April 13 06.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Zaczynam 51 stronę i jednocześnie zapraszam na jutro na ploteczki i żarciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 07.07.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zaczynam 51 stronę i jednocześnie zapraszam na jutro na ploteczki i żarciki Witam, przyszłam na ploteczki i żarciki. Jest tu kto? Kawkę zaparzyłam. http://www.strykowski.net/kawa/Zdjecia_kawy,_kawa,_kawa_zdjecie,_fotografie_kawy_1415.jpg Żarcik ?? A może być brzydki trochę? Już go w piątek komuś opowiedziałam ale chyba nie Wam, koleżanki. No to wklejam skoro nie słyszę sprzeciwu. - Tato, a gdzie żyją jeże? - A ch*j ich wie! - Tato, a dlaczego jeże kłują? - A ch*j ich wie! - Tato, a kiedy pojawiły się jeże? - Zostaw tatę w spokoju - wtrąca się mama - Niee, nieee - niech pyta, skąd ma się szczeniak wszystkiego o jeżach dowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 07.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 kawał doooobry zapodaję ciacho do kawki serniczek http://www.strykowski.net/ciasto/Ciasto_z_serem,_sernikowe,_galeria_sernik,_wypieki_domowe_1459.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 07.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 to ja powinnam -bo troszkę małe ciasteczko do kawy zaproponowałam. Serniczek pycha, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.07.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 April - oj nieładnie zapraszasz na ploteczki i znikasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.07.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 dla Basi http://img55.imageshack.us/img55/4633/dsc04547alf9.jpg http://img146.imageshack.us/img146/6713/dsc04545aka4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.07.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 przesłodki czyżby nowy domownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 11.07.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 April - oj nieładnie zapraszasz na ploteczki i znikasz..... I znowu pojawiam się i... znikam, ale wrócę niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 11.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ot i struś pędziwiatr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 19.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 I ponownie wpadam i wypadam Dziewczyny trzeba szybko przejśc na 52 stronę. Pomożecie? Może jutro małe party? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.07.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Basia świetny nowy avatar sobie zaserwowałaś Dzisiaj kończy mi się urlop A ja dopiero nabieram ochoty do leniuchowania, bo musiałam odrobić pańszczyznę w naszym ogródku Smutny żywot człowieka pracującego Chłopaków od moich sufitów chyba pochłonęła ziemia, bo jakoś nie zaglądnęli nawet do nas a liczyłam na to że przyjdą na naszym urlopie żebyśmy mogli ich troszkę pokontrolować Bilans jest taki, że kasa się kończy a do zimy coraz bliżej i marzymy o tym, żeby już się wynieść na górę chociażby do niedokończonego. No posmuciłam Wam tu troszkę, teraz wy rzućcie może jakimiś wesołymi nowinkami co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.07.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 hejka z wesołych dla mnie nowinek to dach skończony i się elektryka robi a z tych mniej wesołych to bujamy się z projektem kuchni bo kuchnia taka mało ustawna niestety...... i dzięki nk spotkałam się z koleżanką z którą kontakt urwał się ...... lat temu było super! dziś niestety samopoczucie w stylu tego poniżej http://www.kosher.xip.pl/news/img/kac.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.07.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 E , to same dobre nowiny A z kuchnia to jakoś będzie ja jak widzisz zmieniłam pomysł pod koniec wykańczania i też jest dobrze, pewnie ci wpadnie coś do głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 hej - u mnie stara bieda; ale dobrze, że nowej nie ma. Muszę się Wam pochwalić, że moja córka z mężem utworzyli rodzinną brygadę i wygrali turniej rzeźby w piasku "Piaskownica 2008" - w nagrodę dostali ............. uwaga............... namiot trzyosobowy .....................to na wypadek chyba gdybyśmy nie mieli gdzie mieszkać (podśmiechiwałam się , że praktyczniejsza byłaby lodówka turystyczna, bo byłoby gdzie piwko chłodzić ) - jestem z nich dumna - jak będziecie chciały to wrzucę ich rzeźbę. A teraz kolejny z trójki rodzeństwa: http://img388.imageshack.us/img388/8691/dsc04587ape9.jpg http://img517.imageshack.us/img517/4287/dsc04588ahg6.jpg Wzięła go jakaś dziewucha ( takie 20paroletnie pstro w głowie)- już pisałam......" że ten albo żaden" - no i po 2 dniach nękała moją teściową smsami, w końcu przyniosła kotka ledwo żywego twierdząc, że dostała chorego ( a był zdrowy, tyle, że miała powiedziane, że odrobaczyć go trzeba- koszt 3 x po 5 zł). Dziewucha jak go przyniosła, wyglądała ponoć jak najarana ale nie papierochami; zarządała "zwrotu nakładów jakie na kotka poniosła" czyli na piasek , kuwete i jedzenie. Teściowa pojechała do lekarza z tym kotem; odrobaczył go ale zbyt wielkiej szansy mu nie dawał. Moja diagnoza - wypił to co nowi właścicieli sobie naważyli, czyli kto wie czy nie był to kompot marki kompot, bo kot nie miał czucia w łapkach i się zataczał. Dziś zyje i ma się dobrze; rajcuje ze swoją mamą. Jak mi go teściowa przetrzyma to zabiorę go do nowego domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 31.07.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cześć dziewczyny, witam po urlopie. Słonecznie i cieplutko Was witam. Choć zastanawiam się czy nie wolałybyście małego orzeźwiającego deszczyku? - jestem z nich dumna - jak będziecie chciały to wrzucę ich rzeźbę. Czy chcemy?? Pewnie, że chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 hej, wypoczęta ? wiesz jaki mi brakuje urlopu ???? Oto zdjątka: http://img516.imageshack.us/img516/743/dsc04834abb5.jpg http://img239.imageshack.us/img239/1585/dsc04862avq9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 31.07.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 hej, wypoczęta ? wiesz jaki mi brakuje urlopu ???? Oto zdjątka: Wspaniałe dzieło. Byłam wczoraj we wrocławskim ZOO, więc po spędzeniu ok. godzinki w terrarium musze powiedzieć, że krokodyl jak żywy. Śliczna córeczka. O mężu nie wypada mi się wypowiadać. Czy jestem wypoczęta. Nigdzie nie byliśmy. W pierwszym tyg przywieźliśmy sobie 90 ton ziemi do rozrzucenia. mam opowiadac dalej? Myślę, że wiecie co było dalej. Oprócz tego człowiek jak jest w domu to zawsze sobie jakąś robotę znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.07.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cześć Dziewczyny Agniesiu krokodyl jest niesamowity świetny mieli pomysł na rzeźbę Julka śliczna scurW pierwszym tyg przywieźliśmy sobie 90 ton ziemi do rozrzucenia. mam opowiadac dalej? Myślę, że wiecie co było dalej. może nie jest to urlop jak z katalogu wycieczkowego.... ale marzę bardzo o takim urlopie ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 człowiek jak jest w domu to zawsze sobie jakąś robotę znajdzie. no właśnie - KURDE - bo kobieta to też człowiek , no i to zazwyczaj MY babki zawsze coś sobie wynajdziemy miło mi, że rzeźba i reszta się podoba aaaaaaaaaaaaaaa ziemia a nie trzeba było smalcem i ogórami od babci zachęcić ? wpadłybyśmy, narobiły szumu i robota prędzej skończona była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cześć Dziewczyny no cześc Fraszko- Kuraszko wiedziałam, że jak o ziemi będzie to się zjawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts