April 13 08.09.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 David Copperfild zaprezentuje specjalnie dla nas, kilka swoich najlepszych numerów http://www.zauberzentrale.de/img/screenshots/copperfield_4.jpg Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 odnalazło się kolejne dziecko.... no odnalazło się Co porabiacie w sobotę? Ja już po odgruzowaniu mieszkania, po zakupach i wreszcie trochę luzu... YreQ czemu masz zły dzień? bo budowa mnie rozwala, ale już psychicznie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Hej, Siostry stawać do raportu Jak spędzacie dzisiejszy wieczór? Nudzicie się czy wręcz przeciwnie... bawicie, jak nigdy dotąd? Matki Z. nie ma (bestyjka baluje ze swoją wspólniczką Grzebiuszką), możemy więc wyrwać się spod jej kurateli Proszę o pomysły na spędzenie dzisiejszego wieczoru..., ups nocy... Proponuję pokaz sztucznych ogni: http://www.maxsem.pl/img/fajerwerki_main.jpg amonite, gdzie jesteś? Liczę na Ciebie wiedziałam kiedy do chaty wrócić, tak się dać przyłapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Matki Z. nie ma (bestyjka baluje ze swoją wspólniczką Grzebiuszką), możemy więc wyrwać się spod jej kurateli spokojnie z tym wyrywaniem się.. wróciłyśmy do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Właśnie wcinam sobie dożynkowego kołacza a obok mam lizadełko w postaci swojskiej cytrynówki - a jakże też dożynkowej. Takie uroki wiejskiego mieszkania!! Dzisiaj było do popołudnia ładnie ale potem znowu się pogoda spieprzyła i znowu w nocy mają być ulewne deszcze. Co jeszcze ? A nic czekam na Pań resztę ! Matki Z. i Grzebiuszki chyba dziś nie uświadczymy bo nasiadówkę w realu sobie robią - szczęściary!!! co to jest "lizadełko w postaci swojskiej cytrynówki"? a szczęsciary jesteśmy to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 08.09.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Taaak, wiem już wszystko To ja jestem najbardziej niepoprawnym, najbardziej niegrzecznym i najbardziej zwariowanymk dzieckiem Matki Z, Chcę się bawić, szaleć i weselić Niestety nie mam z kim Wszystkie moje Siostry śpią, bo chcą przypodobać sie Matce Z. O.K rozumiem... Ale żałujcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Cześć dziewczyny YreQ, co z tym humorkiem? Może czekoladkę? http://melindaopowiada.blox.pl/resource/czekoladki.jpg biorę dwie, jedną dla Edyci bo gadugadujemy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 08.09.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Cofam poprzedni post. Byłam wkurzona Ale widzę, że jesteście i chętnie będziecie współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.09.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 April 13 mam nadzieje, ze kiedys się spotkamy wszystkie siostry i wtedy zaszalejemy, oj będzie się wtedy działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Cofam poprzedni post. Byłam wkurzona Ale widzę, że jesteście i chętnie będziecie współpracować to co proponujesz na wieczór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 April 13 mam nadzieje, ze kiedys się spotkamy wszystkie siostry i wtedy zaszalejemy, oj będzie się wtedy działo i Adaś nie będzie mógł spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 och nie zauważyłam, że dostałam czekoladke... uwielbiam czekolade :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 08.09.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Adaś? Nie znam człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 08.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 ...to co proponujesz na wieczór ? Ognie sztuczne i David C. to mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Adaś? Nie znam człowieka nie masz co żałować ale poznasz jak przyjedziesz na imprezę, będzie kazał się nam przymknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.09.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 moim skromnym zdaniem Adas i tak nie może spać, leży i knuje i im bardziej knuje tym mniej może spac bo go nerwy szarpia, potem rano wstaje wykończony od knucia, zły na cały świat, bolą go zaczerwienione oczy i wyżywa się na wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 08.09.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 moim skromnym zdaniem Adas i tak nie może spać, leży i knuje i im bardziej knuje tym mniej może spac bo go nerwy szarpia, potem rano wstaje wykończony od knucia, zły na cały świat, bolą go zaczerwienione oczy i wyżywa się na wszystkich No nie wiem, czy polubię Adasia. Ma może jakieś ukryte zalety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 ...to co proponujesz na wieczór ? Ognie sztuczne i David C. to mało? no wiesz ... zależy co będzie czarował i jak będzie nam po tym przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 moim skromnym zdaniem Adas i tak nie może spać, leży i knuje i im bardziej knuje tym mniej może spac bo go nerwy szarpia, potem rano wstaje wykończony od knucia, zły na cały świat, bolą go zaczerwienione oczy i wyżywa się na wszystkich No nie wiem, czy polubię Adasia. Ma może jakieś ukryte zalety? ukryte to on ma asy w rekawie i pomysly z księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 08.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Przyjemnie? W skali od... ? 1 do 100 spazmów rozkoszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts