YreQ 20.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 [Oj nic dziewczynki nie kumacie. Pochwalić się chciałam i tyle .......w takim razie muszę sprawdzić swój biorytm intelektualny na dzień dzisiejszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Agajar teraz zdjęcie w kreacji zakupionej wklejaj!! wiem, wiem ja nie dałam swojego Zdjęcie może pokażę na chwilkę jak Matka Z. (którego z resztą nie widziałam ale czytałam ) ale dopiero 13 października Zdjecia zakupu postaram się wkeić na chwilę (nie są moje tylko z aukcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 o taką sobie kupiłam. Patrzecie szybko bo usuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 zdjęcia usunięte. Basiah2 dziękuję Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 zdjęcia usunięte. Basiah2 dziękuję Ci. ..... no chyba nie zrobiłaś tego złośliwie? nie zdążyłam zobaczyć moje były dłużej zamieszczone Dawaj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 p.s. przez dwie minuty to nawet mój komp nie zatrybi......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ależ proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Piękna Cudnie będziesz wyglądała. Mój mąż pyta czy kupiłaś samą sukienkę, czy z tą panią ? ( pani dla twego mężusia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Piękna Cudnie będziesz wyglądała. Mój mąż pyta czy kupiłaś samą sukienkę, czy z tą panią ? ( pani dla twego mężusia) tak w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią - to ja a on pyta, czy Pani nie była ...cyt. " wcześniej użyta przez Twego męża" .... bo on przyjmuje tylko towar "nieprzechodzony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Pozdrowionka dla wszystkich Agnieszek YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią - to ja a on pyta, czy Pani nie była ...cyt. " wcześniej użyta przez Twego męża" .... bo on przyjmuje tylko towar "nieprzechodzony" YreQ fajny ten twój mąż!!! No, super . Dokładnie jakby cytował mojego M. Cóż, typowo męskie podejście do życia i kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.09.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 cześc April dawno Cię nie było.... gdzie byłaś jak cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 20.09.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią - to ja a on pyta, czy Pani nie była ...cyt. " wcześniej użyta przez Twego męża" .... bo on przyjmuje tylko towar "nieprzechodzony" hm z tego względu, że sukinka wraz z panią jeszcze do mnie nie dotarła to zawsze mogę podać adres wysyłki Twojego męża i wtedy będzie pewność, że towar (czytaj pani) "nieprzechodzony", bynajmniej nie przez mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 YreQ powiedz mężowi, że w razie czego mogę odstąpić panią - to ja a on pyta, czy Pani nie była ...cyt. " wcześniej użyta przez Twego męża" .... bo on przyjmuje tylko towar "nieprzechodzony" hm z tego względu, że sukinka wraz z panią jeszcze do mnie nie dotarła to zawsze mogę podać adres wysyłki Twojego męża i wtedy będzie pewność, że towar (czytaj pani) "nieprzechodzony", bynajmniej nie przez mojego męża dobre, ale gorzej będzie jak Twój przechwyci przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 cześc April dawno Cię nie było.... gdzie byłaś jak cię nie było? Tu i tam, ale bardziej tam niż tu Co proponujecie na dzisiejszy wieczór? Może..., zapoznamy się z japońską modą? http://schools.4j.lane.edu/yujingakuen/images-culture/kimono.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ciekawe co takie gejsze noszą pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ciekawe co takie gejsze noszą pod spodem? Dobre pytanie, ale mnie bardziej ciekawi co pod spódniczkami noszą Szkoci http://www.zsti.gliwice.pl/konkursue/pliki/fotyteksty/szkoci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ... no nie powiem, nie powiem, wieczór fajnie się zaczyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Może wielki Sean Connery udzieli nam odpowiedzi http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e5/ConneryKilt.jpg/250px-ConneryKilt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts