amonite 01.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 I na koniec dla amonite coś do jej wymarzonej kuchni April, ty masz talent do wyszukiwania takich klimacików! Dzięki za kuchnię w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.09.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Na moje oko to tam dobrze piszą że nie miała mocnego makijażu bo coś tam podmalowane oko ma...ale mimo wszystko taka inna się wydaje! Bez komentarza zostawię fakt jak ja się czuję bez makijażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A w tych prowansalskich wnętrzach to cały rok bym się czuła jak na urlopie...tak sielsko- anielsko!! Jeszcze chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A w tych prowansalskich wnętrzach to cały rok bym się czuła jak na urlopie...tak sielsko- anielsko!! Jeszcze chcę! tego się obawiam, że człowiekowi może się nie chcieć dupska ruszyć..... jeszcze basen w ogrodzie to już w ogóle - ale coś w tych klimatach sobie zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A ja sobie obejrzałam w tvp2 fragmenty koncertu z okazji 10-lecia Grupy MoCarta. Mam do nich słabość, tak samo jak do Artura Andrusa, który koncert prowadził, i do Andrzeja Poniedzielskiego, który też występował - urok, wdzięk, humor delikatny i nienachalny - Luuubię..... http://www.kabaret-solisci.pl/foto/sol_andrus.jpghttp://www.reymont.pl/img_d/poniedzielski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a ja leżę ... muzycznie słuchowo się udzielam, córka mi tańczy robiąc przy tym przedziwne miny, mąż z drugiego pokoju podsyła przedziwne linki, sączę herbatkę i ogarnia mnie ogólne lenistwo.... ..........mam ochotę na mięso - byle nie polityczne- zjadłabym Sharmę albo chociaż kebeba albu suflaka......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A ja sobie obejrzałam w tvp2 fragmenty koncertu z okazji 10-lecia Grupy MoCarta. Mam do nich słabość, tak samo jak do Artura Andrusa, który koncert prowadził, i do Andrzeja Poniedzielskiego, który też występował - urok, wdzięk, humor delikatny i nienachalny - Luuubię..... http://www.kabaret-solisci.pl/foto/sol_andrus.jpghttp://www.reymont.pl/img_d/poniedzielski.jpg na inteligentnych miło popatrzeć i miło posłuchać..............a Doda jak zwykle popisała się swoim hihihiihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a ja leżę ... muzycznie słuchowo się udzielam, córka mi tańczy robiąc przy tym przedziwne miny, mąż z drugiego pokoju podsyła przedziwne linki, sączę herbatkę i ogarnia mnie ogólne lenistwo.... ..........mam ochotę na mięso - byle nie polityczne- zjadłabym Sharmę albo chociaż kebeba albu suflaka......... Mówisz - masz http://www.sunpizza.pl/images/jedzonko/kebab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 YreQ, a czego słuchasz? Mnie coś głowa boli, nawet tabletke już wzięłam, ale nie przestaje..... Chyba będę się musiała położyć Fajny ten taras na spotkanie grupki zaproponowany przez April Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 jesteś jeszcze ? zaczytałam się o układaniu dachówki..... sprawdzam co do dachu muszę dokupić - sporo jeszcze Za bułersa dziękuję - a jutro na żywca chyba zapodam - albo na telefon albo męża wyślę. Smutno mi, że głowka Cię boli Oglądam Sopot Festiwal .... taras super - u mnie tyle miejsca oczywiście nie będzie ale nasz klubik zmieści się bez względu na wszystko - nawet dowiem się co w tych czarkach było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 YreQ, a Twoja druga połowa coś o budowie myśli, czy tylko Ty ciągle tak studiujesz te zawiłości techniczne? A jak katar - przechodzi? I to przeziębienie w ogóle? Bo jak chcesz termoforek na noc, to dziś może być u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 YreQ, a Twoja druga połowa coś o budowie myśli, czy tylko Ty ciągle tak studiujesz te zawiłości techniczne? A jak katar - przechodzi? I to przeziębienie w ogóle? Bo jak chcesz termoforek na noc, to dziś może być u Ciebie zrobił CESJĘ na mnie próbowałam go jakoś zachęcić - ale on twierdzi, że na studiowanie tego nie ma czasu a ja mam tak paskudny charakter, że nie darowałabym sobie jakby było coś później nie tak - lubię wiedzieć " o czym się do mnie gada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a ja mam tak paskudny charakter, że nie darowałabym sobie jakby było coś później nie tak - lubię wiedzieć " o czym się do mnie gada" Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jak kiedyś moja Julka będzie się budowała, to kierownika budowy załatwię "na papierze" - z doświadczeniami będę postrachem na jej budowie Katar mi przechodził po południu - chyba od żelazka - a teraz znów mam kichawę zatkaną, a jak głowa, boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jak kiedyś moja Julka będzie się budowała, to kierownika budowy załatwię "na papierze" - z doświadczeniami będę postrachem na jej budowie WIERZĘ!!! A głowa mnie boli nadal, zaraz wezmę kolejną tabletkę i pójdę spać.... Dobranoc.... Śpisz tak cicho moja mała jakbyś tylko w sen wmyślać się chciała Dlatego przy tobie nawet księżycowi chodzi po głowie że zbyt głośno wędruje po Ogrodowej Śpisz tak spokojnie moja miła że wiatr za szybą gwiżdże z podziwu On jest dzisiaj przybyszem któremu serce nie mieści się w rynnie ale i tak w twój sen nie wpłynie Śpisz tak mocno moja droga że stary niedźwiedź przy tobie zaledwie drzemie w swej gawrze Śpisz tak pięknie moja zmęczona jakbyś pierwszy raz w życiu spała SDM Kołysanka z Ogrodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 śliczny.... Śpij dobrze amonite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 02.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 dzien doberek, ja juz po sniadanku i rosolku. co tam slychowac???u nas ponuro i nic sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 dzien doberek, ja juz po sniadanku i rosolku. co tam slychowac??? u nas ponuro i nic sie nie chce... dzieńdoberek u mnie świeci słoneczko i jest miło..... już po rosołku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.09.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 dzieńdoberek u mnie świeci słoneczko i jest miło.... U mnnie też świeci słoneczko i jest baaaardzo miło... Kto da więcej? Przesyłam Wam radosne uśmieszki http://deni.blox.pl/resource/usmiech.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 02.09.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 po fajnej imprezie sobotniej najlepiej smakuje rosolek z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts