Bianca 17.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 O kurka!! Chyba jakiś mór padł na nasze Agnieszki i nie tylko. Wymarły jak dinozaury czy co? Znikły i ich nie ma Ja się zaczynam martwić poważnie Proszę dać znak życia i zameldować się chociaż.... Zaglądnę tutaj potem i zobaczę jak się sprawy mają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 To macie na zachętę:http://images23.fotosik.pl/89/6aeac330790962cem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 jestem na posterunku tyle że zmykam zaraz do pracy.... Miłego dzionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 18.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 O kurka!! Chyba jakiś mór padł na nasze Agnieszki i nie tylko. Wymarły jak dinozaury czy co? Znikły i ich nie ma Ja się zaczynam martwić poważnie Proszę dać znak życia i zameldować się chociaż.... No melduję się. Jeszcze żyję, ale ledwo - ledwo.... w pracy kołomyja, w domu kłopoty i na odwrót też Pozdrawiam Was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam Was skarby moje - po raz drugi bo zjadło mi posta ... Zdrówko mi zdeczko nawala, ale siedzę DOPUSZCZONA do kompa i czytam o systemach odwodnieniowych i rynnach w ogóle - bo muszę w końcu zrobić zamówienie - niestety zestawienie do mojego projektu jest tak kiepskie, że w ogóle mogłoby go nie być. Poza tym nie mogłam się nacieszyć braciszkiem, który już jutro wyjeżdża i smutno mi, bo dopiero na Swięta się zobaczymy .... no i do lekarza muszę jutro iść- po raz trzeci- bo z małą wcale jednak nie jest lepiej....no i takie tam. Agajar - a kiedy będą zdjęcia ? Amonite - jakiś wierszyk dzisiaj będzie - taki optymistyczny ? April - co u Ciebie ? Nawet nie wiem co u Grzebiuszki Bianka miała dobry pomysł co do zameldowania się - bo jakoś tak Was zaniedbałam ostatnio .... i imprezek już nie robimy tak często....... hmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [quote name="basiah2 Ale że nawet Matka Z opuściła swój matecznik? ................ melduję się posłusznie Basieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No, kamień z serca troche mi się osunął, ale jeszcze całkiem nie spadł Dobrze że chociaż żyjecie! Matko Z- wytrwałości we wgryzaniu się w temat rynnowy itp., dużo zdrówka dla ciebie i pociechy, i wracaj tu do nas szybko. Amonite trzymaj się twardo kobieto w tej kołomyji i kłopotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.10.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 I nikt więcej nie przyszedł, więc idę spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 miłego weekendu wszystkim życzę.... Zapodaję życzenie na sobotę: http://www.tezeusz.pl/forum/img/uploaded/image438.jpg SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Dajcie znać czy dzisiaj pogadamy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 20.10.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 czy u was rano też był śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Był, był a ja mam jeszcze nie do końca położoną dachówkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.10.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 cześć Agnieszki .Co tam słychać -ile nas juz jest? miałam tygodniowa awarie kompa i nic niewiem .Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witam, wszystkie Agnieszki ciepło i serdecznie czy u was rano też był śnieg? Był, był niestety Był, był a ja mam jeszcze nie do końca położoną dachówkę!!! A co ja mam powiedzieć? U mnie humus ściągnięty, dom wytyczony i co? Zima nadciąga nieubłaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Moje drogie Panie ............ proszę mnie nie straszyć z tym "nieubłaganie", bo w poniedziałek zaczynają robić mi dach. A rano śniegu u mnie nie było - choć 5 stopni i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.10.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witajcie U mnie dziś też nad ranem padał śnieg, ale tak symbolicznie. Rano były 4 stopnie, ale słońce świeciło do wczesnego popołudnia i nawet ta pogoda nie była taka zła. Dobrze, że ostatnio nie lało tak u mnie, jak zapowiadali w prognozach. Niedużo już mi brakuje do zalewania płyty nad piwnicą i wolałabym, żeby to był beton a nie deszcz a co gorsza śnieg Wieczorno - sobotnie pozdrowienia dla wszystkich Agnieszek i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 http://wiadomosci.onet.pl/63909,21,0,pokaz.html to chyba dlatego, że nie dorzuciłam się z kasą na szamana - zapomniałam, a zima nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witajcie Niedużo już mi brakuje do zalewania płyty nad piwnicą i wolałabym, żeby to był beton a nie deszcz a co gorsza śnieg Trzymam " za Cię i za się " kciuki - czyli za dół i górę, czyli za strop piwnicy i mój dach, czyli za brak opadów do końcA GRUDNIA PRZYNAJMNIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Fakt, kiepska pogoda i śnieg mogą pokrzyżować nam plany budowlane Jednak z drugiej strony narciarze (do których się zaliczam) będą się cieszyć I proszę nie obrażajmy się na Zimę , bo bywa piękna. Na przykład śniegowe gwiazdki pod mikroskopem to prawdziwe dzieła sztuki: http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/photos/x041219d008.jpg http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/photos3/x050207a055.jpg Więcej takich ślicznotek znajdziecie tutaj: http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/photos/photos.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 April, z Ciebie to prawdziwa romantyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts