Bianca 26.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 hej a może to pomoże http://kuchnia.gazeta.pl/im/3/2521/z2521933A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.10.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 albo jakiś kawał?która tu zna jakieś fajne kawały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Drink trochę pomógł, dzięki Jakiś żarcik na pociechę? Czemu nie... Czekam więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Żona do męża:- Kochanie, wiesz, że mamusia była wczoraj u dentysty?- Tak? A co, kanały jadowe jej udrażniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Baba w sklepie pyta się:- Mogę przymierzyć tą sukienkę na wystawie?- Bardzo proszę, ale mamy też przymierzalnię. Po otwarciu testamentu okazało się, że zmarły cały majątek zostawił nie żonie, ale innej kobiecie. Rozżalona wdowa postanowiła zmienić napis na jego nagrobku, ale kamieniarz wpadł w panikę, że już nic nie da się zrobić.- Widzi pani, wyryłem już "Spoczywaj w spokoju".- To niech pan jeszcze doda: "Dopóki się nie spotkamy!". Rozmawia dwóch betoniarzy:- I jak Ci się podoba Twoja praca? - pyta jeden drugiego.- Strasznie obrzydliwa jest.- ??????- Wczoraj, jak mieszałem zaprawę, znalazłem włosa. Myślałem, że się p****gam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Trochę lepiej, więc może jeszcze po drinku i będzie całkiem dobrze. Proponuję martini http://www.pasqualeincandia.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/martini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mmmm, martini ....i oliwki.... Do tego szampan .... i oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No, zdążyłam się chyba jeszcze załapać na to martini April, a ta chandra to z jakiegoś konkretnego powodu, czy tak sobie bezinteresownie przyszła? Przegoń ją natychmiast! Spraw sobie przyjemność np. takim drobiażdżkiem: http://j.luxlux.pl/l207/6f17c3f8002c403e456b80ef/012102.jpg A może taka pachnąca poduszka sprawi, że rano obudzisz się w lepszym nastroju? http://www.arteego.pl/files/2101117102/Pict00144n.jpg Ziołowe poduszki rozsiewają wspaniały zapach w którym przeplatają się nuty lawendy, mięty, melisy i szyszek chmielu - ziół dobranych w odpowienich proporcjach. Pokój wypełniony takim aromatem sprzyja relaksowi i wyciszeniu. Zapachowe poduszki na dobry sen nie tylko pomagają w pokonywaniu stresu i kojeniu zmysłów. Ich niezapomniana i niepowtarzalna kolorystyka czyni je piękną dekoracją - obiektem pożądania nie tylko dla naszego zmysłu powonienia, ale i dla oczu. Ziołowa poduszka na dobry sen sprawi, że w naszej sypialni dopisywać nam będzie właściwy nastrój. Miło będzie zasypiać i budzić się - we wnętrzu wypełnionym zachwycającym ziołowym zapachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Konstanty Ildefons Gałczyński "Jesień" Jabłka świecą na drzewach jak węgle w popiele, wiatrak pęka ze śmiechu i powietrze miele. Jak na fryzie klasycznym dziewczyny dostojne z różowymi żądzami mężną wiodą wojnę. Już kasztan się osypał i ochłodły ranki; o, młody przyjacielu, poszukaj kochanki z małym domkiem, ogródkiem, sennym fortepianem, która by włosy twoje czesała nad ranem, z którą byś po śniadaniu czytał Mickiewicza- niech będzie silna w ręku a piękna z oblicza, jak jesień zamyślona, jak jesień śmiertelna i jako jabłka owe cierpka i weselna. Dobranoc, dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.10.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ale mam dobre wiadomości!!! podobno do piątku ma być ciepło, a 01.11 ma gdzieś w polsce być 17*C oj oby się sprawdziło -niemamy nowych kurtek (cała czwórka) a kupuje co 2 lata i czas na nie a nielubie kupować przed świętami wszystko takie przebrane A jak będzie ciepło to mi się jakoś opęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 27.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Cisza i pustka Co się dzieje z Agnieszkami??? amonite wielkie dzięki za uroczy "drobiazg" na pocieszenie Macie jakieś ciekawe pomysły na dzisiejszy wieczór??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 27.10.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Szkoda, że Agnieszki nie chciały dzisiaj pogadać Późno już, więc dobrej nocy życzę wszystkim... http://www.dosnu.pl/intro.jpg Ja starym zwyczajem wklejam zdjęcie a amonite mam nadzieję, uraczy nas na dobranoc pięknym wierszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 .............. Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi Zatem gaszę światło i do jutra kobiety. April sorki za dzisiejszy wieczór- ale umawiałam alarmowca na nową chatkę i późno wróciłam. dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 29.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 i nastała nam cisza... czas ją zakłócić: WSTAWAĆ ŚPIOCHY - PONIEDZIAŁEK NAM NASTAŁ niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 29.10.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No i obudziła mnie Żartowałam Basiu mimo, że to już wcale nie tak rano to może kawki się napijemy, takiej z bitą śmietanką na przykład http://www.wiener-kaffeehaus.at/upload/320_irish_coffee_am_marmor.jpg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 29.10.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No i obudziła mnie bo to zła kobieta była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 witajcie No i jak to jest - raz gdzie się człowiek spieszy tam się diabeł cieszy a z drugiej strony kto póżno przychodzi sam sobie szkodzi - i tak było ze mną . Drzwi zewnętrzne wybrałam, walczyłam o zrobienie otworu do nich, potem pojechałam do biura i ich nie było a jak chciałam je już zamówić to są 600zł droższe.no szlag by to. Jak macie jakieś strony internetowe z drzwiami drewnianymi zewnętrznymi - i co by je sprzedawać u nas chcieli - to podajcie, pooglądam. Poza tym za Pudzianem w sensie sexualnym też nie jestem, ale ciała ma dużo więc chore dziewczyny wygrzewa pewnie dobrze, albo ..... jak w przypadku Agijar- na jego widok mąż bierze się z kołderką do roboty. Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.10.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No to pech z tymi drzwiami, YreQ. Może uda się znaleźć inne? Dobrej nocy Wam życzę, dziewczyny Dziś 2 wiersze, bo ostatnio coś się zaniedbuję Adam Ziemianin "Prezent na jesień" Mam dla ciebie Czajnik Do parzenia herbaty Taki zwyczajny Porcelanowy W banalne wzory Ty przecież Tak lubisz Jasne i dobre wiersze Przepić łykiem Ciemnej herbaty Gdy przyjdą Listopady ...................................... Adam Ziemianin "Na głowie staję" Buduję dom Od dymu Z komina Zaczynam Buduję dach Układam Dachówki Jak rybie łuski A pyszczek ryby Co w niebo Wychylony To komin Stawiam ściany Na baczność Cegła z cegłą Gra tu w czerwone Kopię ziemię Pod fundament Niech dom trwa Na wieki wieków amen To nic że mój dom Trochę wisi w powietrzu A w połowie stoi Na głowie Za to schodami Schodząc prosto z nieba Możesz się znaleźć W boskim salonie Tutaj Maria parzy Najlepszą herbatę Tu córka z synem Mocują się ze światem Tu swój kąt boski Ma Kochanowski Tu przy kominku Zaśpiewa Myszkowski Tu z Wysockim Można iść na wódkę Tu czasem na rękę Łamiesz się ze smutkiem Na głowie staję Żeby mieć swój dom I błogosławię Każdy w nim kąt ..................................... Nie mogłam się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Amonite Ale to ładne i nostalgiczne..... Jesień potrafi być piękna http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Laweczka_pieknie_oswietlona_-_Jesien_2005_856.jpg http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Nastroje_882.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.10.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Cóż dziewczyny mogę powiedzieć napisać ? Dobrze, że dom to studnia bez dna, dobrze, że długo będziemy ze sobą pisały..... bo dla takich wierszy i takich zdjęć warto podtrzymywać znajomość i warto żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts