogóreczkami i jeszcze smalczykiem poprawić ale Ty dobra kobieta jesteś dziękujemy za zaproszenie YreQ kiedy odwiedzamy Babcię scur??? (mniam, mniam) hihi YreQ kiedy my sie cholera w końcu zobaczymy?? No cholewcia - właśnie ...kiedy ? Ze scur trzeba się domówić a ze mną ....może w niedzielę przy kawie na trawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 11.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Wyzdrowiałam Może jutro urządzimy jakieś babskie spontaniczne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.04.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Wyzdrowiałam Może jutro urządzimy jakieś babskie spontaniczne spotkanie April i co i cisza? Cieszę się, że wyzdrowiałaś, ale swoją frekwncją to myśmy się nie popisały w odpowiedzi na Twoją propozycję ........może jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts