Agusia i Marco 08.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam! Ja też nazywam się Agnieszka... wiec myślę, że mogę się dołaczyć tak zwyczajnie do wątku - powiem Wam tak, że podczas budowy to często się wielu rzeczy odniechciewa i takie forum ludzi budujacych pozwala czasami odreagować: DZIEKI ŻE JESTESCIE - nie tylko wszystkie Agnieszki ale Wy wszyscy: wspierający, doradzajacy, pomagający i... nie przeszkadzający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Amonite JESTEŚ WIELKA - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Agusia i Marco - miło, że wpadliście. Jako Matka Z. - jak mnie nazwały dziewczyny - dopiszę Cię do listy jak będziesz chciała faktycznie odreagować i pogadać o głupotach i poważnych rzeczach z uśmiechem na twarzy - bo DO TEGO SŁUŻYĆ MAJĄ NASZE SPOTKANIA ... i tylko do tego. Na razie wysyłam Ci uśmiech na twarzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 08.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Amonite JESTEŚ WIELKA - dzięki Nooo, zaraz tam wielka, zaledwie 170 cm wzrostu Ale ten cukier to ciekawy pomysł, właśnie doczytałam w dzienniku agwapi jak ten kilogram w dzieciństwie wysypała na parapet Skutki są trochę opóźnione, ale są To może spróbujesz zapodać boćkowi żabkę z cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 08.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Agusia i Marco - miło, że wpadliście. Jako Matka Z. - jak mnie nazwały dziewczyny - dopiszę Cię do listy jak będziesz chciała faktycznie odreagować i pogadać o głupotach i poważnych rzeczach z uśmiechem na twarzy - bo DO TEGO SŁUŻYĆ MAJĄ NASZE SPOTKANIA ... i tylko do tego. Na razie wysyłam Ci uśmiech na twarzy Pozdrawiam Noooo, YreQ, z ust mi to wyjęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 .........wspieramy, doradzamy i pomagamy również........... .........razem pijemy i się śmiejemy.......................... ........i zasypiamy dopiero jak amonitka zapoda cudny , relaksacyjny wierszyk..... A ... i zapomniałabym - najbardziej ze wszystkiego to świntuszymy.......i się objadamy słodyczami - to tak w skrócie P.s. koniecaga a dlaczego o listę się nie upomniałaś ? Będzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Amonite JESTEŚ WIELKA - dzięki Nooo, zaraz tam wielka, zaledwie 170 cm wzrostu Ale ten cukier to ciekawy pomysł, właśnie doczytałam w dzienniku agwapi jak ten kilogram w dzieciństwie wysypała na parapet Skutki są trochę opóźnione, ale są To może spróbujesz zapodać boćkowi żabkę z cukrem Założę cylinder - będziemy jednego wzrostu A tą żabkę to posypać tylko, czy lukier zrobić, a może karmelem polać .... ojjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 08.11.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A tą żabkę to posypać tylko, czy lukier zrobić, a może karmelem polać .... ojjjjj Może wypróbuj kilka wersji, coś mu musi przypaść do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A tą żabkę to posypać tylko, czy lukier zrobić, a może karmelem polać .... ojjjjj Może wypróbuj kilka wersji, coś mu musi przypaść do gustu amonite, Ty nadal mówisz do mnie o boćku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 08.11.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A tą żabkę to posypać tylko, czy lukier zrobić, a może karmelem polać .... ojjjjj Może wypróbuj kilka wersji, coś mu musi przypaść do gustu amonite, Ty nadal mówisz do mnie o boćku Hihi, a o kim? No dobrze, czas do łóżeczka, ale jeszcze coś odpowiedniego na dziś : Wojtek Bellon * Erotyk prosty* Daj ciepło Twoje daj kształt twarzy A włosy moje do ust przytul Pieśń jaką znasz najstarszą zanuć Nie słowem lecz dłońmi pytaj Weź oczy daję w nich pragnienie Mych ramion weź przystań cichą Weź potu zapach a z rak drżenie Jak z talii kart mnie wyczytaj Wejdź we mnie falą wpłyń wpłyń we mnie Pod serce dojdź aż do krzyku Krwi potem spokój wróć znużeniem Półsennie niech płynie w żyłach I dłonie nasze spleć w sytości Posłuchaj jak cisza rośnie Wiesz sporo czasu do jasności Czekajmy niech wpierw noc zaśnie .................................................................... Dobranoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 08.11.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 dzięki za miłe słowa już na początku - aż chce się zyć - WIECIE co jesteście boskie P.S. a o czym lubicie świntuszyc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Amonite, to ja idę poszukać boćka po tym wierszyku Dobranoc. P.S. Bianca poszła przede mną................psyttttttt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Oj szkoda, że mnie tu wczoraj nie było bo i ja chętnie zaprosiłabym do siebie boćka Jakoś do tej pory nie trafił do nas. Niby jak tylko kupiliśmy działkę to krążył nad nią no ale przecież tam nas na razie nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja nawet się cieszę że nerwy przy budowie zżerały tylko mnie , a nie jeszcze dzidzie co świata nie widziała. Co ono by sobie o świecie pomyślało jak w brzuszku już takie stresy by miało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.11.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 o tej porze roku to ja bym na boćka nie liczyła lepiej dzidziusia w kapuście poszukać ,(ja mojego dużego w kiszonej znalazłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 09.11.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A ja wole już wogóle nie szukać, starczy tych moich boćków :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No nie? Nagle wszystkie kobiety na becikowe lecą.... czyżby nam brakowało do wykończeniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.11.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 no ładnie - "bociani" temat na tapecie (i kapuściany) PS ma bociek jeszcze jakieś wolne terminy? No nieeee, Ty też??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 09.11.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 kurcze to ten mój bociek faktycznie ma co robić a obija się beszczelny no. Jutro jade na budowę jak go spotkam (bo może już zaczął działać) to mu nagadam. A tak szczerze mówiąc to w okolicy a w szczególności na ulicy na której mieszka bociek jakoś tak duuuużo dzieci jest małych. Ciekawe dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.11.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No nie? Nagle wszystkie kobiety na becikowe lecą.... czyżby nam brakowało do wykończeniówki? Kurcze, może to jest jakiś pomysł? A jeszcze jak by to były bliźnięta? http://www.witchteam.it/images/geddes261.jpg Albo... trojaczki? http://www.witchteam.it/images/geddes102.jpg A z resztą, jak szaleć, to szaleć http://www.witchteam.it/images/geddes81.jpg cyt.: Po każdej kuracji hormonalnej stymulującej wzrost poziomu estrogenów wzrasta szansa na ciązę mnogą. Jajniki bowiem wydajniej pracują i mogą zawierać wiele jajeczek gotowych do zapłodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts