Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak tam minął dzionek?

Albo i jeszcze mija....

Mija... jak każdy poniedziałek, bardzo powoli i bardzo pracowicie :wink:

Nie lubię poniedziałków! :evil:

Ja muszę przyznać, że nie było tak źle. Dziś był pierwszy dzień w pracy po dłuższym urlopie i przeżyłam :lol: :lol: :lol: Na szczęście jestem już w domku, mogę rozłożyć się na kanapie i... :wink: no na chwilkę bo trzeba położyć dzieci spać :D

Jak tam minął dzionek?

Albo i jeszcze mija....

Jestem wykończona :roll: , dopiero weszłam, zagrzałam inwestorkowi drugie danie, rozkroiłam bułkę i czytam co u Was, ale tak mnie ssie, że muszę tę bułę jałowcową przełożyć i dopiero uzupełnię dzienniczek i coś do Was skrobnę 8)

Jejku ale nam się stron namnożyło!!! :o To ile jest nas już -wiadomo? Pozdrowionka

to jest chyba ostatnia aktualizacja Matki Z.

Lista wpisanych:

1. To sem ja.

2. dżempel

3. amonite

4. agaaa

5. AAgnieszka@

6. AgaMaj

7. mencel

8. Aga - Żona Facia

9. agwapi

10. Bianka

11. dzióbek

12. AgaWus - witam w naszym świecie

13. AgnesK

Z nadania.... chętne do wpisania :

1. zielonooka

2. basiah2

3. April 13

Dobrej Nocy , dziewczyny..... :)

:o jest nas dużo więcej, w samej grupie szczecińskiej jest 4 :wink:

Cześć kobiałeczki.

Burz nie było?

Temperatura w Legnicy 18 stopni bez słońca i deszczu.

...... nadeszły ciężkie czasy, w kawiarniach taaaaakiej kawy u nas nie uświadczysz, ciasteczek miniatureczek też, więc siedź babo na forum i się delektuj...........przynajmniej odpada "problem" skrzętnie ułożonej fryzury na wyjście :lol: ............ no i mąz dziwnie pyta, czemu monitor taki wymazany :lol: :wink:

A może kiedyś konferencyjkę na skypie urządzimy 8)

Czytam z grubsza o budowie dachu - .a tak sobie obiecałam, że nie tknę tego tematu :o - no i fizyka na szczycie mnie dopadła:

cytacik...

Odpływające z miedzi jony szybko zniszczą metale położone pod nią. Z tego też powodu poszczególne rodzaje metali (jeśli zastosowanych jest kilka ich odmian) powinny być usytuowane na dachu – patrząc od góry – w kolejności rosnącej szlachetności elektrycznej.

:o :o :o :o :o :o :o

i jeszcze na to mam zwracać uwagę - szkoda, że w hurtowniach nie zwracaja, o korozjach to jeszcze ale jak powiem im czy zadbali w doborze materiałów o rosnącą szlachetność elektryczną, to wkleją na bramie moje zdjęcie z podpisem TEJ PANI NIE OBSŁUGUJEMY :x

Cześć :)

sorki, że wróce na momencik do starego tematu ale musze skomentować zdjęcie Matki Z :) super mamy Mamuśkę :) :D :D :D :D

tak czytam i czytam, nadrabiam zaległości... i coś mi się wydaje, że nigdzie nie ma odpowiedzi na zagadkę Matki Z dotyczącej smakowitego obiadku przygotowanego przez tajemniczego mężczyznę :)

no więc, któż to jest?? kto on?? Czyżby twój braciszek??

:D :D :D

Czytam z grubsza o budowie dachu - .a tak sobie obiecałam, że nie tknę tego tematu :o - no i fizyka na szczycie mnie dopadła:

hihih, Kochana, no to sobie teraz wyobraź moją skupioną minę, jak czytam o obliczaniu izolacyjności cieplnej ścian, obliczaniu zapotrzebowania budynku na kilowaty i inne takie. Jak temacik potraktowany jest dośc ogólnie, nawet daję radę... ale jak zaczyna się zagłębianie w szczególy to totalnie wymiękam... :-? :-? :-?

bardzo nie lubię jak coś czytam i nic nie pojmuję... bardzooo :oops: :oops: :oops:

cytacik...

Odpływające z miedzi jony szybko zniszczą metale położone pod nią. Z tego też powodu poszczególne rodzaje metali (jeśli zastosowanych jest kilka ich odmian) powinny być usytuowane na dachu – patrząc od góry – w kolejności rosnącej szlachetności elektrycznej.

:o :o :o :o :o

Wiem, że nic nie wiem :oops:

YreQ czy Ty z własnej i nieprzymuszonej woli zgłębiasz takie dziwne tematy?

Na wzmocnienie i odświeżenie, ciała oraz ducha proponuję: tea with mint :D

http://farm2.static.flickr.com/1066/1255167263_a4ad5b66e8.jpg

Na trawienie po obiadku przygotowanym przez Szanownego Brata naszej Drogiej Matki Z. herbatka ta, również będzie doskonała :D :D