Bianca 10.10.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dla zmarzniętych jeszcze kąpiel w pachnącej pianie..... http://comps.fotosearch.com/bigcomps/PHC/PHC006/72930972.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 mam dzisiaj nostalgiczny nastrój...... nastrój na wino i Paryż i muzyczkę z French kiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 oj Ty kochana dobra kobieta jesteś - z serkiem winko oj Francja elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.10.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ale ładna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 poza nastrojem wszystko ok prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.10.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ok Ok Nie ma powodów do obaw. Tylko bank odwleka podpisanie aneksu do umowy.... A nastrój to pewnie opary farby.... bo malowałam balustrady na balkonie. A teraz siedzę na kolankach mężowskich i oglądamy "Tylko mnie kochaj" w tv. No łazienka pierwsza wpadła mi w oko potem dopiero to winko w jej dłoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 to wygrzewasz mężowi kolana jednym słowem, a winko popijacie ? Banki - to obecnie przekleńswo; szkoda słów A oparów to "zdrowo" musiałaś się nawdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 No znowu ten sam chlorokauczuk co ostatnio..... musiałam z twarzy zmywać A bank leci se w konia, bo juz dwa tygodnie od wydania zgody minęło i jakoś nie śpieszno im podpisać. koleżankę też tak zbywaja i proszą o cierpliwość....%$$5^%^%^&*&!!!! tylko co ja robotnikowi mam powiedziec jak termin już zabukowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 11.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 I zaczęła się 53 strona, więc nadrabiam zaległości i pozdrawiam wszystkie Agnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.10.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Hej dziewczyny Dawno mnie tu nie było Coś słodkiego przynoszę i zyczę miłej niedzieli http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/pains_aux_raisins/files/page275_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.10.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 A co to miła niedziela? Chyba to nie ten dzisiejszy dzień który spędziłam na drapaniu kleksów z gipsu z podłóg? W międzyczasie zaserwowałam dwa obiady mężowi, żeby mógł więcej takich kleksów produkować. Jutro wkracza płytkarz toż trzeba było zakończyć to paćkanie się w błotku. Następnie zabrałam się za odkurzanie tego co nadrapałam i... przegrzałam odkurzacz nasz kosmiczny. Miałam chwilkę żeby dychnąć, ale naprędce mąż zorganizował wnoszenie z parteru na nasze drugie pięterko paczek z płytkami na podłogę do łazienki i całej naszej ceramiki łazienkowej. Odkurzacz w tym czasie skubany ochłódł więc dalej do pracy. Przy znoszeniu worów ze śmieciami dostałam niekontrowalnego napadu śmiechu i nie mogłam utrzymać deski na której leżał worek niczym chory pacjent. Na koniec zostawiłam sobie małą przyjemność cyknięcia kilku fotek z postępów prac i oglądając je niedawno żadnych postępów mi nie ukazały. A przecież dwa dni roboty jak byk. A licząc gipsowanie to nawet dwa tygodnie w kawałkach. I gdzie tu można coś miłego zauważyć? Usiadłam, zastanowiłam się i juz widzę.... te pomalowane ściany, ułożone płytki i panele, ustawione meble... wygodną kanapę... parującą kawkę. A jednak sie znalazło coś miłego dzisiaj! Jeszcze do tego buziak od męża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Oj, Bianca, toć w końcu całkiem przyjemną miałaś niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 A co to miła niedziela? ... ...A jednak sie znalazło coś miłego dzisiaj! Jeszcze do tego buziak od męża.... Bianca niedziela się jeszcze nie skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.10.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 cześc kobietki melduję się po dłuższej nieobecności miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Basia kobieto myślałam że nas już na stałe osierociłaś ze swojej obecności.... ale na szczęście jesteś! Co tam z Twoim domeczkiem słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.10.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 złego diabli nie biorą... a domek.. - gna z wykończniówką: zrobione ocieplenie poddasza, wylewki, elewacja się kończy, oranżeria już na dniach będzie robiona... czyli powoli zostaje najgorsze: WYBORY płytki - to będzie masakra! a zakupy trzeba w Rzeszowie robic - więc jazdy i rozjazdy mnie czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.10.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 aaaaa Muratorka kupiłaś? jeśli nie to gnaj do kiosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 a czemu? a czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 a czemu? a czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 aaaaa Muratorka kupiłaś? jeśli nie to gnaj do kiosku Nie A czemu? A czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts