Agajar 28.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Ja święta spędziłam u rodziny męża. Troche u teściowej i trochę u siostry (męża oczywiście). A w drugi dzień świąt poszliśmy z teściową na łyżwy. Ale się poobijałam Sylwestra spędzimy prawdopodobnie u znajomych (o ile nie rozłożę się do końca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.12.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Agajar, masz chyba fajną teściową ale czy przypadkiem nie na tych łyżwach się przeziębiłaś? Kuruj się więc, bo sylwester za pasem. Basiah2, widzę, że preferujemy podobną formę spędzania ostatniego dnia roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 28.12.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Agajar, masz chyba fajną teściową ale czy przypadkiem nie na tych łyżwach się przeziębiłaś? Kuruj się więc, bo sylwester za pasem. Basiah2, widzę, że preferujemy podobną formę spędzania ostatniego dnia roku Moja teściówka to naprawdę niezła babka. Moja mama mimo, że młodsza od niej to nigdy w życiu by nie poszła na łyżwy a teściowa zasuwa i to lepiej od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Ja właśnie wstawiam swoje fotki na forum o Paryżu - mojej miłości od wczesnej młodości i słucham płyty Alicii Keys. Aha i zajadam się milką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 31.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 wesołego sylwestra (podobno im większy kac tym lepszy rok ) wszystkiego co najlepsze w nowym roku: szczęścia, pieniąchów, zdrowia, zdolności kredytowej, szybkiego tempa budowy i wolnego tempa życia, i aby 2008 był lepszy od 2007 ale gorszy od 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.12.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy się one już spełnią, niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens! http://www.ogdencity.com/img/import/images/Pioneer%20Days/Fireworks.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 SZAŁOWEGO SYLWESTRA !!! http://img504.imageshack.us/img504/8846/eeeeeny2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 01.01.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Dziewczyny ja też w Nowym Roku życzę Wam wszystkiego co najlepsze, żeby te nasze domki szybko i pięknie rosły i oby kasiorki nam starczyło na wszytko co sobie w tych domkach wymyśliłyśmy. Jeszcze jak dodamy zdrówko to fajny rok gwarantowany. Pozdrawiam. http://img217.imageshack.us/img217/5453/4zm1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 01.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku i życzę wszystkim Agnieszkom wielu szczęśliwych chwil, szalonych pomysłów, wykwintnych przyjęć w pięknie wykończonych domach z udziałem wyjątkowych przyjaciół, szybkiej spłaty kredytów, zdrowia w naszej czasem chorej rzeczywistości, grzecznych dzieci, wyrozumiałych mężów, życzliwych sąsiadów i ... oj, skończyły mi się pomysły Ale wiecie o co chodzi, po prostu wszystkiego naj... w 2008 A teraz trochę klimatów z ostatniej szalonej nocy: http://cellion.ifj.edu.pl/photo/kr_new_year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 02.01.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Pozdrowienia dla Agnieszek od Agnieszki I wszystkiego dobrego w Nowym Roku http://probably.blox.pl/resource/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agark 02.01.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam budujące Agnieszki i się dołączam!!! Zaczynam wprawdzie wiosna 2008, ale już się wpisuje na listę!!! Pozdrawiam i życzę wszystkim Agom ( i nie tylko) spełnienia marzeń w Nowym Roku. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 03.01.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 AgaKuba i agark witajcie w klubie. Mam nadzieję, że zagościcie tu na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 03.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dzięki za miłe przywitanie Ja pozostane tu dłużej, gdyż tak szybko nasza budowa sie jednak nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 03.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Aby był to Rok spełnionych marzeń! (przynajmniej kilku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 06.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 czesc dziewczyny co tutaj tak cicho??? aż Agnieszki spadły na drugą stronę AgaKuba i agark witajcie No właśnie, zaniedbałyśmy naszą prężną grupkę... Witam i ja nowe Agnieszki Może uda Wam się odszukać ostatnią listę zapisanych Agnieszek z urodzenia i z wyboru? To było chyba dobrych parę stron do tyłu Przy okazji zorientujecie się, jak wygląda sprawa "wkupnego" do naszej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.01.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No właśnie, zaniedbałyśmy naszą prężną grupkę... Masz rację amonite, zaniedbałyśmy naszą "agnieszkową grupkę". Już czas to naprawić, może będzie to jedno z naszych postanowień na 2008 rok? Witam nowoprzybyłe Agnieszki AgaKuba i agark widzę, że amonite dała Wam już do zrozumienia, że bez wkupnego się nie obejdzie Postarajcie się o coś naprawdę dobrego i baaaardzo słodkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hej dziewczyny !i mnie tu troszkę nie było .Ale już nadrabiam zaległosci i życze Wam Wszystkim Wszystkiego naj naj -spełnienia marzeń tych dużych i tych malutkkkkkiiiiich i oby nam się dobrze żyło w 2008roku!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witajcie agnieszki wszystkie dawno mnie tu nie było i przygotowałam się na dłuższą lekturę a tu niespodziewanka ,ledwo nas znalazłam ale napiszę tego posta..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 .....w dwóch odcinkach na wszelki wypadek coby wątek bardziej nam w oczy wpadał na samej górze pierwszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.01.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Skoro nikt tu ostatnio nie zagląda (prócz matki dyrektorki oczywiście ) (nawet Matka Z. nasz ostatnio nie odwiedza )to może świeża kawka z croissantem Was przyciągnie (mam taką nadzieję przynajmniej ). Zapraszam http://static.flickr.com/20/73682977_fac1432acf.jpg http://www.bellbe.com/bread/images/croissant.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts