Agajar 21.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 April ja sama nie mogłam się powstrzymać od śmiechu. Gdybyś mnie zobaczyła też byś miała polewkę uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 April ja sama nie mogłam się powstrzymać od śmiechu. Gdybyś mnie zobaczyła też byś miała polewkę uwierz mi No chyba, że tak się sprawy mają. Mąż wytłumaczony i może spać spokojnie. Matka Z. i Siostry go nie... skrzywdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dla chętnych, kolejny egzotyczny drink - Blue Lagoon http://www.cocktailatlas.com/Planet_Hollywood/blue%20lagoon.jpg Polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.09.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Chętnie spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.09.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Matko Z. gin & tonic & lemons for you http://www.gwpublishing.com/fe/images/beefeater%20gin.jpg Super drink i kojarzy mi się zawsze z baaardzo udanymi wakacjami Oj wielkie dzięki kobieto..... a o Twoich wakacjach kiedyś pogadamy, może wkręcimy się kiedyś w wieczór wspomnień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Wieczór wspomnień, brzmi naprawdę nieźle Przy kominku, z winkiem i w ekstra towarzystwie, może być super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mój M. mówi, że może z tego wyjść mały sabat http://zitrone.blox.pl/resource/sabat3.jpg Jak go ukarać za takie złośliwości i za podczytywanie przez ramię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 April musisz nasłać na niego Matkę Z. i Siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam piątkowo i wieczornie Mogę prosić o jakiś drink bezalkoholowy? Nafaszerowałam się aspiryną z witaminami i wolę nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Co do wykonawców to u nas dziś zauważyłam, że jedno okno na górze jest na wysokości 4 bloczków natomiast drugie na...8 (wyższe niz cała ja). Mąż zadzwonił do jednegon z nich "ale o so chodzi?" a ten mu na to, że tak z rozmachu wyszło "a co za wysoko? )- nie kurcze będę sobie wyglądała przez okno stojąc na dwóch stołkach Mają poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 amonite Witaj Co Ci dolega? Spełniam Twoje życzenie i serwuję koktajl truskawkowy http://www.czapielskimlyn.pl/img/koktajl-mleczny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam piątkowo i wieczornie Mogę prosić o jakiś drink bezalkoholowy? Nafaszerowałam się aspiryną z witaminami i wolę nie ryzykować Proszę http://ogme.pl/leo/obiad/drink-bebe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Co do wykonawców to u nas dziś zauważyłam, że jedno okno na górze jest na wysokości 4 bloczków natomiast drugie na...8 (wyższe niz cała ja). Mąż zadzwonił do jednegon z nich "ale o so chodzi?" a ten mu na to, że tak z rozmachu wyszło "a co za wysoko? )- nie kurcze będę sobie wyglądała przez okno stojąc na dwóch stołkach Mają poprawić Nic się nie martw, Twój dom wygląda jak... dom Bywają różne dziwolągi na tym świecie: http://www.containex.pl/uploads/557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.09.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dziewczyny, kochane jesteście - dziękuję Coś mnie bierze - katar mam okropny, gardło mnie zaczyna boleć. A takie miałam plany na sobotę - ogrodowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 21.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 amonite w takim razie proszę jeszcze mleko z miodem, masłem i koniecznie z czosnkiem http://th.interia.pl/20,ba8025d06838730/mleko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Wiecie co? wczoraj mi kopara opadła na podłogę: przyszedł wykonawca po materiały na wycenę fundamentu. Podczas rozmowy byli obecni mąż i teśc. Na grzeczną prośbę męża, że może zrobiłby wycenę na poniedziałek a nie na środę jak gośc wstępnie zaproponował - facet się obruszył:" gdzie panie, pan se myśli że ja nie mam co do roboty itd .... i takie tam". Więc mój małż. mówi, że może zaczniemy od podstawowej kwestii czy on ma czas w pażdzierniku, bo nam tak by pasowało zrobic te fundamenty. Na to gośc do małża:" A PAN TO W OGÓLE KIM JEST?" -Inwestorem -odrzekł małż. Na to gośc: "TO JA MAM TO GDZIEŚ" trzasnął drzwiami i wyszedł O co kaman bo dalej nie wiem ło matko taki straszny ten mój małż.? Co w tej rozmowie było obraźliwego? To norma czy jakiś dziwny element się trafił? Pewno mu się pomylił inwestor z inspektorem i się przestraszył biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Agajar, musi być ten czosnek koniecznie? No cóż, może jakoś przełknę, byle podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ja taki wieczór wspomnień mam od wczoraj ale o tym później. Fajnie, że mąż podczytuje, mój czasami pyta co u Was, ale i tak nie wie która jest która..... Babskie festyny są super - jak zrobimy zlot - będzie szałowo. Amonite - ostatnio Grzebiuszkę dopadło przeziębienie i wypiła herbatę zaparzoną z goździkami - ponoć jak ręką odjął. Teraz czuje się chyba świetnie i nadrabia zaległości w alkowie, bo jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dziewczyny, kochane jesteście - dziękuję Coś mnie bierze - katar mam okropny, gardło mnie zaczyna boleć. A takie miałam plany na sobotę - ogrodowe... Taak, ja też miałam plany... Cytat z netu: "Wieczorna aromaterapia Rozpraszają złe myśli i przywracają utraconą energię. Potrafią wyleczyć katar i... zapewnić udaną randkę! Dobroczynne inhalacje Wielbiciele pięknych zapachów powinni zainwestować w kominek aromaterapeutyczny. Nie kosztuje dużo, a przydaje się nie tylko zimą." Resztę tematu możesz zgłębić tutaj: http://uroda.onet.pl/1384506,2051,2027,,,wieczorna_aromaterapia,zapachy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.09.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 ...Amonite - ostatnio Grzebiuszkę dopadło przeziębienie i wypiła herbatę zaparzoną z goździkami - ponoć jak ręką odjął. Teraz czuje się chyba świetnie i nadrabia zaległości w alkowie, bo jej nie ma Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts