Agajar 31.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 wesela nie będzie, robi tylko jakiś obiad dla rodziny a na ślub muszę iść bo ona u mnie była i tak głupio. Za to weselicho to w październiku będę miała- brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 31.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Czy ktoś może mi powiedzieć co znaczy ten napis na obrazku? Dokładne tłumaczenie: zamieniła, wymieniła Kiepsko z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 oj wcale nie tak kiepsko ja po prostu nigdy nie uczyłam się rosyjskiego, od podstawówki miałam angielski. Ale nie przejmuj się, wybaczam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 31.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 oj wcale nie tak kiepsko ja po prostu nigdy nie uczyłam się rosyjskiego, od podstawówki miałam angielski. Ale nie przejmuj się, wybaczam Ci Ja nie naukę języków miałam na myśli. Ale to, że ona dziecko wymieniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 31.08.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ups ale wpadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Agajar podlicza za mnie dzisiaj No proszę proszę czyż to nie jest czysta spychologia Ale skoro Matka każe zaraz biorę się do roboty Nie każe nie każe tylko bacznie oserwuje.... Wcześniej liczyłaś ile jest dziewczyn urodzonych zimą, więc stwierdziłam, że skoro dzisiaj za mnie podliczasz, a ze mną kiepsko to zastępstwo się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ups ale wpadka Nie martw się, usprawiedliwia Cię to winko, krupniczek i grzaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 amonite widzisz jak dziewczyny się bawią............. nie zaglądałam ze 2 godzinki, bo wpadła do mnie sąsiadka, aby zobaczyć czy żyję - też Agnieszka - wracam do klubiku a tu kacyka na jutro wróżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Agajar Pewnie, że pijemy. No a potem, możesz pseudonimy Matki Z. policzyć Kilka ich ma, a ile dokładnie to nikt do tej pory nie liczył... Powodzenia... w rachunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Nie wiem czy już poszłyście, ale ja uciekam spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 No to dobranoc WSZYSTKIM....... Już czas na sen Dobranoc, dobranoc mężczyzno Zbiegany za groszem jak mrówka Dobranoc, niech sny Ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą Garściami pakujesz je w kieszeń a resztę taczkami w P.K.O. Aż prosisz by rząd ulżył Tobie i w portfel zapuścił Ci dren Dobranoc, dobranoc mój chłopie już czas na sen Dobranoc, dobranoc niewiasto Skłoń główkę na miękką poduszkę Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem Niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry jest wielce Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje A teraz tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i scen Dobranoc, dobranoc niewiasto Już czas na sen Dobranoc, dobranoc ojczyzno Już księżyc na czarnej lśni tacy Dobranoc i niech Ci sie przyśnią pogodni, zamożni Polacy że luźnym zdążają tramwajem, wytworną konfekcją okryci i darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do czysta wymyci i wszyscy uczciwi od rana, od morza po góry, aż hen Dobranoc, ojczyzno kochana już czas na sen To Kabaret Starszych Panów oczywiście...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ............. i po tym droga amonite nikt mi już nie powie, że nie istnieją dwie połówki jabłka w wersjii tylko żeńskiej zwanej braterstwem dusz, telepatią, zrozumieniem............... .... mam do Ciebie tylko jeden żal.....gdzieś Ty była przez te wszystkie lata jak chciałam SIOSTRY............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ............. i po tym droga amonite nikt mi już nie powie, że nie istnieją dwie połówki jabłka w wersjii tylko żeńskiej zwanej braterstwem dusz, telepatią, zrozumieniem............... .... mam do Ciebie tylko jeden żal.....gdzieś Ty była przez te wszystkie lata jak chciałam SIOSTRY............. I vice versa, kochana , bo najlepszy nawet brat, to niestety nie siostra, wiem cos o tym naprawdę, zwruszylam siem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A tak w ogóle to witajcie w sobotni ranek U mnie dziś zimno i deszczowo..... A więc kawka: http://markowy.net/wp-content/uploads/2007/02/26022007.jpg (jakaś taka mało efektowna, to moja będzie:wink: ) A to dla Was: http://www.vergnano.pl/Vergnano_graphics/Ciekawostki/cup-1_ok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ............. i po tym droga amonite nikt mi już nie powie, że nie istnieją dwie połówki jabłka w wersjii tylko żeńskiej zwanej braterstwem dusz, telepatią, zrozumieniem............... .... mam do Ciebie tylko jeden żal.....gdzieś Ty była przez te wszystkie lata jak chciałam SIOSTRY............. I vice versa, kochana , bo najlepszy nawet brat, to niestety nie siostra, wiem cos o tym naprawdę, zwruszylam siem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dzieńdoberek Kacyk u niektórych jest ? Kawka amonite adekwatna do sytuacji - czyli kubeczek i klawiatura - fajne zdjęcie Wczoraj weszłam na stronę z dowcipami więc podsunę jeden - taki dla kobiet : "Warsztaty tylko dla mężczyzn!" Wstęp wolny Uwaga! Ze względu na trudny i zaawansowany program zajęć każde ze spotkań musi być ograniczone do maksimum ośmiu uczestników. Program (dwunastodniowy): 1. Papier toaletowy - czy wyrasta na uchwytach? - dyskusja. 2. Różnice między koszem na pranie a podłogą - ćwiczenia praktyczne. 3. Naczynia i sztućce - czy lewitują samodzielnie, kierując się do zmywarki albo zlewu? - debata panelowa z udziałem ekspertów. 4.Puste kartony, butelki - lodówka czy kosz? - dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 5.Czy można siedzieć cicho, gdy ona prowadzi? - ćwiczenia na symulatorze. 6.W cyklu "Zdrowie" - temat: Nie jest groźne dla zdrowia przynoszenie jej kwiatów - prezentacja power point. 7.W cyklu "Dorosłe życie" - temat: Podstawowe różnice pomiędzy matką a twoją partnerką - ćwiczenia praktyczne. 8.Jak patrzeć jej prosto w oczy, a nie w dekolt - zajęcia medytacyjno-praktyczne. 9 Jak być idealnym partnerem podczas zakupów? - ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 10.Pilot do telewizora - utrata pilota, linia pomocy i grupy wsparcia.. 11. Nauka odnajdywania rzeczy, np. paska do spodni. Strategia szukania we właściwych miejscach, a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 12. W cyklu "Techniki przeżycia" - temat: Jak żyć będąc cały czas w błędzie? - zajęcia indywidualne z udziałem psychoterapeutów.. 13. Nauka sikania do muszli a nie na deskę - zajęcia w grupach. 14. Opuszczanie deski od sedesu - zrób to sam - ćwiczenia manualne. I jeszcze: Pięć porad dla kobiet 1. Ważne jest aby znaleźć mężczyznę który będzie pomagał ci w ciężkich pracach i który będzie miał dobra prace 2. Ważne jest aby znaleźć mężczyznę mądrego, wykształconego i takiego który będzie umiał cię rozśmieszać 3. ważne jest aby znaleźć mężczyznę któremu możesz zaufać, takiego który mówi prawdę i można w nim znaleźć oparcie 4. Ważne jest aby znaleźć mężczyznę który pięknie umie kochać i będzie zawsze chętnie to z tobą robił 5. Ważne jest aby ta czwórka nigdy się nie spotkała podoba mi się Dla żartu każda kobieta powinna dostać to przed ślubem....a przyszły mąż parę miesięcy przed - w celu przygotowania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 O tych warsztatach dla mężczyzn czytałam kiedyś i uśmiałam się nieźle. Też wczoraj weszłam na strone z dowcipami, YreQ, jak jeszcze powiesz, że czytałysmy je jednocześnie, to już mnie nic nie zdziwi Rozbawiły mnie te: Siedmioletni chłopczyk idzie chodnikiem do szkoły. Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybkę i mówi: - Wsiadaj, to dam ci 10zł i lizaka! Chłopczyk nie reaguje i przyspiesza kroku. samochód powoli toczy się za nim. Znowu się zatrzymuje przy krawężniku... -No, wsiadaj! Dam ci 20zł, lizaka i chipsy! Chłopczyk ponownie kręci glową i przyspiesza kroku... Samochód znowu się zatrzymuje... - No, nie badź taki... wsiadaj! Moja ostatnia oferta - 50zl, chipsy, cola i pudełko chupa-chups! - Oj, odczep się, tato! Kupiłeś matiza, to musisz z tym żyć... Na budowie: - Panie majster, znajdzie się tu dla mnie robota? - A co możecie robić? - Mogę kopać... - A co jeszcze? - Mogę nie kopać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 O tych warsztatach dla mężczyzn czytałam kiedyś i uśmiałam się nieźle. Też wczoraj weszłam na strone z dowcipami, YreQ, jak jeszcze powiesz, że czytałysmy je jednocześnie, to już mnie nic nie zdziwi No gdzieś tak będzie pomiędzy naszymi wieczornymi postami........czyli między 22 z minutami a 23 z minutami Przed snem chciałam sobie humorek poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 O tych warsztatach dla mężczyzn czytałam kiedyś i uśmiałam się nieźle. Też wczoraj weszłam na strone z dowcipami, YreQ, jak jeszcze powiesz, że czytałysmy je jednocześnie, to już mnie nic nie zdziwi No gdzieś tak będzie pomiędzy naszymi wieczornymi postami........czyli między 22 z minutami a 23 z minutami Przed snem chciałam sobie humorek poprawić No, tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 kawał dla budujących - hihihi ku przestrodze Noc. Mąż śpi z żona w łóżku, gdy nagle budzi ich głośne łup łup łup w drzwi. Przewraca się na bok i patrzy na zegarek - trzecia w nocy. "Kurde, nie będę się o tej porze z wyra zrywał", myśli przewraca się z powrotem. Słychać głośniejsze łup łup łup. - Idź otwórz, zobacz kto to, - mówi żona. No więc zwleka się półprzytomny i schodzi na dół (mieszkają w domku). Otwiera drzwi, a na progi stoi facet, od którego jedzie alkoholem: - Dobry wieszor, - bełkocze. - Szy mochby pan mnie popchnąć? - Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokłeś mnie pan z łóżka,- warczy mąż i zatrzaskuje drzwi. Wraca do żony i mówi co zaszło. - No co ty, jak mogłeś? - mówi żona. - A pamiętasz, jak nam się wtedy zepsuł samochód, kiedy jechaliśmy odebrać dzieci z kolonii i sam musiałeś pukać do kogoś, żeby nam pomógł? Co by się wtedy stało, gdyby też ci powiedział, żebyś spadał?!?!?!? - Ale kochanie, on był pijany! - Nieważne, potrzebuje pomocy. No wiec mąż jeszcze raz zwleka się z łóżka, ubiera się i schodzi na dol. Otwiera drzwi, ale z powodu ciemności nic nie widzi, węc woła: - Hej, czy nadal trzeba pana popchnąć? Z ciemności dochodzi glos: - Taaaa... Ale ponieważ nadal nie potrafi zlokalizować faceta, krzyczy: - Gdzie pan jest? - W ogrodzie...,na huśtawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts