YreQ 19.04.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 u nas też pada................no ale zgodnie z "tradycją" to musi padać , bo po tym jak wczoraj zaświeciło słońce i pojawili się w końcu panowie od elewacji - to nie mogło dobro trwać długo ....no i zaczęło padać, aby nie można było pracować ale mam jedną dobrą wiadomość - najprawdopodobniej znalazłam kupca na mieszkanie - szaaaaaaaaa trzymajcie kciuki ( będę miała kasę na kuchnię nie napisałyście czy podoba Wam się moja zielona ) Gorące uściski w ten zimny dzień - nic mi nie pozostaje ( PITa rozliczył mąż ) jak w "ferworze swego lenistwa" udać się na obcykanie parapetów zewnętrznych bo to, że dla tej kuchni umarłam to już wiecie (przy okazji pozdrawiam właścicielkę, która nie tylko piękną kuchnię ma ale i mieszka w mojej ulubionej miejscowości nadmorskiej ....niektórzy to mają szczęście [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 19.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 postaram się zrobic jak najwięcej zdjęc a tak w ogóle to mój chory psychicznie sąsiad się uaktywnił....... czy ja coś przeoczyłam? Ja chyba też o czymś nie wiem basiah2 na czym polega aktywność szalonego sąsiada? no niestety mam za ścianą chorego psychicznie sąsiada (już wam kiedyś pisałam) tak w ogóle to baaaaaaaaaardzo długa historia..... dużo by opowiadac....... ale wróciłam dziś widziałam domek ale frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.04.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Kartka z kalendarza 20 kwietnia - imieniny Agnieszki Wszystkim dzisiejszym solenizantkom - wszystkiego naj, naj, najlepszego http://www.800florals.com/img/rosecol.jpg Ja mam dzisiaj inne święto, a mianowice rocznicę ślubu i ... pochwalę się, że juz dostałam prezent A we wtorek wieczorem moja urodzinowa impreza, więc zapraszam Mam nadzieję, że... będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.04.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 ale gapa ze mnie dla wszystkich kwietniowych Agnieszek wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń wszelakich http://www.gim14szn.superhost.pl/MadzialenQ/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.04.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Agajar a to specjalnie dla ciebie (chyba taki bukiet kiedyś chciałaś ) http://www.represent.co.za/wp-content/uploads/2007/05/27april.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.04.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ja się podepnę pod tym bukietem od Basi tylko życzenia od siebie dołożę: Zdrowia dziewczyny i radości i sił nieskończonych!!! Żeby młoda dusza mieszkała w Was do końca. Ps. Ciekawe który kwiatuszek się Wam najbardziej podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 No to ja bardzo dziękuję za życzenia w imieniu tych kwietniowych I zapraszam na: http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg i:http://www.krzeminski.com.pl/test/grafika/produkty/ciastka/serniczki-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.04.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Basiah ty to wiesz jak mnie uszczęśliwić Niestety wczoraj nie było mnie w domu i nie mogłam podziękować ale dziś nadrabiam. Dziękuję za życzenia i zapraszam http://poznan.cityinfo.pl/upload/zalacznik_3979_Drinki.jpg http://img.hotjpg.pl/2006-11/2932cf1a808e507008f69859135aa7f0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 cześć nie było mnie wczoraj - generalnie mam młyn i kocioł niesamowity- to tytułem usprawiedliwienia się; a z okazji imienin moje miłe tylko TAKICH KWIATKÓW Wam życzę a nie "kwiatków" budowlanych, poczucia humoru mimo wszystko i sił, sił , sił. April - Ty też rocznicowa kwietniowa jesteś? - ja mam w piątek Dzisiaj miałam doła i chciałam "wpaść" na odstresowanie do fryzjera ............. niestety - trzy salony pod nosem i w każdym trzeba z wprzedzeniem przewidzieć kiedy doła będzie się miało nie powiem nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 U nas jest Jean Luis David czy jakosik tak to szło i oni nie przyjmują zapisów tylko biorą od ręki na fotel. Lubie tam chodzić bo właśnie nigdy nie wiem kiedy mi najdzie ochota na zmiane fryzu a tam zawsze mnie fajnie obetną i mam blisko z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.04.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 U nas jest Jean Luis David czy jakosik tak to szło i oni nie przyjmują zapisów tylko biorą od ręki na fotel. Lubie tam chodzić bo właśnie nigdy nie wiem kiedy mi najdzie ochota na zmiane fryzu a tam zawsze mnie fajnie obetną i mam blisko z pracy. I właśnie ja tak lubię - ścinam się rzadko, ale jak mnie coś najdzie to ma to być juz albo wcale - a tu moja droga pokory trzeba, zapisz się odstój i przyjdź. Jeden salon dokładnie mam prawie w podwórku - czyli w kapciach i z kawką można praktycznie wejść - no ale termin 29 kwietnia - a ja w piątek już muszę wyglądać - bo na razie to straszę - wszystkie stresy mnie dobijają. A że "upośledzona " jestem jeśli chodzi o testowanie nowych fryzjerów ( czyli jak mi ktoś podejdzie to juz tam chodzę a jak jest to Agnieszka to w ogóle ) no to byłam już przed 9 w salonie - moja fryzjerka kończyła pić kawę ale spoko się mną zajęła- "wyskubała" gdzie trzeba i jest ok- poplotkowałyśmy i jest podwójnie ok. Sprzedaję mieszkanie .....wiecie komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Pewnie komus z forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.04.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 z forum nie, ale AGNIESZCE Dużo by pisać o zbiegach okoliczności - ale przyznasz, że to imię ma moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.04.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ja znam tylko dwie inne Agnieszki oprócz Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 młodziutka jesteś więc nadrobisz....poznawanie Agnieszek. A jak już się pobudujemy to zorganizujemy zlot Agnieszkowy....tak za Kryśkami idąc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.04.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a ja tak dzisiaj w domu o tej porze bo mi poprawiaja te geberity i rurę od C.O Okazało się że to nie tak prosto i musieli je wszystkie wykuwać z wylewki i podnosić wyżej. A ja myślałam że to na tych śrubkach sobie podniosą dołożą po kawałku rurki i już Ale przynajmniej tynkowanie się zbliża wielkimi krokami i już mnie kręci, bo po tynkowaniu tylko miesiąc i można kończyć. Chciałabym na rocznicę ślubu w sierpniu się wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 22.04.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam, wieczorową porą Zapraszam do konsumpcji http://www.chopin.katowice.pl/grafiki/tort_smietanowy.jpg http://www.bia-bg.com/pictures/drinks.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Droga moja Beatko...........nie pogniewsz się skarbie, że dopiero dzisiaj życzonaka Ci składam ???? Samych szczęśliwych dni, barwnej życiowej drogi tylko z nielicznymi zakrętami losu, z których zawsze tylko na prostą się wychodzi, mnóstwa miłości w feromonowej otoczce gorąco Ci życzę ciepło przytulając do skołatanego serducha i wysyłając w Twoim kierunku same pozytywne fluidy. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 a ja tak dzisiaj w domu o tej porze bo mi poprawiaja te geberity i rurę od C.O Okazało się że to nie tak prosto i musieli je wszystkie wykuwać z wylewki i podnosić wyżej. A ja myślałam że to na tych śrubkach sobie podniosą dołożą po kawałku rurki i już Ale przynajmniej tynkowanie się zbliża wielkimi krokami i już mnie kręci, bo po tynkowaniu tylko miesiąc i można kończyć. Chciałabym na rocznicę ślubu w sierpniu się wprowadzić Bianeczko to się trochę z "sikaczami" miałaś - ale dobrze, że dało się wszystko naprawić. Trzymam za sierpień kciuki, bo i ja mam takie plany przeprowadzkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.04.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 cześć wszystko u WAS w porządku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts