YreQ 07.09.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam wszystkie. AgaMaj - lekcje odrobione aż za bardzo.... Mogę zabrać całą trójkę ? - jakie śliczne te dzieciątka A co do pytania o budowę, to podzielam Twój los....niestety. Właśnie zwożą mi więźbę, a zanosi się, że ... wolę nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 07.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam może mała kawka ?? na obudzenie http://www.coffee.net.pl/images/stories/kawy/Cappuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 07.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzieciaczki sliczne YreQ nie bądź taka zachłanna, weź jedno, a mi zostaw dwoje będziemy miały po równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzieciaczki sliczne YreQ nie bądź taka zachłanna, weź jedno, a mi zostaw dwoje będziemy miały po równo Wiedziałam maleńka, że zareagujesz Chciałam podziału dokonać, ale rodzeństwa się nie rozdziela więc.... ten dom nad morzem będzie jeden wielki na dwóch działkach Ale te dzieci superowe co nie? a może tem miodowy to na przyczepkę do dwójki rodzeństwa....sama nie wiem..........ale miłości u mnie ogrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzieciaczki sliczne YreQ nie bądź taka zachłanna, weź jedno, a mi zostaw dwoje będziemy miały po równo A dla mnie z jedno chociaż zostanie? bo ja bezdzietna jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam może mała kawka ?? na obudzenie http://www.coffee.net.pl/images/stories/kawy/Cappuccino.jpg Kawka.....o tak...... i żeby śmietanka na ustach została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 07.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Super.... mam nawet świetny projekt na duży przytulny domek Agajar !!! YreQ z pewnościa się ze mną zgodzi, bo ona to taka dobra duszka... nie możemy Ci odmówić jeden dzieciaczek będzie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 07.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Kawka.....o tak...... i żeby śmietanka na ustach została nic nie powiem... bo wiem, że Ty wiesz co ja teraz myśle :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Kawka.....o tak...... i żeby śmietanka na ustach została nic nie powiem... bo wiem, że Ty wiesz co ja teraz myśle :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Super.... mam nawet świetny projekt na duży przytulny domek Agajar !!! YreQ z pewnościa się ze mną zgodzi, bo ona to taka dobra duszka... nie możemy Ci odmówić jeden dzieciaczek będzie dla Ciebie Podzielimy, podzielimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Super. Dziękuję Wam. Lęcę zakomunikować mężowi, że jednak już teraz będzie dzidziuś Ciekawe czy się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 co do przepisów to mogę Wam podać na coś nie słodkiego ale za to pychotka pieczarki faszerowane. Dość pracochłonne ale za to jaki rezultat- mniam mniam Dawaj, zobaczę czy to to samo co ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Trochę późno się odzywam ale lepiej późno niż wcale. Choć szkoda że nie załapałam się na kawkę i smakowicie wyglądające ciasto. Dziś znów miałam ciężką rozmowę z wykonawcą więc przydała by się jakaś wróżba czy uda mi się szczęśliwie zakończyć tę budowę... ...Czy on nie jest słodki... Wróżbiarstwem zajmuje się Grzebiuszka i muszę przyznać, że całkiem nieźle jej to wychodzi. To co mi przepowiedziała spełniło się w 100%. Należy jej się tytuł WW czyli Wielkiej Wróżbitki naszej grupy i oczywiście atrybut tej funkcji czyli karty do tarota http://www.tarot.info.pl/karty-symboleZl20k.jpg Psiak jest cudowny April, a co KUPIŁAŚ ? Ja wczoraj po bojach wielkich dokonałam zakupów "spodenkowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 07.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dawaj, bo ja tego nie mam :):) pieczarek faszerowanych znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Się robi Pieczarki faszerowane - ok 3/4 kg pieczarek (średniej wielkości) - 1 spora pierś z kurczak - 2, 3 celule - natka pietruszki Na ciasto naleśnikowe: - 1 jajko - mąka - woda gazowana lub mleko - proszek do pieczenia - szczypta soli Pieczarki oczyścić, wyciąć ogonki (nie wyrzucać) i wydrążyć kapelusze, odłożyć. Farsz do kapeluszy: Ogonki pokroić drobno,cebulę i pierś z kurczaka także drobno posiekać. Smażyć wszystko na oleju, przyprawić według uznania (ja sypię wszystko co się nadaje do mięsa). Na koniec smażenia dodać natkę pietruszki. Farsz przestudzić. Następnie faszerować nim kapelusze. Zrobić bardzo gęste ciasto naleśnikowe, kapelusze z nadzieniem obtoczyć w cieście i smażyć w głębokim tłuszczu aż się zarumienią (ja smażyłam normalnie na patelni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Przepis nie mój- dostałam od koleżanki ale wypróbowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 07.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ojejku, brzmi tak smakowicie, że od razu zrobiłam się głodna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Tego przepisu nie miałam...........mniam. Już zgłodniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.09.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Moje wyglądały podobnie http://gluchowski.eu/pl/Obrazki/kulinaria/98-08-06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.09.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Tego przepisu nie miałam...........mniam. Już zgłodniałam. W takim razie poprosimy i Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts