Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ufffff zdazylam jeszcze w wakacje. dopiero dzis dokopalam sie do tego podforum.

prosze mnie dopisac jesli mozna.

mam na imie agnieszka, do 30 stki brakuje mi niewiele, buduje Diune III, na razie sa fundamenty.

pozdrawiam

Witam jako pierwsza!!

I myślę że nawet jakbyś nie zdążyła w wakacje to nic by się nie stało, bo mam nadzięję że Matka Założycielka nie będzie chciała po wakacjach zwinąć całego Agnieszkowego Interesu!! :lol:

tak tylko o tych wakacjach wspomnialam, mam nadzieje ze nic i nikt stad nie zniknie, bo ja dopiero co was znalazlam :D

Uroczyście oświadczam, że nie zamierzamy znikać! :wink:

Wręcz przeciwnie, myślę, że nasza grupka również po wakacjach będzie rosła w siłę - POMOŻECIE, SIOSTRY? 8) :wink:

Witaj Aga :) :) :)

Uaktualniona lista: (poprawcie mnie, jeśli coś pokręciłam)

Lista wpisanych:

1. To sem ja (YreQ)

2. dżempel

3. amonite

4. agaaa

5. AAgnieszka@

6. AgaMaj

7. mencel

8. Aga - Żona Facia

9. agwapi

10. Bianka

11. dzióbek

12. AgaWus

13. AgnesK

14. aga1401

Z nadania.... chętne do wpisania :

1. zielonooka

2. basiah2

3. April 13

Ojejku, jak mogłam... :oops: już poprawiam

Lista wpisanych:

1. To sem ja (YreQ)

2. dżempel

3. amonite

4. agaaa

5. AAgnieszka@

6. AgaMaj

7. mencel

8. Aga - Żona Facia

9. agwapi

10. Bianka

11. dzióbek

12. AgaWus

13. AgnesK

14. aga1401

Z nadania.... chętne do wpisania :

1. zielonooka

2. basiah2

3. April 13

4. Grzebiuszka

coś mi się wydaje, że nigdzie nie ma odpowiedzi na zagadkę Matki Z dotyczącej smakowitego obiadku przygotowanego przez tajemniczego mężczyznę :)

no więc, któż to jest?? kto on?? Czyżby twój braciszek??

:D :D :D

BINGO GRZEBIUSZKA :D

No tak, to było do przewidzenia.... 8)

Ktoś chce gruszkę prosto z drzewa?

http://kuchnia.o2.pl/mat/5/zdjecia/gruszka1.jpg

A może coś jeszcze bardziej słodkiego? :wink:

http://dd.tradepress.com.pl/graphics/pictures/7679_2_full.jpg

:D

W sumie wpadłam "do internetu", bo chciałam sprawdzić w dzienniku, kiedy przelano mi transzę kredytu....bo czas najwyższy księgowość uzupełnić.......ale jak tu do Was nie zajrzeć 8)

Cieszę się, że panuje tutaj taki porządek..... amonite dzięki.

Witam serdecznie nowoprzybyłą Agnieszkę - oj dziewczyno nawet nie wiesz do jakiego fajnego świata się zapisałaś..............a tak w ogóle to muszę pomyśleć o jakimś wkupnym dla chętnych kobiałek....hmmmm.....może zdjęcie jakiegoś przystojniaczka i cosik słodkiego na fotce............ jak córy myślicie, może być czy bez wkupnego bawimy się dalej????

April - ratujesz życie mi tą herbatką.........

...... a poza tym, to tak z własnej i nieprzymuszonej woli, ale to DZIWNE zdanie akurat wykroiłam z tekstu o całości czyli dachóweczkach, taśmach, spinkach, aluminium, cynku itd.

Wiem , że w 100% przecież ich nie sprawdzę, bo nie ma mocnych aby na dach mnie wciągnąć, choć kto wie w jakiej desperacji jeszcze będę :roll: , no ale OGÓLNE pojęcie mieć trzeba, aby nie zostać w butelkę nabitĄ - bo to o nas kobiety chodzi.......oj powiało feminizmem.

Rozpusta w biały dzień.....gruchę obraną chwytam , 2 czekoladki na dwa bioderka i do rachunków..............przygotujcie mi proszę coś na nerwy jak nacisnę SUMA 8) :wink:

A Aga1401 - jak daleko od Legnicy te fundamenty wyczarowała??? :D

I zapomniałabym............. oczywiście niczego nie zamykamy po wakacjach, przeciwnie ............ możemy nawet wymyśleć nową ramówkę jak w telewizji :lol: :lol: :lol: :lol: życie tak nas zaskakuje, że nie pozostaje nic innego jak zabawa, bo śmiech jest cudowną przeciwwagą dla stresu :wink:

Właśnie po wyjściu z kąpieli jestem i woń się nade mną unosi boskiej gardenii.

Teraz tylko do łóżeczka z jakąś pychotką (oj jakoś tak dwuznacznie wyszło :-? ) pod pachą i ewentualnie dobrą książeczką. Mąż jakieś dobre picie zrobi i mogę kontemplować uroki budowania ha ha!!! :lol:

A jakie wy macie plany na wieczór (oprócz oczywiście naszego Agnieszkowego zebrania - of course) ?

Ty masz zawsze dobre pomysły..........oj przyda mi się, Wam pewno też. :D

Fajny laska ma balejaż 8)

Może jakieś super maseczki do tego 8)

Podliczyłam sobie wydatki ....sporo tego wyszło :o sam strop 18500 :o a rzeczoznawca robiąc harmonogram do kredytu szrajbnął mi chyba - bo cholewcia nie mam tego w domu - 12 tys. :roll:

April jak poniekąd rozpoczęłaś wątek z kobietami.......to ja trochę kontynuując przystojnych panów....proponuję KOBIETY, które są piękne, uwodzicielskie, SEKSOWNE........poprostu IKONY....

Dla mnie nr 1 to Monica Bellucci, a następnie Audrey Hepburn, Salma Hayek, Penelope Cruz, Jessica Alba....reszte dopisze później...a z Polek.... i tu Was zaskoczę...Beata Tyszkiewicz, Danuta Stenka, Dorota Wellman..........ale niestety zdjęć wkleić nie mogę, bo "miejsce dowodzenia zajęte"

Przyjmij współczucia Matko Z. i nie rozchoruj się nam!!! :wink:

Wiesz co ... jak się w łóżku leży chorym, to mniejsze prawdopodobieństwo, że rodzina buczeć będzie, że ciągle w internecie z Wami buszuję............moja mała mówi już do mnie, nie MAMO tylko MURATORKU :oops:

wSPÓŁCZUCIA PRZYJMUJĘ :wink: