YreQ 04.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 dokładnie - zatem od męża wyszłam w swych zwierzeniach i na nim skończyłam a wioseczki Toskanii i dzikość serc się kochających - no i jakby nie patrzeć nie samym zwiedzaniem człowiek żyje........... Oglądałam jeszcze na studiach zdjęcia z podróży mojej profesorki - nie były tak piękne jak te Twoje April - ale jak mnie urzekły, yhmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Marzenia to naprawdę wspaniała rzecz, tylko dlaczego ich realizacja jest taka trudna? Dziękuję za miłe towarzystwo Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 a powiecie mi co sądzicie na temat mojego zakupu do wc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 chyba zburzyłam błogi relaks sprawą oj bardzo przyziemną Dobranoc. Śnijcie o podróżach marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 a powiecie mi co sądzicie na temat mojego zakupu do wc ? I zostałyśmy sprowadzone na ziemię tym oto pytaniem Zakup do WC jest the best. Pozdrowionka i miłych snów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A gdzie widziałaś? Link mi zjadło http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7191044 Ciekawe kto nas jutro rano obudzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A tak na zapas napisałam , żeby Ci przyjemność zrobić Teraz obejrzałam i potwierdzam, jest OK Ja Was jutro nie obudzę, bo to zadanie dla rannych ptaszków. Dobrej nocki, po raz trzeci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ale mnie wczoraj ominął taki romantyczny temat A żeby to szlak..... No cóż ale za to byłam na urodzinach przyjaciółko-sąsiadki i pyszne domowe winko jeżynowe spożywałam co miało trochę procencików i wróciłam ten tego....znaczy się póżno! A ty Basiu się nie przejmuj takie wrażenie podobno mija dopiero jak są sufity w domku.... Mam nadzieję bo mi też się wydaje u mnie wszystko małe i ciasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 05.11.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ale powiedzcie, czy też miałyście wrażenie na etapie fundamentów, że pomieszczenia takie malutkie? Kurczę - wiem, że chałupa raczej duża niż mała, ale jak weszłam do salonu to wydawało mi się że TAM SIĘ NIC nie zmieści to samo z kuchnią powiedzcie, że to złudzenie .....................na tym etapie..... Basiu nie przejmuj się to tylko złudzenie. Potwierdzam u mnie też tak było. Pomieszczenia powiększały się stopniowo wraz ze ścianami aż do stropu. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że ta moja kuchnia wcale taka maleńka nie jest jak się wydawała. Na etapie fundamentów miałam wrażenie że tam nawet nie wejdzie jeden rząd szafek a teraz wiem że spokojnie dwa się zmieszczą. A jakieś zdjęcia to przywiozłaś z tej wyprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie Basiu a pisałam już jak wylali u mnie płytę na fundamentach, weszłam i zaklęłam sobie : " i co ja tutaj k...a wstawię" Z metrówką latałam jak były już ściany, potem sufit - zmienia mi się i pomieszczenia też. Jeden z wykonawców powiedział mi, że też inaczej będę przestrzeń odbierała jak tynki będą a zupełnie inaczej jak będzie firanka na oknie Ale faktem jest, że w katalogach pomieszczenia wydają się większe aniżeli są w rzeczywistości. Pokój mojej córki to 20 mkw po podłodze - wcale tej powierzchni nie widać ........może jest też tak dlatego, że teraz mamy duże przestronne i wysokie pokoje ? Basiu cieszę się, że fundamenty już masz- zobaczysz jaki piękny domek na nich wyrośnie- ja też chciałabym zobaczyć, może jakaś stronka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 05.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ja tak skromnie tylko wtrącę, że też Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam po raz drugi koniecagę Wstępujesz w krąg zakręconych, temperamentnych Agnieszek i nie tylko Agnieszek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 zrobię dziennik albo coś w tym stylu, zrobię już zbieram się w sobie tylko u mnie każdy wpis będzie się zaczynał tak: słyszałam, że na budowie działy się następujące rzeczy:.... Pisz - będzie ciekawie - tak trochę plotkarsko, inaczej, może przez to będziesz miała inne spojrzenie na swoją budowę - może być inspirująco. Pisz, pisz Basieńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A tak na zapas napisałam , żeby Ci przyjemność zrobić April, wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cicho wszędzie, głucho wszędzie... co to będzie? co to będzie? będzie padać jutro wszędzie - powiedziała pogodynka i zrobiła smutną minkę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 05.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam wszystkie Agnieszki. Ostatnio wciąż nie mam czasu żeby się odezwać ale śledzę co u Was się dzieje. W moim domku właśnie działa hydraulik co ogromnie mnie cieszy. Niestety nie wyrobimy się w tym roku z tynkami ale trudno co ja biedna mogę na to poradzić Ale w mojej rodzince dużo ostatnio się dzieje więc nie mam czasu się użalać - właśnie urodził się kolejny członek mojej rodziny mój bratanek : całe 4600 ciałka (niezła waga no nie) a 4 miesiące wcześniej przyszła na świat moja siostrzenica więc na spotkaniu rodzinnym na święta oj będzie wesoło.... Muszę więc szybko wykańczać swój domek żeby było gdzie się wszystkim pomieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 gratuli dla rozrastającej się rodzinki jakbym wiedziała, że przyjdziesz to zjawiłabym się z popiołem w celu posypania głowy ...........kobieto, ale masz zaległości pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 06.11.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 dzięki za powitanie! Witam po raz drugi koniecagę Wstępujesz w krąg zakręconych, temperamentnych Agnieszek i nie tylko Agnieszek ? dokładnie tak wprawdzie nie zaczęsto będę mogła tu zaglądać, ale jak tylko czas pozwoli to się będę odzywać. AgaMaj - to faktycznie musisz się spieszyć Ja mam 6ścio miesięcznego synka i budowę dopiero rozpoczętą tzn. parter a dziś kładą strop nad parterem; wsółczuję swojej ekipie, bo strasznie zimno! Brrrr Buduję się w Wołominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 06.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Oj kurcze jak ja się zaniedbałam w tym wątku. Widzę że YreQ sypie popiołem - mnie to chyba zasypie. A co tam, może nie zmarznę zabardzo, byleby był jeszcze cieplutki jeśli można tak prosto z pieca Co do WC YreQ to super dodatki Pozdrawiam wszystkie Agi i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.11.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Oj kurcze jak ja się zaniedbałam w tym wątku. Widzę że YreQ sypie popiołem - mnie to chyba zasypie. A co tam, może nie zmarznę zabardzo, byleby był jeszcze cieplutki jeśli można tak prosto z pieca Co do WC YreQ to super dodatki Pozdrawiam wszystkie Agi i nie tylko zima nieuchronnie nadchodzi, laski przysypiają..... ale jak o popiele ciepłym usłyszały, to na przysypanie ochotę znalazły i się .... odnalazły.....no, no Witam "zabudowaną" co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts