Agajar 22.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 To ja tego po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 23.09.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Pooobuuudkaaaa. Ja już nie śpię od 6.00 (wiecie dzieci dbają co bym za długo w łóżku nie leżała ) Słonko pięknie świeci, żal w łóżeczku gnić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 23.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 witajcie piękne Agnieszkidawno mnie nie było ale już jestem miałam potwornie zawalony tydzień. zaraz zbieram dzieci i jadę do nowego starego domu sadzić krokusy i tulipany i inne cebule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 23.09.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 wczoraj pozbieraliśmy dynie ,parę odłożyłam na lampiony a resztę przerabiamy, zrobiliśmy już zupę i ciasto (mocno zakalcowate, może któraś ma dobry przepis)i teraz szukamy inspiracji kulinarnych z dynią w roli głównej w najbliższych tygodniach będziemy jedli tylko dynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 23.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witajcie w piękne niedzielne przedpołudnie Dziś taka pogoda, że szkoda siedzieć przed komputerem Ja niestety nadal zakichana i zasmarkana, na dalszą wycieczkę się nie wybieram, ale byłam na mojej działeczce pozbierać koźlarze - dziś 6, przedwczoraj było ponad 20, rosną pod młodymi brzozami. Do kawki już nas Basiah2 "podłączyła", może coś do kawki teraz. Lubicie gofry? http://images22.fotosik.pl/153/508b69a6b25480c8.jpg Smacznego i udanej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 24.09.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Cisza tu taka... nawet Basiah2 nam pobudki nie zrobiła Więc przejmuję pałeczkę i krzyczę z całych sił POBUDKA ŚPIOCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.09.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 agnieszki coś zamilkły .... może to zgodne z opsem charakteru na początku tego wątku "Marzą o domu pełnym przyjaciół, pod warunkiem zmieniania, co pół roku domu i co tydzień przyjaciół!" w zasadzie tydzień minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 24.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 agnieszki coś zamilkły .... może to zgodne z opsem charakteru na początku tego wątku "Marzą o domu pełnym przyjaciół, pod warunkiem zmieniania, co pół roku domu i co tydzień przyjaciół!" w zasadzie tydzień minął ja co prawda nie Agnieszka, ale znam kilka i akurat ten opis kompletnie mi do nich nie pasuje przyjaciól nie zmieniają tylko co tydzień dochodzą im nowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 agnieszki coś zamilkły .... może to zgodne z opsem charakteru na początku tego wątku "Marzą o domu pełnym przyjaciół, pod warunkiem zmieniania, co pół roku domu i co tydzień przyjaciół!" w zasadzie tydzień minął Nie trafiłaś. W sobotę i niedzielę nie było mnie prawie w domu, dziś dzień do d...y., a przyjaźni jestem wierna, dzieciom swym również. A.... i dziecko osobiste mam chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 wczoraj pozbieraliśmy dynie ,parę odłożyłam na lampiony a resztę przerabiamy, zrobiliśmy już zupę i ciasto (mocno zakalcowate, może któraś ma dobry przepis)i teraz szukamy inspiracji kulinarnych z dynią w roli głównej w najbliższych tygodniach będziemy jedli tylko dynie oglądałaś pewno "Sami swoi".... tam Kokeszko miał ochotę na dynię z zacierkami na mleku Przepis istnieje, ja nigdy tego nie robiłam, moja mama również, ale brat - jak pytamy co by zjadł - zawsze wymyśla tą dynię . Za 2 tygodnie przyjeżdża i zamierzam zaserwować mu ową dynię........potrawę filmową, na którą zawsze ma ochotę, a której nigdy jeszcze nie jadł. Jaka będzie to odmiana w jego jadłospisie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 25.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 "Podłączam" się do kawusi. Jestem padnięta. W nocy nie mogłam spać, chyba przez ten księżyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 25.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Basiah2 widzę nowe zdjęcie kotków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 25.09.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ja nie oglądam bo mamy przerwę ale za to przyszła mi dziś zakupiona na allegro sukienka i... jest przecudna, oczywiście jak wszystko na mnie za długa ale nie powinno być problemu ze skróceniem. A nie ukrywam, że kupiłam ją tanio jak na taaaaką sukienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.09.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Hallo! Basia? Tu Agnieszka! Co tu tak pusto? Ostatnio się nie pokazję , ale widzę że nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Może panie nadrabiają zaległości z rodziną?Mnie też by się przydało....Może dzisiaj się uda wcześniej nimi zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Cześć dziewczyny Nie gniewajcie się, że ostatnio Was zaniedbuję. Na usprawiedliwienie mam poszukiwania kolejnej ekipy....abyśmy zgodnie z daną Wam obietnicą miały gdzie się spotkać za rok..... i usprawiedliwieniem niech będzie czas poświęcany dziecku, bo od soboty jest chora a dziasiaj już musiałam odwiedzić naszą doktórkę. Mam nadzieję, że jesteście wszystkie zdrowe, wasi najbliżsi również, i że dzielnie pokonujecie problemy budowlane. Myślami jestem z Wami. Wpadnę jutro na kawkę poranną. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.09.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 To serwuję dla wszystkich chętnych Pań kawę: http://www.pabisstudio.com/images/produkty5_sm.jpg i lekkie śniadanko: http://www.pabisstudio.com/images/produkty6_sm.jpg przy takiej dekoracji: http://www.pabisstudio.com/images/zywnosc_inne7_sm.jpg Miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.09.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Oj Baś Baś uprzedziłaś mnie o minutkę, twoja kawka apetyczniej wygląda, więc się częstuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.09.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Trzeba sobie dzisiaj ciśnienie sztucznie podnieść, bo bardzo niskie jest. Basia czy twoje koty, jak jest taki dzień jak dzisiaj, dają ci dłużej pospać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 27.09.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam z rana. Słoneczko u mnie świeci Z chęcią się poczęstuję kawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts