basiah2 03.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 a co się dzieje ze zdrówkiem? mam nadzieję, że nic poważnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ale są już lokatorzy - cała armia mrówek! Co za upierdliwe towarzystwo oj kochana- trzeba czasem jak Telimena się poczuć.....Tadeusza podeślemy.... a na poważnie też mam takowe towarzystwo- leśne i gryzące ...są też jaszczurki...ale raczej uciekają na nasz widok; i myszka, która chętnie patrzy, rusza głową jak surykatka i czeka na okruchy buły z masłem i żółtym serem. Ostatnio mieliśmy maleńkiego ptaszka, inwestorek zrobił mu pod drzewem legowisko, dał jeść i wody do picia nalał w podstawek - ptaszek był młody ale chory, nie widział; matka przylatywała i go karmiła.....niestety był u nas tylko 2 dni, potem musieliśmy go zakopać. A ze zdrówkiem już ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 03.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 a co się dzieje ze zdrówkiem? mam nadzieję, że nic poważnego.... Ja też mam taką nadzieję, na razie badania przede mną Uwielbiam łazić po lekarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć Matko i Siostrzyczki Ale są już lokatorzy - cała armia mrówek! Co za upierdliwe towarzystwo kiedyś nie miałam nic przeciwko mrówkom, ale od kiedy walczę z nimi bezskutecznie bo założyły hodowlę mszyc na moich balkonowych różach too... budzą się we mnie mordercze instynkty amonite trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań basiah2 jakie postępy brawo, brawo YreQ czy u Was też jest wysyp sarenek, lisów i innych takich?? u nas zatrzęsienie, strach jechać autem za wiochę bo się pod koła pchają Sarenki ok, milutkie zwierzątka ale mąż mnie jeszcze dzikami straszy, co to niby na nasze żołędzie maja być łase Mam się bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.06.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Też się melduje. Ale za często mnie teraz nie będzie. Dzisiaj kończą mi tynkowanie wewnętrzne. Wygląda juz bardziej mieszkalnie niż było, ale jeszcze czeka nas ocieplanie wełną i regipsy. Ostatni tydzień był po prostu męką, kłopoty się skumulowały i jest jak jest. Ale nie będę Was dobijać koleżanki. Trzymajcie się ciepło..... lato jest cudooowne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.06.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Bianca - trzymaj się i nie daj kłopotom Grzebiuszka - jaki fe mężulek tak straszyć? pewnie chce nastarszyć a potem pocieszać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 http://img511.imageshack.us/img511/7703/dsc04286apf5.jpg znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 04.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 pewnie chce nastarszyć a potem pocieszać.... hihi a o tym nie pomyślałam a może tak być oj może... hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 04.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 YreQ śliczne masz znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 05.06.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 o faktycznie piękne wpadły na plotki? a może amonite zapoda swoje koleżanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 o faktycznie piękne wpadły na plotki? a może amonite zapoda swoje koleżanki? no to i ja czekam, a moje czmychają "między nogami" i wesoło mi nie jest tzn. na pewno i Grzebiuszce do śmiechu nie będzie jak wpadnie do mnie się opalać a jedna ze znajomych koło niej się położy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 15.06.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Cześć, wpadłam na chwilkę, żeby donieść, że: żyję i mam się dobrze, ale cierpię na totalny brak czasu Dziewczyny napiszcie co u Was. Jak Wasze domy, plany wakacyjne, co słychać u mężów, dzieci, osobistych narzeczonych a nawet u teściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.06.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 hej u mnie zdrówko -ten teges - na bakier dom stoi pusty, ekipy przychodzą w kratkę mąż smętny samochód się popsuł małej wypadł kolejny ząb teściowie mają się dobrze i planują wakacje ....ja niestety zaplanować nie mogę choć wyjechać muszę ściskam serdeczne P.s. April - dobrze, że znaka dałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.06.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 ale się zaniedbałyśmy, żeby nie powiedzieć, że zapuściłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.06.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 przeraża mnie cisza od Was bijąca - ja też za wiele czasu niestety dla Was nie mam , ale może choć po zdaniu napiszecie co u Was ? Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.06.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 cześć rzeczywiście straszna cisza nastała u mnie robi się dach na gospodarczym juz prawie skończony dziewczyny co się z wami dzieje???? YreQ kiedy wprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 tego nie wie nikt, miała być w sierpniu i tego się trzymam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Cześć i czołem Ja się nie dziwię, że tak tu cicho bywa ostatnio - taki czas - dni długie, po powrocie z pracy czeka następna praca, wieczorem człowiek marzy tylko o tym, żeby się rzucić na łóżko, nie ma kiedy naskrobać coś w dzienniku, zaglądnie się tylko do znajomych, przeczyta co tam nowego i pada się na twarz basiah2, może jakieś zdjecia pokażesz? YreQ, ja już ci napisałam w dzienniku, że ..... a przeczytałaś już pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 30.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 cześć dziewczyny mam na razie tylko takie zdjątko chałupki (mało wyraźne - z komórki) http://images26.fotosik.pl/239/e962abd060171383med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 siedzisz cicho jak mysz pod miotłą a tu takie cudo Ci wyrosło GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts