YreQ 10.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Tylko my poszkodowane z dalekich zakątków Polski Nasz klubik też będzie miał spotkanko, obiecuję....... A do Grzebiuszki, fakt, mam najbliżej .... jakieś 25 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 W sumie jestem nawet ciekawa, ciągnąc powyższy wątek i ten wakacyjny, który z hoteli wytrzymałby najazd 25 Agnieszek i to do tego budujących ? Na początek może jakaś bystrzacha zrobi mapę Polski z naniesionymi miejscami, w których budujemy. I .... albo wówczas wybierzemy takie miejsce, do którego mamy tę samą odległość do pokonania, albo czekamy z jakieś 14 miesięcy i wtedy ja siedzę w domu i czekam jak na matkę przystało, aż córy się zjadą. Mapa tak czy tak mogłaby być, może któraś ma znajomego informatyka, bo ja jedynie mogłabym mapkę narysować , kredkami nanieść i zeskanować, dlatego też liczę na większe zdolności którejś z Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 w zasadzie remontuję a nie buduję lubię stare drewniane domy z duszą a może i kilkoma dusz(ch)ami. zamierzam się osiedlić w okolicach sanoka (parę kilometrów na zachód) Jak daleko od Polańczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Cześć dziewczyny Jestem skonana... Cudem przeżyłam dzisiejszy dzień... Zapodajcie coś baaardzo relaksującego. Widzę, że marzą się Wam podróże i spotkanie. POPIERAM jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 do polańczyka mam jakieś niecałe dwie godzinki samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 a co do hotelu coby mógł parę Agnieszek przyjąć to myślę że nie ma problemu skoro Kryśki mają swoje imieniny i robią je hurtem ,i gdzieś przy okazji mieszkają to myślę że dwadzieścia parę Agnieszek też gdzieś się zmieści a kiedy już się wyremontuję to i u mnie się zmieścimy zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 do polańczyka mam jakieś niecałe dwie godzinki samochodem Uwielbiam Bieszczady Niestety w tym roku nie byłam i bardzo żałuję, bo rewelacyjnie tam wypoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ...a kiedy już się wyremontuję to i u mnie się zmieścimy zapraszam Bóg zapłać dobra kobieto Ja skorzystam bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ... Powodzenia, April, może nie będzie aż tak stresująco? Było stresująco, oj było A w sprawie relaksu, zobaczcie co znalazłam Kapsuła relaksująca http://j.luxlux.pl/l1950/9b81aaaa001b7d3546274c43/130227.jpg Ciekawa jestem jak to ustrojstwo działa Zaryzykuję Jutro opowiem Wam jak było Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ...a kiedy już się wyremontuję to i u mnie się zmieścimy zapraszam Bóg zapłać dobra kobieto Ja skorzystam bardzo chętnie Wszystkie się zwalimy, tam same lasy i nikomu nasze piski nie bedą przeszkadzały. O Polańczyk pytałam, bo kuzynki mąż stamtąd pochodzi, jego brat ma firmę budowlaną i to taką, którą w Legnicy po nogach by całowali Oj żałuję, że nie mieszkają bliżej.... Może na ferie zimowe wpadnę z małą do jego mamy to i do ciebie na grzańca zajadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ... Powodzenia, April, może nie będzie aż tak stresująco? Było stresująco, oj było A w sprawie relaksu, zobaczcie co znalazłam Kapsuła relaksująca http://j.luxlux.pl/l1950/9b81aaaa001b7d3546274c43/130227.jpg Ciekawa jestem jak to ustrojstwo działa Zaryzykuję Jutro opowiem Wam jak było Dobranoc... Taka wymęczona jesteś? To czekam do jutra, dobranoc April Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 a co do hotelu coby mógł parę Agnieszek przyjąć to myślę że nie ma problemu skoro Kryśki mają swoje imieniny i robią je hurtem ,i gdzieś przy okazji mieszkają to myślę że dwadzieścia parę Agnieszek też gdzieś się zmieści a kiedy już się wyremontuję to i u mnie się zmieścimy zapraszam Wiesz co... no ja nie wiem jak Kryśki się zachowują, ale pewno zauważyłaś, że ja nie zawsze ...teges... normalna jestem , generalnie wesołe z nas babki a z Agnieszkowym poczuciem humoru i temperamentem, to nie każdy hotel wytrzyma Już zastanawiam się nad wzięciem z muratora nalepki " przyjazna budowa....coś tam coś tam z muratora" co by mój sąsiad wątów nie miał jak wszystkie do mnie przyjedziecie. Muszę powolutku go przyzwyczajać na "poważną" imprezę kobitek z poważnego pisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Jutro wklpię wam przepis na super serniczek z rosą, dla osłody życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 10.09.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 uwielbiam sernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 uwielbiam sernik to jutro napiszę A Dawidek u siebie czy przy cyci a ty na laptopie stukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 11.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam Dizewczynaki z rana. Oczywiście kawka już na Was czeka http://lilia.blox.pl/resource/kawa_okno.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.09.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam Kawkę popijam, podsyłam obiecany przepis na serniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.09.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 SERNIK Z ROSĄ Ciasto: - 8 łyżek cykru - 2,5 szkl. mąki - 13 dkg margaryny - 1 całe jajko - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Składniki zagnieść, w razie potrzeby dodać troszkę śmietany ( ) i na pół godzinki do lodówki. Masa serowa: - 1 kg sera - 0,5 szkl. oleju - 2 budunie waniliowe i śmietankowe - 2,5 szkl. mleka - 4 żółtka - 2 całe jajka - 1 szkl. cukru Jajka, żółtka i cukier - ubić razem na puszystą masę. Następnie powoli dodawać ser ( ja używam tego mielonego z wiaderka ), miksować, dodać budynie, dobrze utrzeć i powoli wlewać mleko, a następnie olej. Masa serowa jest bardzo rzadka. Jeżeli kupicie ser na wagę i go zmielicie ( albo zemlecie jak kto woli ) to należy mleka dolać 3/4 litra. Ciasto rozwałkować na spód blaszki i ostrożnie wylać masę serową. Piec 55 minut w piekarniu nagrzanym do 195-200 stopni, następnie wyjąć i wyłożyć na ciasto pianę ubitą z pozostałych nam 4 białek i 4 łyżek cukru. I do piekarnika na jakieś 10 minut - do lekkiego zrumienienia piany. Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 11.09.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Składniki zagnieść, w razie potrzeby dodać troszkę śmietany ( ) i na pół godzinki do lodówki. "naturalnej" czy "kupnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts