amonite 16.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 >>>Pytania do księżyca<<< z repertuaru Edyty Geppert, słowa Marek Dagnan Nie wiemco prawdą jest co złudzeniemco dobrem jest jeszcze a co już złemw co jeszcze można wierzyć w co już nie? Nie wiem czy wszystko mieć czy nic nie miećczy ważne jest to co wiem czy co mamczy jedno drugim się zastąpić da? Sen nie chce do mnie dziś przyjśćna słomiance u drzwiksiężyc przysiadł jak kotświat taki łatwy za dniazbyt zawiły się stalw tę bezsenną noc Nie wiem za mało chcę czy za wieleszeroki świat wcale nie nęci mniedo Tomaszowa wpadłabym na dzień... Nie wiem dla innych żyć czy dla siebieczy cudzych spraw bagaż brać wciąż na grzbietczy własnym życiem wreszcie zająć się? Sen nie chce do mnie dziś przyjśćna słomiance u drzwiksiężyc przysiadł jak kotświat taki łatwy za dniazbyt zawiły się stalw tę bezsenną noc Nie wiem co prawda jest co złudzeniemco dobrem jest jeszcze a co już złemw co jeszcze można wierzyć w co już nie? .............................................................. Pasuje mi dziś ten tekst... Dobranoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.09.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Pięknie, pasująco, ale na duchu.................. Dobranoc Amonitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam Od pewnego czasu ... pewną tradycją stało się ... że mam pecha do ludzi na budowie.Tradycją jest też to, że to Basia budzi nas rano ... dzisiaj chcąc złamać tradycję......... zaczynam od porannej pobudki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstawać śpiochy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ależ byłam brutalna...................... może kawki ? http://img166.imageshack.us/img166/8803/1111423065galkawka1cjpghm5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.09.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ja bardzo chętnie. Strasznie się dziś nie wyspałam. Ale to chyba reguła przy poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.09.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 chyba zacznę wcześniej do pracy przychodzić To już by było zboczenie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witaj Basieńko Zaczął się poniedziałek...niezbyt fajnie. Właśnie miałam telefon, że z tartaku byli w sobotę u mnie na działce z łatami do więźby...oczywiście nikogo nie było........facet zły i ma rację - nie rozumię tylko dlaczego jak nie było pracowników to nie zadzwonił po nas - to tylko 10 minut drogi - a my byliśmy tam niecałą godzinkę później. Teraz mąż zwalnia się z pracy i jedzie , bo tartak ma zablokowane auto. Aby było śmiesznie - ekspert od dachów na forum, którego rady sobie cenię - uświadomił przed chwilą, że do wciągnięcia krokwi na dach będę potrzebowała dźwigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.09.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam poniedziałkowo. Ja też nie wyspana, a do pracy trzeba iść. Może ktoś wie gdzie można kupić sen w pastylkach? Wiatr wieje i w nocy okropnie plandekami szarpał, bałam się że je pozrywa i nie spałam do 2. Łokropne powiem wam panie, ale od dzisiaj mają układać więźbę bo trzeba korzystać póki pogoda jest. A tak na marginesie to po prostu już nie wytrzymujemy stresu związanego z tą dziurą nad głową. właśnie załatwiamy dźwig żeby te nasze kloce wyrzucił na górę. Chcemy już mieć porządny dach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam poniedziałkowo. Ja też nie wyspana, a do pracy trzeba iść. Może ktoś wie gdzie można kupić sen w pastylkach? Wiatr wieje i w nocy okropnie plandekami szarpał, bałam się że je pozrywa i nie spałam do 2. Łokropne powiem wam panie, ale od dzisiaj mają układać więźbę bo trzeba korzystać póki pogoda jest. A tak na marginesie to po prostu już nie wytrzymujemy stresu związanego z tą dziurą nad głową. Chcemy już mieć porządny dach!!! czyli niedługo będzie po wszystkim.......... P.s.......ja też śpioch jestem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.09.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 czyli niedługo będzie po wszystkim.......... P.s.......ja też śpioch jestem...... Mam nadzieję że niedługo! Liczę na to że przynajmniej z tym się sprężą chociażby ze względu na moje zdrowie psychiczne. Marze już o normalnym dachu, żeby deszcz i wiatr nie budziły mojego panicznego lęku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 hmmmm ja też lubię pospać NAPRAWDĘ jakoś nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.09.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 łał jakie okazy. Ja takich nigdy się nie dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Piękne wejście na 21 stronę - ogromnie gratuluję pięknej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.09.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 łał jakie okazy. Ja takich nigdy się nie dorobię Agajar a masz jakieś kaktusy? U mnie nawet kaktusy nie bardzo chcą rosnąć Niestety zapominam o podlewaniu co prawda mam kilka kaktusów i jedną nolinę ale one już się przezwyczaiły że dostają wody raz na miesiąc albo i tego nie Nie to wcale nie jest śmieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 oj kobieto trzeba się wziąść za ciebie Też tak myślę, a jak Amonite i Grzebiuszka przeczytają , że roślinki nie mają co pić, to Aga ma przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 17.09.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 oj kobieto trzeba się wziąść za ciebie Też tak myślę, a jak Amonite i Grzebiuszka przeczytają , że roślinki nie mają co pić, to Aga ma przechlapane hej myslę, że można dać Agnieszce jeszcze jedna szansę pod pilnym okiem siostrzyczek na pewno sie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.09.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 oj kobieto trzeba się wziąść za ciebie Też tak myślę, a jak Amonite i Grzebiuszka przeczytają , że roślinki nie mają co pić, to Aga ma przechlapane hej myslę, że można dać Agnieszce jeszcze jedna szansę pod pilnym okiem siostrzyczek na pewno sie poprawi No nie wiem ale będę się starała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 17.09.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Wierzymy w Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 18.09.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Melduję się jako pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 18.09.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 i kawkę podaję http://crize.killonsight.jp/images/coffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts