YreQ 03.12.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ja jestem, tak po cichutku sbie przyszłam............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.12.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 witaj poprawa samopoczucia nastąpiła? mam nadzieję że tak ostatnio agnieszek tu mało mało może pierniczki na choinkę pieką albo pracowicie aniołki z masy solnej lepią na choinkę mnie jakby święta w tym roku nie dotyczą ale może jeszcze za wcześnie dla mnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.12.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ........z samopoczuciem i nastrojem to różnie, ale przychodzi czas... kiedy i problemowcom chce się odchamić więc zaglądam....może jakąś imprezkę kiedyś zrobimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.12.2007 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 jestem gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.12.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 YreQ minie ci - zobaczysz! I zaglądaj częściej! Zaglądam i z okazji imienin wszystkiego, naj, naj, naj oraz jak naj...mniej trosk. I wiosenny bukiecik dla Ciebie. Pozdrawiam http://img81.imageshack.us/img81/2968/dsc00961aek0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ponoć Polki lubią wszystko co duże - więc i kwiatów zbytnio nie zmniejszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 wszystkiego najlepszego , radości , szczęścia , zdrowia , pieniąchów , kotów,(kolejność dowolna ) ale z agnieszkami imieniny też będziesz obchodzić prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A ja stawiam z okazji moich urodzin szampana dla tej co ma dzisiaj imieniny i dla reszty dziewczyn:http://www.szampan.net/image/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Sto lat, sto lat niech żyją żyją nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 04.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Wszystkiego naj naj dziewczyny !!! Sto lat i jescze więcej. Kurcze YreQ ty się nie załamuj - wszystko bedzie ok. Pocieszam chhoć szlag mnie też trafia. Dziś byliśmy u naszych adwokatów na kolejnym spotkaniu. Idziemy do sądu walczyć z naszym wykonawcą. Tylko kase musze pożyczyc na zapłacenie firmie zastępczej tego co miał zrobic partacz. Ale odzyskam w sądzie --tylko kiedy????. A bez tego ani rusz 0 z następnej transzy. Szkoda gadać dobrze było by się upić ale się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.12.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Bianka duża buźka - choć spóźniona. Zajrzę do Was wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 05.12.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 To ja nadrabiam zaległości i życzę wszystkiego najlepszego... A i ja dziś stawiam szampana... obroniłam dziś magistra więc chętnych zapraszam http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.12.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 gratuluję pani ""magazynier" wszystkiego najleprzego na drodze kariery myślę że zaczyna się dobry czas dla agnieszek ,więc głowy do góry będzie dobrze!!!!!! (ja coby losowi pomóc totka wysłałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 06.12.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Wielce spóżnione dzięki, ale mi neta na dwa dni wywaliłło i nie mogłam się tu do was dostać...... Gratulacje dla Pani Magister. A można wiedzieć czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 06.12.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A i ja dziś stawiam szampana... obroniłam dziś magistra gratulacje Agajar!!!!!! ups przepraszam pani magister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.12.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzięki dziewczyny. Magister ekonomii się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.12.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzięki dziewczyny. Magister ekonomii się kłania Gratulacje - ja jak zwykle (tzn. ostatnio) w tyle - a kierunek przy budowie domu jak znalazł Któraś z Was jest psychiatrą? Mam kumpla - mówię, że przy tym bumie nie będzie narzekał na brak pacjentów, a on na to " a kto mnie będzie leczył?" .... bo też zaczyna budowę ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 YreQ kierunek jak znalazł a specjalizacja to wogóle pasuje do budowy jak ulał... Wycena nieruchomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.12.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 YreQ kierunek jak znalazł a specjalizacja to wogóle pasuje do budowy jak ulał... Wycena nieruchomości Niech się boją zatem krętacze Ja wycenę robiłam podyplomowo i dawno to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 06.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja mam zamiar też się rzucić na podyplomówki ale tym razem coś związanego bliżej z moją pracą czyli fundusze unijne. Tym bardziej że jest szansa, że mi je w 100% sfinansują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts