Bianca 10.11.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Nie koniec imprezki - przynamniej nie dla Was dwóch - prawie macie dwoje facetów do dyspozycji.....może zatańczycie z nimi przy księżycu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.11.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Tylko nie wiem którego odstąpić amonite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.11.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Bianca - dzięki nie ma za co.... Piękny, Bianca dziękuję też moją strunę w duszy poruszył (góry mam za oknem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.11.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Tylko nie wiem którego odstapić amonite no proszę ..... ciekawe czy jesteś bardziej niezdecydowana czy masz na obydwóch chrapkę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.11.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 A ja miałam przygotowany taki obrazek na dobranoc. http://www.twilighttimes.com/images/jw_LilacDreams.jpg Tak więc, dobrej nocy wszystkim życzę. YreQ wracaj prędko do zdrowia. amonite bierz obu przystojniaczków Bianca ja również dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.11.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 No ja się niestety poddaję, oczy mi się kleją. April, wolałabym Orlando Ale też mam wiersz, przygotowałam sobie wcześniej Agnieszka Osiecka - Panie obłoczny Panie obłoczny, Panie z daleka, prowadź mnie czule, albo zaniechaj. Ja i tak dojdę, bo się wybieram, a ty mnie nie znasz tu i teraz. Diabeł mnie szarpie, trzyma za uszy, "Dokąd, wariatko, chcesz wyruszyć" A ja gotowa, ja z halabardą, hej, droga wolna, Leonardo! Dość... Co to tak dzwoni, może to krowy, czy koniec świata, - nie ma mowy! Trzeba wędrować póki są drogi, ja się nie boję, mam dwie nogi. Panie obłoczny, Panie z daleka, prowadź... albo zaniechaj. ........................................................................................... Dobrej nocy, miłe panie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.11.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 No zgrałyśmy się dzisiaj wszystkie i z obrazkami i wierszami...... Pięknych, niezapomnianych snów wam wszystkim życzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.11.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam w niedzielę. Podczas gdy ja zciągnąwszy się z łóżka z przestrachem na twarzy i lękiem w sercu ruszyłam w kierunku kuchni - kurczak krzyczy...upiecz mnie - moje dziecko zrobiło sobie półgodzinną przerwę w lekcjach i ruszyło z tatusiem na .... PODBÓJ ZIMY. ANIOŁKI TRZEPIĄ PODUCHY NA ŚWIĘTA- matko, zima nas dopadła...... a mój dom dachem nie jest przykryty, nawet folią jeszcze nie...... A co u Was dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No właśnie, Matko Z., zima nas dopadła.... U mnie zaczęło sypać po południu, a teraz parę centymetrów leży tego białego Przyznam się, że nie lubię zimy. Pewno przez to, że zmarzlak ze mnie, a poza tym miewam wtedy trudności z dojazdem do pracy i w ogóle z dojazdem gdziekolwiek. Zacznie się znowu loteria: zasypie czy nie zasypie, drogowcy zdążą czy nie zdążą odśnieżyć? Ale i tak do miasta się nie przeniosę YreQ, a jak tam zdrówko córeczki i Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 12.11.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 A u mnie zimy jeszcze nie widać na całe szczęście i mam nadzieję, że jeszcze przez najbliższe tygodnie nie zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.11.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 U nas śliczne zimowe pejzaże - oczywiście im bliżej miasta tym ich coraz mniejOtrzepałam rano iglaczki z pierzynki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.11.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Cześć. Ze mną lepiej, z córką było do wczoraj - znów katar..... a z zimą kiepsko tzn. u nas śnieg leży i owszem, bo padało wczoraj cały dzień - obecnie zaczyna się topić - ale małż dzwonił z rana z działki i powiedział, że tam to zima zawitała na dobre, śnieg leży i ani myśli zniknąć - to są uroki budowania wokół lasów Miłego dnia P.S. teraz świeci słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 12.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 U nas tez duużo śniegu napadało w niedzielę. A dziś po budowlańcach ni widu ni słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 13.11.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Wczoraj się pochwaliłam że u mnie zimy nie widać, to ją zobaczyłam jeszcze wczoraj po południu Ale dziś wszedł nareszcie cieśla- no i oczywiście coś już nie tak. Brakuje murłat... Ale takie jest życie, zaczynam się powoli do tego przezwyczająć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 13.11.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Zobaczcie co piszą na onecie "Niedźwiedzie nie zasnęły - ciepłe dni mogą wrócić Żyjące w Bieszczadach niedźwiedzie nadal są widywane przez leśników i mimo zimowej pogody nie zapadły jeszcze w zimowy sen; może to oznaczać, że listopadowy atak zimy będzie krótkotrwały." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 13.11.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czy naprawdę nikt nie podziela mojej nadziei na powrót jesieni? Basiah jak tam postępy u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 13.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Łaaaaaaaaaaaaa !!! Nowa ekipa od instalacji wyciągnęłą mi kliny spod ledwie zamontowanych okien i zepsuli mi drzwi balkonowe!!!! Jedno skrzydło nie wchodzi w całości w ościeżnicę!!! Nogi im z dupy jutro powyrywam! Chcieli se uszczelnić żeby im nie wiało i wyciągnęli kliny a wcisnęli styropian!!! Zapłacą mi jutro za to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 13.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Bianka przecież oni na pewno chcieli dobrze a że im nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 13.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jestem dziś samotna, mój małż pojechał się szkolić. Już w autobusie zaczeli się... "szkolić" (czytaj pić ) więc poszukuję czegoś a moę kogoś do rozgrzania. Macie może coś ciekawego na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 13.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 no cóż może kołderka z kocykiem dadzą radę Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts