dżempel 06.10.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 cześć wszystkim skosztuje tej porannej kawki wygląda tak apetycznie tylko ciut wiecej mleczka sobie doleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.10.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 cześc wreszcie ktoś się pojawił ... miłego łikendu wszystkim I to już wszystko??? Może dorzucisz coś jeszcze, na przykład w sprawie szamana, którego miałyśmy wynająć? A jest to sprawa dośc pilna, bo prognozy są kiepskie Wiem, że amonite też się tym martwi. Czy wiadomo gdzie podziewa się i co porabia, nasza Matka Z. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ooo , szaman po prostu cudny Ma pióropusz i dzidy i urok osobisty też A nad Amazonkę mogę jechać, czemu nie , tylko sponsor potrzebny od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 basiah2 Fundamenciki powiadasz? No to - gratuluję A co do Matki Z. , to pewnie oprowadza ciekawskich po swiom domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Basia kawka cud-miód dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ZAPRASZAM NA KOLACJĘ http://www.dospatos.pl/images/Img_2268+.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 06.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Mmmm, robiłam dzisiaj gołąbki, ale pojadę po bandzie i skuszę się jeszcze na te twoje smakołyki april 13 bo od samego patrzenia człowiek tez może utyć więc po co sobie odmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ja też pojade po bandzie szlak trafi moją diete a niech tam wygląda tak apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 06.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dla każdego coś dobrego - do wyboru do koloru!!! Bawcie się w końcu dzisiaj sobota!!! Ja idę poczytać Chmielewską http://digart.img.digart.pl/data/img/53/44/miniaturki400/660328.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 06.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Wpadłam na chwilkę, a tu jak zwykle balanga Niestety, nie dla mnie te przyjemności, jutro ciąg dalszy 4- dniowego szkolenia w pracy i muszę wstać baaardzo wcześnie, jak na niedzielę... Matka Z. to chyba się życiu rodzinnemu oddaje, bo przecież Brat miał przyjechać z dalekich krajów Zaraz się kładę, bo prawie juz nie widzę na oczy Coś na dobranoc: .......Koncert jesienny na dwa świerszcze................. Za naszym oknem pada deszcz Na piecu skrzypce stroi świerszcz Dziewczyny płaczą, bo skończyło się już lato I tylko słychać gdzieś Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie W ogrodzie zasnął pod gruszą chochoł I śni o pięknej dziewczynie A Strach na wróble przydrożne wierzby liczy Tańcząc na miedzy w objęciach polnej myszy Koncert koncert koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie Koncert, co z babim latem odpłynie Pnie drzew pokryły się dawno mchem Wiatr rozwiał jeszcze jeden dzień A na ścierniskach pozapalały się ogniska W oddali snuje się Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie W ogrodzie zasnął pod gruszą chochoł I śni o pięknej dziewczynie A Strach na wróble przydrożne wierzby liczy Tańcząc na miedzy w opięciach polnej myszy Koncert, koncert, koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie Koncert, co z babim latem odpłynie Wywietrzał dawno zapach żniw Szczelnie zamknięto wszystkie drzwi Ludzie czekają może już jutro będzie biało Pod piecem cicho brzmi Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie Uciekł na drogę pokochał wierzbę i nagle gdzieś się rozpłynął A strach na wróble leży samotny w polu Mysz go rzuciła uciekła do stodoły Koncert, koncert, koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie Dziś ze świerszczami zasnął już na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Helloł! No pochmurna i zimna ta niedziela, zważywszy że nie mogę jeszcze ruszyć z ogrzewaniem bo komin nie skończony... Za póżno wczoraj wypiłam kawę i spać mi się wieczorem nie chciało. To poszłam sobie poczytać , bo przed komputerem spędziłam prawie całą sobotę Basiah2 teraz czytam "Boczne drogi" aczkolwiek nie jest to jej najlepsza książka. Przynajmniej moim zdaniem "Przeklętą barierę" stawiam sobie następną w kolejce wegług twych poleceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 07.10.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 basiah2 Dzięki za poranną kawkę Zaczynam martwić się o Matkę Z. Tak długie milczenie nie jest w jej stylu. Zarządzam zrzutkę na SZAMANA. Nie wiem niestety w jakiej walucie pobiera on wynagrodzenie? Hmm, może w naturze... Oto moja część zrzutki: http://g.infor.pl/p/_wspolne/_i/temat_i/275629_money_pln.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 07.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Szkoda, że pieniądze nie rosną na... dzewach http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3416170/2/istockphoto_3416170_money_tree.jpg Ciekawa jestem w jaki sposób można wyhodować taki okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.10.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Na szamana to i ja sie dorzucę http://republika.pl/blog_ij_487161/3442012/tr/money.jpg bierzcie całą http://www.curryscladdaghshop.com/images/3537PigMoneyBox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.10.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Jak zrzutka to zrzutka:http://www.fot.com.pl/albums/userpics/CRW_1716.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Gdzie reszta naszych klubowiczek? Pewnie - jak je potrzebujemy to ich akurat nie ma! Do zrzutki by się przydały, bo ktoś nas może przebić i szaman pójdzie gdzieś indziej pogodę zaklinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 07.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Muszę przyznać, że jesteście bardzo hojne, drogie siostry Chyba potrzebny nam będzie skarbnik lub księgowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Wróciłam , strony przerzuciłam - z kasą jutro wpadnę ..... Od czwartku po południu nie miałam internetu, sobota od rana do wieczora na działce, niedziela u mamy i BRATA na superanckim obiedzie -wpadłam zakomunikować córkom co się martwiły, że żyję i jutro z Wami pogadam. Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 07.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Uff, co za ulga Matka Z. się odnalazła Dobrze, że jest cała i zdrowa, i że o nas pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 08.10.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kawka już jest (ja poproszę latte) więc dokładam coś do przekąszenia http://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Salatka_owocowa_257.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts