April 13 02.09.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 A ja śmigam z mężem na spacerek.. odezwę się później Ja już na spacerku byłam, teraz w domu siedzę, bo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 02.09.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 U mnie też już się zimno zrobiło..... I w domu też zimno.... To ja może poproszę AgęMaj o fotkę czegoś rozgrzewającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.09.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 AgaMaj, rok szkolny się zaczyna, do roboty więc Zadania dla Ciebie to foto: 1. rafy koralowej dla April 13 2. coś słodkiego i smacznego dla Agajar 3. coś rozgrzewajacego dla amonite Trzy, cztery staaaart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.09.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 U mnie też już się zimno zrobiło..... I w domu też zimno.... To ja może poproszę AgęMaj o fotkę czegoś rozgrzewającego Mam dla Ciebie coś lub raczej kogoś na rozgrzewkę. Pokazać to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 02.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 U mnie też już się zimno zrobiło..... I w domu też zimno.... To ja może poproszę AgęMaj o fotkę czegoś rozgrzewającego Mam dla Ciebie coś lub raczej kogoś na rozgrzewkę. Pokazać to cudo? Nie pytaj się, tylko pokazuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 U mnie też już się zimno zrobiło..... I w domu też zimno.... To ja może poproszę AgęMaj o fotkę czegoś rozgrzewającego Mam dla Ciebie coś lub raczej kogoś na rozgrzewkę. Pokazać to cudo? Nie pytaj się, tylko pokazuj! Ja też z chęcią popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 A ja popatrzę jutro Idę spać, jutro mam bardzo ciężki dzień. A po południu miałam fajnych niezapowiedzianych gości..... najmniejszy z nich miał (a) 4 miesiące..... no i przez tą słodycz serniczka mamusi nie upiekłam. A leczo amonite wyszło boskie - bo tej potrawy nie da się spierniczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 U mnie też już się zimno zrobiło..... I w domu też zimno.... To ja może poproszę AgęMaj o fotkę czegoś rozgrzewającego Mam dla Ciebie coś lub raczej kogoś na rozgrzewkę. Pokazać to cudo? Nie pytaj się, tylko pokazuj! Ja też z chęcią popatrzę po spacerku apetyt rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Uwaga, oto "rozgrzewacz" dla amonite i innych "niedogrzanych" http://toonsntunes.files.wordpress.com/2007/06/865_553626655_julian_mcmahon_1_h120822_l.jpg Julian McMahon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.09.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 April 13 jak mój mąż zobaczył tego przytojniaka to zapytał czy to jest właśnie to forum Agnieszek- zboczonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 A teraz idę już pcia. Miłych snów życzę wszystkim i do "zobaczenia" jutro na porannej kawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 April 13 jak mój mąż zobaczył tego przytojniaka to zapytał czy to jest właśnie to forum Agnieszek- zboczonych? oooooooooooo wypraszam sobie to klub Agnieszek z temperamentem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Agajar, powiedz mężowi, że to jest forum kobiet z dużym wyczuciem estetyki i humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 02.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 April 13 jak mój mąż zobaczył tego przytojniaka to zapytał czy to jest właśnie to forum Agnieszek- zboczonych? No jak tak można!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 02.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Agajar, powiedz mężowi, że to jest forum kobiet z dużym wyczuciem estetyki i humoru O, właśnie - ladnie to powiedziałaś i DZIĘKUJĘ ZA TEN ROZGRZEWACZ , widzę, że więcej koleżanek się z niego ucieszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 April 13 jak mój mąż zobaczył tego przytojniaka to zapytał czy to jest właśnie to forum Agnieszek- zboczonych? No jak tak można!!! No właśnie sama nie wiem, muszę wytłumaczyć jemu na czym polega zboczenie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.09.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Czy faceci myślą, że my nadajemy się tylko do tak przyziemnych rzeczy jak... jak... jak... smażenie placków ziemniaczanych http://ogme.pl/leo/obiad/placki-Kasiorka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.09.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Agajar, powiedz mężowi, że to jest forum kobiet z dużym wyczuciem estetyki i humoru O, właśnie - ladnie to powiedziałaś i DZIĘKUJĘ ZA TEN ROZGRZEWACZ , widzę, że więcej koleżanek się z niego ucieszyło jak widać nie tylko koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 a terazto juz mówię naprawdę- dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.09.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Agajar, powiedz mężowi, że to jest forum kobiet z dużym wyczuciem estetyki i humoru O, właśnie - ladnie to powiedziałaś i DZIĘKUJĘ ZA TEN ROZGRZEWACZ , widzę, że więcej koleżanek się z niego ucieszyło jak widać nie tylko koleżanki nie wiem , czy Twojego męża nasz przystojniak ucieszył ...... ale rozgrzał na pewno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts