Bianca 31.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Przyłączę się do narzekań na temperatury panujące. Też się przyznam że urodziłam się nie w tej strefie klimatycznej co powinnam ale cóż mogło być znacznie gorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Czy wam jest tak samo zimno jak mi? Na dworzu szaro, pochmurno, temperatura wręcz zimowa. A w pracy tak zimno, że mi paznokcie u rąk zsiniały... już nawet kawa gorąca nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.08.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Postanowiłam sama się rozgrzać http://oak.pl/~elenka/zdjecia/elen/wino.jpg a co tam w pracy czy poza- to już piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.08.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Nie sama - ja wyciągam juz kieliszeczek i nalewam do połowy krupniczku słodkiego i posiedźmy sobie tak razem, żeby nie było że sama piję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 w takim razie- ZDRÓWKO http://img.interia.pl/samozdrowie/nimg/Krupnik_100008816.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 WALONKI kupię Chyba odkręcę cenralne - ale mi zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 I co już cieplej? Bo na mnie alkohol zazwyczaj działa rozgrzewająco a potem od razu usypiająco. Oj na zawody w piciu to się nie nadaję i wymiękam szybko na nasiadówkach, więc muszę uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.08.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM WSZYSTKO CZUŁAM TO Dogadamy się co do termoforka i tego po lewej, a zostaniesz moją "B" ? Nie możesz odmówić..... Chociażby z tego powodu, że te same kobiety nam się podobają A prawdę powiedziawszy taka telepatia Są filmy, które są nie tylko jakimś walorem artystycznym i sztuką samą w sobie.......ale są ważne , bo ZNACZĄ coś dla nas........ja taki film mam, mam też nadzieję, że kiedyś spełni się moje kolejne marzenie zainspirowane tym filmem, a TY amonite - skoro się rozumiemy bez "brudzia" - też wiesz pewno o który mi chodzi.... Proponuję dla zachowania większego porządku na forum dorzucić swoje znaki zodiaku - duch wróżbictwa się we mnie obudził Oj, YreQ, bo mnie ciarki przechodzą! mam nadzieję, że to nie grypowe dreszcze Witam Was w ten poranek....upssss.... już po 11.00??? Przyznam, że dziś sobie pospałam nieco dłużej niż zwykle, ale od poniedziałku do pracy, więc sobie pozwoliłam, a co! Kawę pewno już wypiłyście (a i coś mocniejszego tu widze! No, no...ale to dla ciepełka, rozumiem ) więc mam ze sobą http://kopalniawiedzy.pl/m/foto_extra/1150135987_781590.jpeg a do kawy może..... czekoladka? http://i.wp.pl/a/f/film/025/25/62/0056225.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.08.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 WALONKI kupię Chyba odkręcę cenralne - ale mi zimno YreQ, chyba Ci to potrzebne! http://www.obi.pl/pl/ideenwelt/technik/ofen_und_kamin/images/kamine_einl2_220x220.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 AMONITE to ten film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ................ i gdybym wygrała w totka - co ja dotąd nigdy mi się nie udało poza 10 zł - to wiedziałabym w co zainwestować.................ale się rozmarzyłam........... ale "Czekolada" to magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 WALONKI kupię Chyba odkręcę cenralne - ale mi zimno YreQ, chyba Ci to potrzebne! http://www.obi.pl/pl/ideenwelt/technik/ofen_und_kamin/images/kamine_einl2_220x220.jpg TAK TAK TAK - MUSZĘ SPYTAĆ MAMY CZY ABY BLIŹNIĄT NIE URODZIŁA zawsze, to coś w zamian za "B" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.08.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A teraz pora na http://www.ziolowe.pl/wp-content/uploads/2007/04/banananewbook.jpg jak ja je uwielbiam (tylko bez podtekstów proszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 AMONITE to ten film TELEPATIA, TELEPATIA, TELEPATIA! A skoro zapytałaś wcześniej o znaki zodiaku, to ja jestem wodnica ale ja nie wierzę w horoskopy TAK TAK TAK - MUSZĘ SPYTAĆ MAMY CZY ABY BLIŹNIĄT NIE URODZIŁA zawsze, to coś w zamian za "B" zaraz, zaraz, to która z nas jest A a która B??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.08.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 [A skoro zapytałaś wcześniej o znaki zodiaku, to ja jestem wodnica ale ja nie wierzę w horoskopy ja też z lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 [A skoro zapytałaś wcześniej o znaki zodiaku, to ja jestem wodnica ale ja nie wierzę w horoskopy ja też z lutego Ja też z lutego.... ale nie cierpię zimy! Może właśnie dlatego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.08.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja też z lutego.... ale nie cierpię zimy! Może właśnie dlatego.... podłączam się do tego całą sobą. Jestem zdecydowanie ciepłolubna. Zdradzę wam, że jak kładę się do łóżka to muszę mieć nawet ucho zakryte, bo tak mi marzną. Ale czemu się dziwić- moja mama opowiadała mojemu mężowi, że jak byłam mała to na dworzu mógł być nawet upał 30 stopniowy a ja musiałam mieć chusteczkę na głowie bo mi marzła i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 31.08.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 jak byłam mała to na dworzu mógł być nawet upał 30 stopniowy a ja musiałam mieć chusteczkę na głowie bo mi marzła i wszystko jasne mojego szwagra nie przebijesz - on nawet latem w upały w kalesonach chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 zaraz, zaraz, to która z nas jest A a która B??? nie ma A jest tylo B - jak bratowa Ja też zimy nie lubię - jak jest zimno..... śnieg trawię tylko przy lekkim mrozie ale musowo przy dającym po oczach słońcu. Ja jestem Koziorożcem z początku stycznia Horoskopy te w tele tygodniu ? Ja wierzę, że kazdy z nas urodził się pod swoją gwiazdą i przez to znaki zodiaku mają na charakterki wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.08.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 mojego szwagra nie przebijesz - on nawet latem w upały w kalesonach chodzi o kurcze to już chyba zboczenie normalnie. Że mu się nic nie przegrzewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts