Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wczoraj pozbieraliśmy dynie ,parę odłożyłam na lampiony a resztę przerabiamy, zrobiliśmy już zupę i ciasto (mocno zakalcowate, może któraś ma dobry przepis)i teraz szukamy inspiracji kulinarnych z dynią w roli głównej

w najbliższych tygodniach będziemy jedli tylko dynie :lol:

Witajcie w piękne niedzielne przedpołudnie :)

Dziś taka pogoda, że szkoda siedzieć przed komputerem 8) Ja niestety nadal zakichana i zasmarkana, na dalszą wycieczkę się nie wybieram, ale byłam na mojej działeczce pozbierać koźlarze - dziś 6, przedwczoraj było ponad 20, rosną pod młodymi brzozami.

Do kawki już nas Basiah2 "podłączyła", może coś do kawki teraz. Lubicie gofry?

http://images22.fotosik.pl/153/508b69a6b25480c8.jpg

Smacznego i udanej niedzieli :) :) :)

agnieszki coś zamilkły ....

może to zgodne z opsem charakteru na początku tego wątku "Marzą o domu pełnym przyjaciół, pod warunkiem zmieniania, co pół roku domu i co tydzień przyjaciół!"

w zasadzie tydzień minął :wink:

ja co prawda nie Agnieszka, ale znam kilka i akurat ten opis kompletnie mi do nich nie pasuje :) przyjaciól nie zmieniają tylko co tydzień dochodzą im nowi :)

agnieszki coś zamilkły ....

może to zgodne z opsem charakteru na początku tego wątku "Marzą o domu pełnym przyjaciół, pod warunkiem zmieniania, co pół roku domu i co tydzień przyjaciół!"

w zasadzie tydzień minął :wink:

Nie trafiłaś.

W sobotę i niedzielę nie było mnie prawie w domu, dziś dzień do d...y., a przyjaźni jestem wierna, dzieciom swym również. :D A.... i dziecko osobiste mam chore :(

wczoraj pozbieraliśmy dynie ,parę odłożyłam na lampiony a resztę przerabiamy, zrobiliśmy już zupę i ciasto (mocno zakalcowate, może któraś ma dobry przepis)i teraz szukamy inspiracji kulinarnych z dynią w roli głównej

w najbliższych tygodniach będziemy jedli tylko dynie :lol:

oglądałaś pewno "Sami swoi".... tam Kokeszko miał ochotę na dynię z zacierkami na mleku :D Przepis istnieje, ja nigdy tego nie robiłam, moja mama również, ale brat - jak pytamy co by zjadł - zawsze wymyśla tą dynię . Za 2 tygodnie przyjeżdża i zamierzam zaserwować mu ową dynię........potrawę filmową, na którą zawsze ma ochotę, a której nigdy jeszcze nie jadł. Jaka będzie to odmiana w jego jadłospisie.......... :lol:

Cześć dziewczyny :D

Nie gniewajcie się, że ostatnio Was zaniedbuję. 8)

Na usprawiedliwienie mam poszukiwania kolejnej ekipy....abyśmy zgodnie z daną Wam obietnicą miały gdzie się spotkać za rok..... i usprawiedliwieniem niech będzie czas poświęcany dziecku, bo od soboty jest chora a dziasiaj już musiałam odwiedzić naszą doktórkę.

Mam nadzieję, że jesteście wszystkie zdrowe, wasi najbliżsi również, i że dzielnie pokonujecie problemy budowlane. Myślami jestem z Wami.

Wpadnę jutro na kawkę poranną. Pa :wink: