aga1401 28.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ufffff zdazylam jeszcze w wakacje. dopiero dzis dokopalam sie do tego podforum.prosze mnie dopisac jesli mozna.mam na imie agnieszka, do 30 stki brakuje mi niewiele, buduje Diune III, na razie sa fundamenty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.08.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ufffff zdazylam jeszcze w wakacje. dopiero dzis dokopalam sie do tego podforum. prosze mnie dopisac jesli mozna. mam na imie agnieszka, do 30 stki brakuje mi niewiele, buduje Diune III, na razie sa fundamenty. pozdrawiam Witam jako pierwsza!! I myślę że nawet jakbyś nie zdążyła w wakacje to nic by się nie stało, bo mam nadzięję że Matka Założycielka nie będzie chciała po wakacjach zwinąć całego Agnieszkowego Interesu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 28.08.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 tak tylko o tych wakacjach wspomnialam, mam nadzieje ze nic i nikt stad nie zniknie, bo ja dopiero co was znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.08.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 tak tylko o tych wakacjach wspomnialam, mam nadzieje ze nic i nikt stad nie zniknie, bo ja dopiero co was znalazlam Uroczyście oświadczam, że nie zamierzamy znikać! Wręcz przeciwnie, myślę, że nasza grupka również po wakacjach będzie rosła w siłę - POMOŻECIE, SIOSTRY? Witaj Aga Uaktualniona lista: (poprawcie mnie, jeśli coś pokręciłam) Lista wpisanych: 1. To sem ja (YreQ) 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek 12. AgaWus 13. AgnesK 14. aga1401 Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.08.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 aga1401 Witaj w naszej wesołej i zakręconej grupie amonite Dopisz na czwartej pozycji z nadania Grzebiuszkę, bo Ci się gdzieś nieboga zgubiła Jest nas już, o ile się nie mylę 14+4 Rośniemy w siłę. Tak trzymać Siostry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.08.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ojejku, jak mogłam... już poprawiam Lista wpisanych: 1. To sem ja (YreQ) 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek 12. AgaWus 13. AgnesK 14. aga1401 Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 4. Grzebiuszka coś mi się wydaje, że nigdzie nie ma odpowiedzi na zagadkę Matki Z dotyczącej smakowitego obiadku przygotowanego przez tajemniczego mężczyznę no więc, któż to jest?? kto on?? Czyżby twój braciszek?? BINGO GRZEBIUSZKA No tak, to było do przewidzenia.... Ktoś chce gruszkę prosto z drzewa? http://kuchnia.o2.pl/mat/5/zdjecia/gruszka1.jpg A może coś jeszcze bardziej słodkiego? http://dd.tradepress.com.pl/graphics/pictures/7679_2_full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 28.08.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ja chce taka czekoladke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 W sumie wpadłam "do internetu", bo chciałam sprawdzić w dzienniku, kiedy przelano mi transzę kredytu....bo czas najwyższy księgowość uzupełnić.......ale jak tu do Was nie zajrzeć Cieszę się, że panuje tutaj taki porządek..... amonite dzięki. Witam serdecznie nowoprzybyłą Agnieszkę - oj dziewczyno nawet nie wiesz do jakiego fajnego świata się zapisałaś..............a tak w ogóle to muszę pomyśleć o jakimś wkupnym dla chętnych kobiałek....hmmmm.....może zdjęcie jakiegoś przystojniaczka i cosik słodkiego na fotce............ jak córy myślicie, może być czy bez wkupnego bawimy się dalej???? April - ratujesz życie mi tą herbatką......... ...... a poza tym, to tak z własnej i nieprzymuszonej woli, ale to DZIWNE zdanie akurat wykroiłam z tekstu o całości czyli dachóweczkach, taśmach, spinkach, aluminium, cynku itd. Wiem , że w 100% przecież ich nie sprawdzę, bo nie ma mocnych aby na dach mnie wciągnąć, choć kto wie w jakiej desperacji jeszcze będę , no ale OGÓLNE pojęcie mieć trzeba, aby nie zostać w butelkę nabitĄ - bo to o nas kobiety chodzi.......oj powiało feminizmem. Rozpusta w biały dzień.....gruchę obraną chwytam , 2 czekoladki na dwa bioderka i do rachunków..............przygotujcie mi proszę coś na nerwy jak nacisnę SUMA A Aga1401 - jak daleko od Legnicy te fundamenty wyczarowała??? I zapomniałabym............. oczywiście niczego nie zamykamy po wakacjach, przeciwnie ............ możemy nawet wymyśleć nową ramówkę jak w telewizji życie tak nas zaskakuje, że nie pozostaje nic innego jak zabawa, bo śmiech jest cudowną przeciwwagą dla stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.08.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Siostry, Matko Z., jakie plany macie na dzisiejszy wieczór? Moja propozycja to masaż i nacieranie pachnidłami http://www.narodziny-piekna.pl/images/masaz_ciala.jpg Inne pomysły mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.08.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Właśnie po wyjściu z kąpieli jestem i woń się nade mną unosi boskiej gardenii. Teraz tylko do łóżeczka z jakąś pychotką (oj jakoś tak dwuznacznie wyszło ) pod pachą i ewentualnie dobrą książeczką. Mąż jakieś dobre picie zrobi i mogę kontemplować uroki budowania ha ha!!! A jakie wy macie plany na wieczór (oprócz oczywiście naszego Agnieszkowego zebrania - of course) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.08.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Po masażu, zalecam obejrzenie dobrego filmu. Może... "Detektyw Monk". http://www.ocregister.com/newsimages/show/2005/07/07monk.jpg Wiem, że ten serial ma wielu przeciwników, ale ja baaaardzo go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ty masz zawsze dobre pomysły..........oj przyda mi się, Wam pewno też. Fajny laska ma balejaż Może jakieś super maseczki do tego Podliczyłam sobie wydatki ....sporo tego wyszło sam strop 18500 a rzeczoznawca robiąc harmonogram do kredytu szrajbnął mi chyba - bo cholewcia nie mam tego w domu - 12 tys. April jak poniekąd rozpoczęłaś wątek z kobietami.......to ja trochę kontynuując przystojnych panów....proponuję KOBIETY, które są piękne, uwodzicielskie, SEKSOWNE........poprostu IKONY.... Dla mnie nr 1 to Monica Bellucci, a następnie Audrey Hepburn, Salma Hayek, Penelope Cruz, Jessica Alba....reszte dopisze później...a z Polek.... i tu Was zaskoczę...Beata Tyszkiewicz, Danuta Stenka, Dorota Wellman..........ale niestety zdjęć wkleić nie mogę, bo "miejsce dowodzenia zajęte" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.08.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ja też go lubie - tylko od kiedy nie mam dachu to słabo odbieramy TVN, niestety. Ale jeszcze trochę się pomęczę i na nowym będziemy mieli satelitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ale mnie oczy dzisiaj pieką.............albo mnie na "spódniczkowych zakupach" przewiało, albo alergia, albo przeziębienie, bo zimno już mi wywaliło..........oj boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Przyjmij współczucia Matko Z. i nie rozchoruj się nam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Przyjmij współczucia Matko Z. i nie rozchoruj się nam!!! Wiesz co ... jak się w łóżku leży chorym, to mniejsze prawdopodobieństwo, że rodzina buczeć będzie, że ciągle w internecie z Wami buszuję............moja mała mówi już do mnie, nie MAMO tylko MURATORKU wSPÓŁCZUCIA PRZYJMUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Wiesz co ... jak się w łóżku leży chorym, to mniejsze prawdopodobieństwo, że rodzina buczeć będzie, że ciągle w internecie z Wami buszuję............moja mała mówi już do mnie, nie MAMO tylko MURATORKU wSPÓŁCZUCIA PRZYJMUJĘ Muratorku dobre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.08.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 YreQ, też współczuję Może na pocieszenie moja twórczość fotograficzna Kobiety czy są chore, czy zdrowe lubią dostawać kwiaty. http://farm2.static.flickr.com/1057/1161125156_548aef9bb7.jpg http://farm2.static.flickr.com/1072/1161125142_d0afec284b.jpg Nie daj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 28.08.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 A co do Beaty Tyszkiewicz, piękna z niej kobieta i dama w każdym calu. Możemy się od niej uczyć stylu i podejścia do życia http://tanieczgwiazdami.onet.pl/_i/jury/tyszkiewicz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 April dziękuję Takie piękne kwiatki u Ciebie rosną ??? Zajrzę za pół godzinki, jednak wezmę kąpiel, herbatkę zaparzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts