YreQ 10.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 boi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 No to ja Mu pokażę, co Go czeka jak naszej Matki Z nie zostawi przed kompem http://www.astrojawil.pl/foto3/ptb_zam_wew_dyby.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 otóż oglądałam zdjęcie Bianki - to z Wyspą i mówię - ale fajne, co nie? a on ...... no tak jeden podmuch fali i domki zmiecione No nie..... a w ogóle to wpadłam na chwilę i powiedziałam, że chore jesteście (w pozytywnym znaczeniu )że wklejacie takie zdjęcia, bo poryczeć się można - bo mnie wszystko boli i ja też tak chcę i siadłam przyłączyć się do impry a on na to : co już ci lepiej - bo tych gości od amonite ujrzał - no jak można biedną żonę tak katować ? Ale ci goście to od April Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 April - sorki ci faceci to od Ciebie byli - gorączka.... rozumiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.11.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale my przecież o motoryzacji poważnie rozmawiamy... Prawda amonite ?- o twoim samochodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 April, może trochę za ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.11.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale my przecież o motoryzacji poważnie rozmawiamy... Prawda amonite ?- o twoim samochodzie... No! Typowe męskie tematy Czego się czepia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.11.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 April, może trochę za ostro Niech chłopina od razu pojmie, że z nami żartów nie ma. My za Matką Z. to i w ogień pójdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Uciekł rzucił na odchodne - tylko nie przeginaj ( chodziło o czas .... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja uciekam bo YreQ mi przypomniała że męża mam Nie chcę robić amonite konkurencji (bo gdzie mi tam do niej) ale fajny wiersz znalazłam czy mogę amonite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 April, może trochę za ostro Niech chłopina od razu pojmie, że z nami żartów nie ma. My za Matką Z. to i w ogień pójdziemy No masz rację, musi wiedzieć, że to nie przelewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Nie zrozumiał, że takiej imprezy się nie opuszcza Dzięki za ogień tzn. za skok w ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Uciekł rzucił na odchodne - tylko nie przeginaj ( chodziło o czas .... ) Czyli osiągnęłyśmy nasz cel, kolejny facet został wychowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.11.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja uciekam bo YreQ mi przypomniała że męża mam Nie chcę robić amonite konkurencji (bo gdzie mi tam do niej) ale fajny wiersz znalazłam czy mogę amonite? Dawaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.11.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja uciekam bo YreQ mi przypomniała że męża mam Nie chcę robić amonite konkurencji (bo gdzie mi tam do niej) ale fajny wiersz znalazłam czy mogę amonite? Dawaj szybko NOCNE NIEBO ŚPIEWA ANIOŁAMI Nocne niebo śpiewa aniołami. Tylko w górach możesz je usłyszeć, gdy do rytmu złotymi gwiazdami pobrzękuje przerywając ciszę. Możesz dotknąć niemal każdej nuty, na rozpiętej między ziemią a księżycem pięciolinii, sennych marzeń i batuty koncertmistrza letniej nocy i zachwyceń. Tylko w górach, na przełęczy snu i jawy otuleni miękkim nocy aksamitem usłyszycie granie na źdźbłach trawy, choć zabrakło dyrygenta nad pulpitem. WUKA http://images20.fotosik.pl/175/8a4290d841bc5716med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.11.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja też z chęcią poczytam - lecę pod prysznic - bo do chłopa w łaskę i tak muszę iść - plecy musi mi ponacierać bo wiatr pochulał sobie po mnie ( a na klacie natrę się sama, a co , jakaś kara musi być ) Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.11.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Bianca - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.11.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 No to bawcie się rozsądnie z tymi dwoma cukiereczkami co tak bez komentarzy (o dziwo tylko mąż YreQ skomentował) zostali na naszą imprezę wpuszczeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.11.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 To jak będzie? Po wierszyku już koniec imprezki i do łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.11.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Piękny, Bianca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts