YreQ 15.08.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 cześć dziewczyny - na chwilunię wpadam, jak tam z pogodą na dworze i pogodą ducha u was ? Sprawdzam, czy wszcystkie córy zdrowe i całe po wakacjach (bo w zasadzie to już chyba po.....co nie?) Basia- śłiczny dach. Do zobaczenia niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ....no dobrze ....na odzew jeszcze poczekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.08.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 hihihi Ja w sobotę miałam 12 rocznicę wspólnego życia Było nawet bardzo miło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.08.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 cześć dziewczyny YreQ dzięks za dobre słowo dobra kobieto a tak w ogóle to ledwie żyję weekend mnie wykończył... Bianeczko - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 hihihi Ja w sobotę miałam 12 rocznicę wspólnego życia Było nawet bardzo miło..... no to gratulki i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.08.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 dzięki!! wczoraj podpisaliśmy umowę na dostawy prądu, a w banku byliśmy złożyć wniosek o podniesienie kredytu, dodatkowo pogonilismy ekipę że nie chcemy czekać na deszcz tylko mają przyjść i skończyć wreszcie te kartongipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 20.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 cześć dziewczyny, przyszłam sie przywitać i pędzę dalej. zarobiona jestem po brzegi. Czy to kiedys minie czy ja już tak do śmierci zawsze będe zabiegana ?? Basiah dach podglądnęłam. SUPER CMOK dla was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 20.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 bo jestem uparta i chcę mieć jasne włosy..... hihi. bo mężczyźni wolą blondynki????? a ja się nigdy nie odważyłam na zmianę kolorku na jasny..... hejka a ja całkiem niedawno (dzięki małemu podstępowi fryzjerki) byłam marchewkowo-pomarańczowo ruda... i wszystko byłoby ok bo kolor wyszedł śliczny i nawet podobno ślicznie mi w nim było.... gdyby nie to że taki był bardzo jasny i taki jakiś radosny i nijak nie mogłam wyrobić z ta jasnością i radością na głowie... Wobec protestów fryzjerki upierającej się nadal, że jest to kolor stworzony dla mnie, zakupiłam sobie w sklepie odpowiednia farbę do włosów i dopiero jak zobaczyłam znów swoje ciemne włoski to poczułam się jakbym wróciła do domu z bardzo dalekiej podróży a propos tego że mężczyźni wolą blondynki, to ja jestem szczęśliwą posiadaczką mężczyzny wolącego brunetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 20.08.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 basiah2 piękny dach, bardzo mi się ten kolor podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 21.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 dzieńdoberek miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 miłego dnia może kawki? http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 cześc kobietki co tak pusto? aaaa dzięks za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.08.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 No pusto tu pusto..... Ja korzystam z wolnego czasu i zajęłam się zorganizowaniem mojemu małżowi zajęć pożytecznych (koszenie ogrodu i jego kosmetyka ), które by w jakiś sposób odwróciły jego uwagę od sytuacji w jakiej się znajduje, czyli drugi dzień diety kapuścianej I miłe Panie nie myslcie żem jest taka okrutnica i go postawiłam w takiej sytuacji..... Nie, on na własne życzenie uczynił sobie to bezmięsne i bezpieczywkowe piekło.... Jako że nerwy ostatnio mnie odchudziły o cztery kilo nie poczuwam się do solidarności w powyższej sytuacyji. Ale staram się nie jeść mu na oczach tych bułeczek z masełkiem i ryżu z warzywkami A co tam u Was kobiety? Dalej!!! Śmiało!!! Proszę meldować stan ducha lub/i ciała (ewen. budowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 stan ducha? no ledwie żyję jeszcze jeden rok bez urlopu i padnę stan ciała? j.w. stan budowy? mamy okna! co prawda jeszcze nie wszystkie i wykuszowe do wymiany ale zawsze to postęp! Bianka - mąż i dieta? no, no.... ja mojego wołami na dietę nie zaciągnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 23.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ech, są faceci, którzy nie potrzebują diety http://gfx.filmweb.pl/blog/19187/302373.1.jpg http://gfx.filmweb.pl/blog/19187/302914.1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 23.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 I jeszcze dwa słodkie ciasteczka http://gfx.filmweb.pl/blog/19187/302901.1.jpg http://gfx.filmweb.pl/blog/19187/302236.1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 29.08.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 No nie, ja Wam kobitki takich fajnych chłopaków pokazuję a Wy co? Cały tydzień ani jednego marnego słówka. Zaniemówiłyście z wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 30.08.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 na to wygląda co tam słychac w szerokim świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.08.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No nie, ja Wam kobitki takich fajnych chłopaków pokazuję a Wy co? Cały tydzień ani jednego marnego słówka. Zaniemówiłyście z wrażenia? Widocznie nasze Agnieszki są zapatrzone w swoich facetów jak w obrazki i NAWET takie ciacha je nie ruszają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.08.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A wiecie co ?? Już tak nostalgicznie mi sie robi.... Wrzesień..... Czuć juz porankami i wieczorami jesień.... Ech, niedługo koniec roku.... no bliżej w każdym razie do końca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts