YreQ 04.11.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 http://www.allegro.pl/item263641161_zyrandol.htmlmoże mogłabym wydobyć z niego piękno wieszając go w jadalni...........gdzie będzie ściana z cegły ręcznie formowanej i z belką postarzoną w kolorze brązowym............hmmmmmmmmmmm jesteście..... czy jak ja wcześniej - odsypiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Jak mi smutno, że Was nie ma ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A właśnie, że jestem...I co robimy z tak miło rozpoczętym wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Może kawa z Amaretto? http://www.kcandles.com/fpdb/images/amaretto_nog.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 aaaaaaaaaaaaaaa jesteś skąd wiedziałaś, że lubię amaretto ( niestety tylko kieliszek) do kawy i do dobrego towarzystwa koniecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Amaretto każdy lubi tak sądzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Wypijmy po cichutku, bo za chwilę tu się zaroi od innych koneserek tego trunku A moje zapasy są niewielkie, tylko 1/3 buteleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 to dawaj na rozgrzewkę wieczorną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Uwaga, polewam... I zagajam rozmowę Temat na dziś: "Podróż marzeń... z facetem z marzeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zaraz zobaczymy kto tu zaglądnie i się wypowie w tym temacie. Liczę przede wszystkim na amonite, ta to może jeszcze bezkarnie poszaleć, nie to co my zaobrączkowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Koleżanko..... wkraczamy na baaardzo niebezpieczne tematy...... oj będzie się działo..........zacznę prozaicznie ale autentycznie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja osobiście chętnie przeżyłabym coś w tym stylu: http://www.albergomoderno.it/eventi/evento2/foto%20etna%20eruzione4.jpg Tylko jeszcze nie wiem z kim... pewnie najbezpieczniej z własnym mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 wczoraj oglądałam jakąś tam relację z Paryża........ i chciałabym tam spędzić trzy dni z mężem ale żeby z niego ten klimat wyssał cały romantyzm i żeby rzuciło mnie to na kolana i duuuuuuuuuuzo sexu w hotelu a z rzeczy w sferze marzeń............ niech pomyślę, ale Ty wiesz, że sporo tego będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A ile ta lista ma punktów? Wystarczy nam tej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Lubię mężczyzn, którzy mają niebywałą lekkość i zdolność oratoryjną..........lubię rozmawiać i uwielbiam słuchać, jak facet pięknie układa zdania, gdy nie ma głuchej ciszy między zdaniami ( no chyba, że usta są zajęte ) ........oj elokwentni przystojniacy to rzadkość więc ...........Szymon Bobrowski na początek a gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A ile ta lista ma punktów? Wystarczy nam tej strony? dobre ... no miałyśmy się zabawić Nie niepokoi Cię nieobecność pozostałych ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja chętnie zobaczyłabym karnawał w Rio de Janerio i myślę, że mój mąż też http://www.braziliannites.com/images/carnaval_2005/carnaval_2004_2.jpg Myślę, że Szymon B. to niezły pomysł. Napisz szybciutko ciąg dalszy tej fantazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Z ukrycia śledzą rozwój wypadków Zaraz się ujawnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 mój też te laski z chęcią by zobaczył a Szymek? tak fajnie patrzy i tak ładnie mówi, że mogłaby to być któraś z wioseczek Toskanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zaraz zobaczymy kto tu zaglądnie i się wypowie w tym temacie. Liczę przede wszystkim na amonite, ta to może jeszcze bezkarnie poszaleć, nie to co my zaobrączkowane... No no, a z mężem nie można przeżyć podróży marzeń? nie pozbawiajcie mnie złudzeń Ja jestem tak zatwardziałą domatorką, że nawet nie myślę o podróżach, przed dłuższym wyjazdem mam tremę i przeżywam duży stres. Ale jeśli miałabym się gdzieś wybrać, to na pewno tam, gdzie jest zielono, ciepło, spokojnie, czas płynie leniwie i nikomu nigdzie sie nie śpieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts