basiah2 18.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 przeczytaj w dzienniku naszej Agnieszki (YreQ) i obiecała kiedyś dac autograf YreQ - ja już mam swój egz. trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.10.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 przeczytaj w dzienniku naszej Agnieszki (YreQ) i obiecała kiedyś dac autograf YreQ - ja już mam swój egz. trzymam za słowo ale mnie tam nie ma.....ale z chęcią autograffo złożę Na razie myślę, że niebawem - za 2,5 miesiąca Agnieszkowe imieniny, wcześniej Basiowe - czas szykować imprezę Poza tym witam Was córki w piękne niedzielne popołudnie przy garach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 19.10.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ale domek jest! dzieło twe dzielna kobieto a ja dzisiaj robię strajk garowy! a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ale domek jest! dzieło twe dzielna kobieto a ja dzisiaj robię strajk garowy! a co! Basiu - w zasadzie to ja też nadal jestem w szoku ŻE MAM DOM ....A strajk .... to ja mam ostatnio codziennie oprócz niedziel - bo w tygodniu szybkie pichcenie to raczej "domowymi obiadkami" nazwać nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 24.10.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Nie bedę się rozpisywać... ale muszę to napisać: życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 e no - nie ma tak dobrze rozpisz się też bym się pocieszyła wraz z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 rozpisz się No to może trochę się rozpiszę... Życie jest piękne i ma smaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 rozpisz się No to może trochę się rozpiszę... Życie jest piękne i ma smaczek... jak mówi stara rokendrolowa mądrość życiowa - żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.10.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 jak mówi stara rokendrolowa mądrość życiowa - żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek Zapamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 ja cie pierdziu ale pogoda w ten listopadowy weekend.... no bez ściemy u nas w słoneczku to chyba do 25st. dojechało i tak proszę ma być do świąt BN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 02.11.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam wszystkich. Na początek bardzo przepraszam za długie milczenie. Mam nadzieję, że weźmiecie pod uwagę okoliczności i mi wybaczycie. Ostatnio miałam bardzo gorący okres - wykańczałam swój domek...Sama nie mogę w to uwierzyć ale od trzech tygodni mieszkam... Nie mam niestety jeszcze dojścia do internetu (czasem korzystam z uprzejmości rodzinki) ale bardzo chciałam się z Wami podzielić tą nowiną. Pozdrawiam wszystkie Agnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.11.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam wszystkich. Na początek bardzo przepraszam za długie milczenie. Mam nadzieję, że weźmiecie pod uwagę okoliczności i mi wybaczycie. Ostatnio miałam bardzo gorący okres - wykańczałam swój domek...Sama nie mogę w to uwierzyć ale od trzech tygodni mieszkam... Nie mam niestety jeszcze dojścia do internetu (czasem korzystam z uprzejmości rodzinki) ale bardzo chciałam się z Wami podzielić tą nowiną. Pozdrawiam wszystkie Agnieszki Gratuluję!!!! To proszę poprosic rodzinkę o cierpliwość i wrzucić kilka zdjąteczek.... tak dla naszych oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 02.11.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Obiecuje, że w najbliższym czasie postaram się coś pokazać ale muszę najpierw zrobić parę ładnych fotek a potem poprosić męża o pomoc we wrzuceniu tych zdjęć, gdyż ja nie jestem zbyt dobra w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 04.11.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 AgaMAJ gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 WITAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE gratuluję Adze przeprowadzki - i wybaczam jak i mi wybaczycie co u Was - u mnie internet działa jak cholera czyt. czasami działa. Poza tym nadal mi brak czasu - choć wykończeniowo zbytnio się nie udzielam.....no poza chodzeniem na zakupy i oglądaniem tylko Za to sprzątam - bo jakoś kurzy się nadal Piorę , bo mam pralkę i psychicznie zaczynam odpoczywć - choć moją psyche burzy myśl o zwiezieniu reszty maneli - a te trzeba gruntownie przejrzeć Zastanawiam się nad ubraniem okien i nad tym kiedy Grzebiuszka przyjedzie zobaczyć moje zniewalające oświetlenie w postaci żarówek - bo jak była ostatnio to winko piłyśmy pod halogen Buziaki i uściski i napiszcie co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 11.11.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 hihi no faktycznie miałyśmy kosmiczne oświetlenie, no ale w takim towarzystwie Kochana to nie zwracam uwagi na pierdoły teraz masz już żarówki czyli cały czas do przodu Agniesiu nie mogę się już doczekać tego naszego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Pozdrowienia dla Agnieszek i nie tylko Grupka się trzyma, widzę Swoją drogą, gdzie te czasy, kiedy w jeden wieczór stronka nam szła cała http://www.graphicsdb.com/data/media/564/Weekend_Ready.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.11.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 amonite nie widzę przeciwskazań do skończenia stronki Co u Ciebie dziewczyno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Co u mnie? Do zimy się szykuję, bo tak tej pory roku nie lubię, że muszę się jakoś nastawić, żeby przetrwać Może ktoś mi w tym pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ogrzej mnie Dzień, czy noc, czy to skwar czy też mróz, jednaka treść nieodmiennie rozbrzmiewa w tej piosence: Memu ciału wystarczy trzydzieści sześć i sześć, mojej duszy potrzeba znacznie więcej, Memu ciału wystarczy coś wypić i coś zjeść, trochę pospać na boku czy na wznak i nasz cud gospodarczy zapewnia mi to, lecz moja dusza niezmiennie prosi tak: Ogrzej mnie, wierszyku pełen cudowności, wspólniku mojej bezsenności ogrzej mnie, ogrzej mnie! Rozżarz mnie niedokończona zdań wymiano, cudowna kłótnio, w pół urwana rozżarz, rozżarz mnie! Ach, życie ogrzej rozpal duszę mą, bo skona, do stu, do dwustu, do tysiąca, do miliona, wsłuchaj się w duszy mej prośby natarczywe: Chcę mieć gorączkę! Give me fever! rozpal mnie, blada kuzynko Melpomeno, jedną zagraną dobrze sceną, rozpal, rozpal mnie, Ogrzej mnie, świecie utkany z głupich marzeń, akordeonie w nocnym barze, ogrzej, ogrzej mnie! A świat na to powiada: normalny duszy stan, to nie musi być stan podgorączkowy, pana trzeba przebadać, przedsięwziąć jakiś plan by te bzdurne problemy raz mieć z głowy! Kombinują, badają czy pies to, czy to bies, a mej duszy radości ciągle brak, po staremu nadaje uparte SOS, po staremu codziennie błaga tak: Ogrzej mnie, zażarta na ten świat niezgodo, z którą rozstałem się tak młodo powróć, ogrzej mnie! Rozżarz mnie chwilo szaleństwa i radości mej tożsamości, niezmienności dowiedź - rozżarz mnie! Mój świecie rozpal duszę moją aż do końca, mój świecie zamień duszę mą w cząsteczkę słońca, niech świeci w mroku, niech rozjaśnia dni parszywe chcę mieć gorączkę! Give me fever! Rozpal mnie, słonecznikowa kresko krzywa, złota Van Gogha perspektywo rozpal, rozpal mnie Ogrzej mnie miłości, której nie znam jeszcze z wiosennych bzów liliowym deszczem przyjdź i ogrzej mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts