April 13 20.10.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 April, z Ciebie to prawdziwa romantyczka Czasami aż za bardzo romantyczna jestem. Może czas już zmądrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Coś zapomiałyśmy rzeczywiście o szamanie i ten śnieg rano wprawił mnie w osłupienie. Na szczęście w ciągu dnia pogoda była ok. Ja miałam dziś super miły dzionek - mycie okien, pranie i prasowanie firanek - szorowanie mieszkania przed zimą - SAMA RADOŚC - ledwo żyję. Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Noo, powiedzmy. Ja wróciłam z pracy po północy a jeszcze o 3 nad ranem do mnie dzwonili. Dodam, że w piątek pracowałam od 8.30. A tu jeszcze na głowie budowa i dom oraz dorastające dziecię i mąż przed czterdziestką (podobno to u panów niebezpieczny wiek ) A okna to umyję... na wiosnę , jak dobrze pójdzie. Więc ten romantyzm to u mnie chyba jest przypadkowy i nieuleczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Po powrocie z pracy nie chciało mi się robić krokietów więc wczoraj przygotowany farsz przemieniłam w zapiekanki poszło szybciej...A w ramach sobotnich relaksacji postanowiłam spróbować sił w czymś czego jeszcze nie robiłam, a robi teraz wiele osób, bo to modne. I nie mam nic zbereźnego na myśli..... Otóż z racji tego że nie mogłam kupić tacy takiej jaka by mi się spodobała - zrobiłam sobie sama taką oto: http://images34.fotosik.pl/8/c3abb512a155f0e8.jpg I co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Coś zapomiałyśmy rzeczywiście o szamanie i ten śnieg rano wprawił mnie w osłupienie. Na szczęście w ciągu dnia pogoda była ok. Ja miałam dziś super miły dzionek - mycie okien, pranie i prasowanie firanek - szorowanie mieszkania przed zimą - SAMA RADOŚC - ledwo żyję. Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Jasne, że relaks przyjemny - bo okna w mieszkaniu nie umyte, a w domu nadal niewstawione Mąż od wczoraj zabaliał na żołądek, z budowy zatem wróciliśmy nic nie zrobiwszy, a potem gorączka i dreszcze go dopadły - więc leczę i małą i jego - do Was zaglądam z doskoku. Zatem posprzątane mam z grubsza - a kurzy z lamp i mebli "pod sufitem" nie starłam. ..............hmmmmm a może to dobrze, że okien jeszcze nie umyłam, bo jakiż tam z nich widok A April ma dylemat jak kibice obcokrajowcy w Polsce na stałe przebywający- bo za jaką drużyną obstawać: ci nasi i ci nasi .......... a April i niby zimy nie chce ale w sumie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Po powrocie z pracy nie chciało mi się robić krokietów więc wczoraj przygotowany farsz przemieniłam w zapiekanki poszło szybciej...A w ramach sobotnich relaksacji postanowiłam spróbować sił w czymś czego jeszcze nie robiłam, a robi teraz wiele osób, bo to modne. I nie mam nic zbereźnego na myśli..... Otóż z racji tego że nie mogłam kupić tacy takiej jaka by mi się spodobała - zrobiłam sobie sama taką oto: http://images34.fotosik.pl/8/c3abb512a155f0e8.jpg I co myślicie? Myślimy, że możesz tym zarabiać na życie, ja poproszę do nowego domu ze wzorkiem lawendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 ....A April ma dylemat jak kibice obcokrajowcy w Polsce na stałe przebywający- bo za jaką drużyną obstawać: ci nasi i ci nasi .......... a April i niby zimy nie chce ale w sumie chce Oj, prawdę rzekłaś Matko Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 ....A April ma dylemat jak kibice obcokrajowcy w Polsce na stałe przebywający- bo za jaką drużyną obstawać: ci nasi i ci nasi .......... a April i niby zimy nie chce ale w sumie chce Oj, prawdę rzekłaś Matko Z a poza tym szykuj rakietę - u mnie "bogacze" drugi kort wybudowali, ja się nauczę i pogramy "dla relaksacji po trudach budowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Możemy zagrać nawet debla (my + nasi mężowie), ale chyba dopiero wiosną, teraz to ja narty ostrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Aaa, chyba, że to kryty kort. Bogacze to mają dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Myślimy, że możesz tym zarabiać na życie, ja poproszę do nowego domu ze wzorkiem lawendy Właśnie pierwotnie moja taca miała być z takim bukietem lawendy, ale w ostatniej chwili stwierdziłam że nie wpasuje się to do kolorów w mojej kuchni http://images34.fotosik.pl/8/d89fe3df10415639.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Myślimy, że możesz tym zarabiać na życie, ja poproszę do nowego domu ze wzorkiem lawendy Właśnie pierwotnie moja taca miała być z takim bukietem lawendy, ale w ostatniej chwili stwierdziłam że nie wpasuje się to do kolorów w mojej kuchni http://images34.fotosik.pl/8/d89fe3df10415639.jpg ... no i się nie zmarnuje - będzie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ok. to będzie prezent na parapetówę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witajcie - jak dziś miło - tak nas dużo.... Mam nadzieję, że u was "relaks" był troszkę bardziej przyjemny ... Po powrocie z pracy nie chciało mi się robić krokietów więc wczoraj przygotowany farsz przemieniłam w zapiekanki poszło szybciej...A w ramach sobotnich relaksacji postanowiłam spróbować sił w czymś czego jeszcze nie robiłam, a robi teraz wiele osób, bo to modne. I nie mam nic zbereźnego na myśli..... Otóż z racji tego że nie mogłam kupić tacy takiej jaka by mi się spodobała - zrobiłam sobie sama taką oto: http://images34.fotosik.pl/8/c3abb512a155f0e8.jpg I co myślicie? oj złota rączka jednym słowem gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Dzięki. Przez trzy dni trułam małża zapachem farby do drewna.....a on bardziej się martwił, że opary z farby mogą zaszkodzić ....monitorowi lcd !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ok. to będzie prezent na parapetówę.... dzięki - już oczami wyobraźni widzę na niej niesioną kawkę w niedzielny poranek przez mężusia do łóżeczka a obok leżeć będzie płócienna serweteczka.... z przewiązaną świeżą lawendą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Matka Z. to marzycielka i romantyczka do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Aaa, chyba, że to kryty kort. Bogacze to mają dobrze... Nie jest zadaszony - ale to nic, bo i ja myślałam o przyszłym roku porą cieplejszą dopiero. Ale profeskę odwalili - to fakt - bo i oświetlenie niczym na stadionie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Matka Z. to marzycielka i romantyczka do kwadratu ło matko czasami nawet do sześcianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 dzięki - już oczami wyobraźni widzę na niej niesioną kawkę w niedzielny poranek przez mężusia do łóżeczka a obok leżeć będzie płócienna serweteczka.... z przewiązaną świeżą lawendą A może serweteczka z wyhaftowaną lawendą? starczy na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 dzięki - już oczami wyobraźni widzę na niej niesioną kawkę w niedzielny poranek przez mężusia do łóżeczka a obok leżeć będzie płócienna serweteczka.... z przewiązaną świeżą lawendą A może serweteczka z wyhaftowaną lawendą? starczy na dłużej A i kobieto rację macie - a sobie wyhaftuję i będę miała w co usta po miodzie wycierać - no chyba, że ten co tacę przyniesie wczesnym rankiem, świtem bladym tuż koło południa chciałby zeń zlizać No i wtedy serweteczka starczy na bardzo, bardzo dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts