Bianca 20.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 E myślę że chciałby, chciałby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 E myślę że chciałby, chciałby... i ja mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 YreQ a może Małżonek - Inwestorek wypowie się w tej sprawie Oto propozycja emblematu dla niego http://www.fantazja.ovh.org/kartinki/wszystkie/puchatek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 YreQ a może Małżonek - Inwestorek wypowie się w tej sprawie Oto propozycja emblematu dla niego http://www.fantazja.ovh.org/kartinki/wszystkie/puchatek.gif no super, jak tylko zrobi mu się lepiej to zaciągnę go do monitora i pokażę znaczek ... no i wcześniej spytam co on na to .... ...... bo we wspólnych marzeniach było , że ja też rano jednak wstaję , on robi tę kawę a ja piekę mufinki na śniadanie - i jemy je z rodzinką na tarasie w piżamach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.10.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 to teraz zmykajmy spełniać wieczorne marzenia naszych małżów bo póżno już.... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.10.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 O jaki miły wieczorek tu wczoraj miałyście Bianca, piękna ta taca! Masz coś jeszcze własnoręcznie zrobionego w tym stylu? Jeśli tak, to pochwal się Ta lawenda dla Matki Z. to z czego wycięta? Podoba mi się bardzo! April, nawet przez chwilę nie myśl, żeby się leczyć z romantyzmu YreQ, jak tam zdrówko latorośli i mężowe? Mam nadzieję, że jest lepiej i w końcu troszkę odpoczniesz od tych zmartwień... A z tą pogodą i szamanem to chyba znowu musimy coś pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.10.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Witam Co dzisiaj słychać u Agnieszek i Matki Z.? Proszę o krótki raporcik amonite Doszłam do wniosku, że romantyzm u mnie jest nieuleczalny i będę w nim trwać do końca dni moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.10.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 O jaki miły wieczorek tu wczoraj miałyście Bianca, piękna ta taca! Masz coś jeszcze własnoręcznie zrobionego w tym stylu? Jeśli tak, to pochwal się Ta lawenda dla Matki Z. to z czego wycięta? Podoba mi się bardzo! Niestety to moja pierwsza przygoda z decoupagem ale w planach mam jeszcze puszki na herbatę, tylko znowu będę musiała się z trzy dni zawdychać farby bo muszę zamalować napisy Ricore Jak coś wymodzę to się pochwalę.... A lawenda dla SuperMamuśki to z serwetki wycinana z trudem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No, czyżby i w naszej grupie cisza wyborcza Dziewczyny wszak noc jeszcze młoda Odezwijcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Już ja dobrze wiem co Was może sprowokować do pojawienia się http://www.theage.com.au/ffximage/2006/02/13/chocolate_narrowweb__300x435,0.jpg ZAPRASZAM na degustację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 [quote name="Bianca A lawenda dla SuperMamuśki to z serwetki wycinana z trudem!!![/quote] doceniam, doceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witajcie córki w "nowym kraju" Pogoda - tem. 0 stopni i świeci już piękne słońce Zdrowie - ja się trzymam, małż stara a córa bez wyraźnej poprawy w trakcie 2 już antybiotyku, za 2 dni mam badania u laryngologa - bo osłuchowo niby nic, a dziecko jak było z oskrzelowym kaszlem, tak jest nadal Budowa-od dzisiaj zabierają się do dachu trzymajcie zatem za mnie kciuki. Miłego początku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Byłam wczoraj operatorem informatycznym na wyborach. Wróciłam po północy do domu, a tu mnie takie ciacho ominęło. Ponieważ nikt się nim wczoraj nie rozkoszował bo widzę że nawet nie zaczęte, to ja sobie teraz szkubnę troszkę. Po tej kiełbasie wyborczej to niebo w gębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 A tak wogóle wg Kaczora to miało być że jak wygra PO to się obudzimy w stanie wojennym, w grudniu "81 a ja nie zauważyłam żeby mi lat ubyło dzisiaj - znowu kaczor kłamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 cześć Basiu czyżbyś się cieszyła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 i duetu gęsińskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 To my jesteśmy ten zły lud, a nie ci dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a jak tam twoje fundamenty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 22.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 u mnie dzisiaj dalej będą męczyć dachówkę, a od 5.11 przychodzą instalatorzy robić gaz, wodę i c.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts