April 13 11.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Powracam i pozdrawiam i podsyłam... coś bardzo smakowitego http://www.farmer.pl/Resources/262/truskawki_1.jpg Marzą mi się takie słodkie i pachnące truskaweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.01.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Cześć dziewczyny Z okazjii jutrzejszych NASZYCH IMIENIN życzę Wam MORZA MIŁOŚCI, JEZIORA SPEŁNIONYCH MARZEŃ, BECZKI ZŁOTA I RÓBCIE W TEN DZIEŃ WSZYSTKO NA CO PRZYJDZIE WAM OCHOTA ...czyli bawcie się dobrze do następnych imienin, a potem znów od nowa. Składam życzenia dzisiaj, bo jutro będę wyjechana ( tak sobie wizytę lekarską zaplanowałam - w imieninki, a co ). I tak sobie właśnie przypomniałam, że te imieniny - nasze wspólne - to u mnie miały być, ale co się odwlecze to nie uciecze. Z innych wiadomości - sylwestra spędziłam rodzinnie na białej sali; za to w lutym mąż zabiera mnie na prawdziwy bal ( na pierwszy w mym życiu dodam nieskromnie) no i szukam kiecki. Wypatrzyłam parę fajnych na allegro, ale po wczorajszej wizycie w sklepach sądzę , że bez przymiarki się chyba nie da nic kupić - wchodzę w rozmiary nierozciągliwe 36, 38, 40 Szukam nadal. U nas dzisiaj smętnie pada deszcz - gdyby nie resztki śniegu pomyślałabym, że to listopad. Zmykam smażyć naleśniki- mała w domu; ferie w domu - dogadzać trzeba. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.01.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no wszelki duch... MATKA ZAŁOŻYCIELKA SIĘ OBJAWIŁA musi ci byc dobrze w domku, skoro tak rzadko się pojawiasz co to za bal? a pokażesz się w kiecce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.01.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 co to za bal? a pokażesz się w kiecce? bal geodety - czyli "zawodowy" - ale w sumie fajnie będzie się pobawić na prawdziwej sali, w wieczorowej sukni. Kiedyś pisałam Wam, że w naszej wioseczce jest hotel z restauracją - popatrzcie http://www.karczowiska.pl/ - także będziemy mieli rzut beretem - w sumie .... mi pasuje, że akurat w tym roku robią tutaj - nie ma problemu transportu a w kiecce - "tradycyjnie" - pokażę się na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 to "szczekam" ciekawa jesteś jaką upolujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.01.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 http://www.26maja.pl/img/kwiaty.jpg wszystkiego naj naj naj dla solenizantek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Kochane Agnieszki życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji imienin spełnienia wszystkich marzeń i cudownych domów oraz szczęścia i ciepłej atmosfery w tych domkach http://bi.gazeta.pl/im/8/5187/z5187928X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 YreQ gdzie jesteś?? chciałam złożyć Ci życzonka osobiście, znaczy się przez telefon całuski dla wszystkich Agnieszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Różany tort piękny - dziękuję w imieniu Agnieszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 stuk-puk Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 stuk-puk gdzie ta kiecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 stuk-puk jak było na balu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 no stuk-puk, stuk-puk balu jeszcze nie było - dopiero będzie sukienki szukałam - jak na moją cierpliwość dość długo - czerwonej, seksownej, wyzywającej, zniewalającej. Z kolejnych zakupów wracałam z niczym, więc dorwałam ...... kolejną małą czarną.........w rezerwie jakbym już nic kompletnie nie dostała. Grzebiuszka widziała, więc może się wypowie. Kiecka spokojna, niestety nie wyzywająca i zniewalająca. Tyle o mnie. A ..... w końcu moja kuchnia doczekała się "korony" z halogenami Poza tym nic więcej nie jest skończone jeśli chodzi o wnętrza Co u Was ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Grzebiuszka widziała, więc może się wypowie. Kiecka spokojna, niestety nie wyzywająca i zniewalająca. widziałam więc się wypowiem sukienka w moim ulubionym kolorze (czarna) prosty krój (a ja lubię takie) fajny materiał i wykończenie, można ja ubrać na wiele okazji, daje możliwość wielu kombinacji. Mi sie podoba. Szkoda, że Agnieszce nie chciało się w nią wskoczyć (za to Julka zrobiła przymiarkę ) no i jeszcze jedno, sukienka sama w sobie to nigdy nie jest ani wyzywająca ani zniewalająca... ale np Agnieszka w takiej sukience to z pewnością będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 15.02.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Drogie Agnieszki Skończmy szybciutko 54 stronę Pozdrawiam z zasypanego białym puchem Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.02.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A u nas w Beskidach to dopiero jest czad...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaw7 17.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam wszystkie Agnieszki i pozdrawiam,Aga z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 17.02.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 cześć agaw7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
10-tka 18.02.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja również witam Agnieszki I wpisuję się na listę budujących Agnieszek. Pozdrawiam wszystkie dzielne kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Cześć NOWE ( coś bliżej o sobie poprosimy i starym zwyczajem wkupne mile widziane) i sssssssssssstarsze nieco Jak wyzdrowieję to zaktualizuję stronę - tzn. z listą znaczy się. Nie słyszę, nie czuję, ale żyję z chrzanionymi zatokami p.s. u nas też przepięknie biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts