April 13 13.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 amonite Ciasto na zachętę? Doskonały pomysł, już się częstuję kawałeczkiem. Mniam, pychota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 13.10.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Do ciasta proponuję po kieliszku doskonałej Sangrii http://www.jeffsandersgolf.com/Catalog/Catalog%20Images/Libbey%20Sangria.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 No, od razu widać, że sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 13.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Przy sobocie, po robocie - można sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 13.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Gdzie się podziewa reszta towarzystwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Gdzie się podziewa reszta towarzystwa? No też się zastanawiam.... Matka Z. może zaczęła sama montować więźbę, skoro z ocieplaniem fundamentów tak dobrze jej poszło Agajar natomiast za karę ma komputer zablokowany przez męża zdegustowanego jej skróconą fryzurką Ale co z innymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 13.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 No też się zastanawiam.... Matka Z. może zaczęła sama montować więźbę, skoro z ocieplaniem fundamentów tak dobrze jej poszło No powiem szczerze, że i mnie taka myśl przyszła do głowy Agajar natomiast za karę ma komputer zablokowany przez męża zdegustowanego jej skróconą fryzurką O Boże, ale jej się trafił tyran i despota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 13.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 O Boże, ale jej się trafił tyran i despota A może wręcz przeciwnie....tak mu się spodobała że jej do kompuera nie chce puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 O Boże, ale jej się trafił tyran i despota A może wręcz przeciwnie....tak mu się spodobała że jej do kompuera nie chce puścić Nooo, to przypuszczenie bardziej mi się podoba Na dobranoc dzis coś takiego: Magda Czapińska REMEDIUM Światem zaczęła rządzić jesień, topi go w żółci i czerwieni... A ja tak pragnę - czemu?...nie wiem... uciec pociągiem od jesieni. Uciec pociągiem od przyjaciół, wrogów, rachunków, telefonu... Nie trzeba długo się namyślać. Wystarczy tylko wybiec z domu i... Wsiąść do pociągu byle jakiego, Nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet, Ściskając w ręku kamyk zielony Patrzeć , jak wszystko zostaje w tyle... W taką podróż chcę wyruszyć, gdy podły nastrój i pogoda... Zostawić łóżko, ciebie, szafę... niczego mi nie będzie szkoda. Zegary staną niepotrzebne; pogubię wszystkie kalendarze... W taką podróż chcę wyruszyć...tylko, czy kiedyś się odważę?! Wsiąść do pociągu byle jakiego, Nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet, Ściskając w ręku kamyk zielony Patrzeć jak wszystko zostaje w tyle... Miłych snów koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.10.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 witam w niedzielę o nieludzkiej porze No naprawdę! Jakieś problemy ze spaniem? Tylko nie mów, że to przez koty Miłej niedzieli wszystkim no i kawka http://www.vergnano.pl/Vergnano_graphics/Ciekawostki/cup-1_ok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Gdzie się podziewa reszta towarzystwa? Moja droga ... o tej godzinie, przybywszy z imienin u teściowej, robiłam pieczarki nadziewane na dzisiaj, bo od obiadku do późnego wieczorka mam dziś gości. Także od rana znów się krzątam w kuchni - tudzież dekoruję stół w stołowym Sobota minęła mi pracowicie - przed imieninami i po - i bardzo mi przykro, że Was moje drogie zawiodłam z tą więźbą.... niestety drewno tkwi nie ruszone to tu to tam , ale nie na dachu Kawę wypiłam, ciacho zjadłam, zadzieram kiecę i lecę .... do piersi nadziewanych serem żółtym, bazylią i papryką....piersi rzecz jasna kurzęcych P.S. Agajar wczoraj była na weselu u brata, więc jak odpocznie to ją wieczorkiem ścignijcie, ja też zajrzę. Miłej niedzieli. U nas piękne bezchmurne niebo, słońce i tem.9 stopni. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ... P.S. Agajar wczoraj była na weselu u brata, więc jak odpocznie to ją wieczorkiem ścignijcie, ja też zajrzę. Miłej niedzieli. U nas piękne bezchmurne niebo, słońce i tem.9 stopni. Pa Niedziela była miła tzn. pogoda ładna, gości sporo, śmiechu co niemiara, roboty też - ale nic to, warto było dla tych żartów, śmiechów i opowieści Ciekawa jestem co u Was, może wpadniecie na chwilkę i zdacie relację. Przede wszystkim Agajar powinna nam coś opowiedzieć i może jakieś zdjęcia pokazać Spróbuję Was czymś sprowokować do wizyty na forum http://img222.imageshack.us/img222/9939/gotowy5wm.jpg Serniczek jak marzenie, zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Dobre wino też się znajdzie w mojej piwniczce http://www.dionizos.com/dionizos/foto/3.jpg Tylko kieliszków coś niewiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.10.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witajcie w poniedziałek Serniczek jak marzenie, zapraszam... jak ja mogłam przegapić taką ucztę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 znalazłam fajną stronkę do szukania znajomych z dawnych szkolnych lat nie wiem czy mogę ją tutaj przywołać ............ale wystarczy wpisać w google "nasza klasa" i wyskoczy jako pierwsza ja już znalazłam paru znajomych miłej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.10.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 znalazłam fajną stronkę do szukania znajomych z dawnych szkolnych lat nie wiem czy mogę ją tutaj przywołać ............ale wystarczy wpisać w google "nasza klasa" i wyskoczy jako pierwsza ja już znalazłam paru znajomych miłej zabawy życzę bawię się już w to od ....ponad miesiąca, a może dłużej - wciąga nie powiem, też polecam. A poza tym dzień dobry. Wczoraj wieczorkiem nie mogłam być - gdyż rodzinka opóściła mnie przed 23 Nadrobię dzisiaj. P.s. pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 bawię się już w to od ....ponad miesiąca, a może dłużej - wciąga nie powiem, też polecam. ...i nie puściłaś pary? Sądziłam, że jest ten portal znany wszystkim oprócz mnie Pojawił się na forum muratorowym, ale nigdy do niego nie zaglądałam - dopiero jak Grzebiuszka dała mi cynk, że mam się wpisać. Ten portal stworzyło dwóch studentów z Wrocławia - chyba są na 3 roku i będą o tym portalu pisali pracę magisterską. Za dobre pomysły dostaje się dobrą kasę - takowąż dostali od Francuzów za wykupienie iluś tam procent praw autorskich ... to chyba najmłodsi pierwsi milionerzy w naszym kraju. Niestety, jak dalej politycznie będzie się działo jak się dzieje - to i oni wyjadą................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.10.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Sądziłam, że jest ten portal znany wszystkim oprócz mnie jednak wygląda, że był znany wszystkim za wyjątkiem mnie a jak tam po imprezie? brzucho odstaje z przejedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 15.10.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Hej dziwczynki. Wróciłam... po weselu Może Was zaskoczę ale fryzurka mojemu mężowi się podoba o dziwo. A jak było na weselu? No super. Bawiłam się do 5 rano. Mój mąż nabawił się zakwasów jak poszedł w tany z ... kolegą Nie ma to jak dobry zespół. Ten grał baaardzo fajnie (nie będę się chwaliła ale grali też u mnie na weselu ). ALe i towarzystwo dopisało. Trochę się obawiałam ponieważ z mojej strony było 60 osób natowmiast ze strony młodej 150 Lekka różnica. Ale wyszło wszystko super. Usiedliśmy w towarzystwie znajomych i bawiliśmy się chyba najlepiej z całej sali Wczoraj oczywiście były poprawiny- wróciłam o 22. A dziś ostatni dzień mojego urlopu i dopiero co wróciłam z sali bo przecież trzeba było posprzątać To jest najgorsze z tego wszystkiego. Co do zdjęcia to obawiam się, że żadnego nie znajdę Nasz aparat przeleżał się w samochodzie a innych zdjęć nie widziałam jeszcze. Jak coś znajdę do na chwilę pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 17.10.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cześć Basiu Może tak kawki o poranku? http://www.pedalteufel.com/bilder_trainingslager/cap%20caffee.jpgTo widok z mojego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts