Ew-ka 26.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Piatka i przeszkadzajaka tez sa z W-wki. Nie wiem czy dominikams i Zuzza tez... aha, no przeciez KasiaR Pani Kirkrisowa , Zuberowa, LuskaWhispera, mbp costam chyba tez i nie wiem czy nie KARO, Page chyba tez tutaj blizej mnie gdziesz... Jak sobie przypomne jeszcze co dam znac. p.s. Priv nie wyslalam kobieta, bo dlugo mi sie otwierjaa i wysylaja... Kasiorek jeszcze ma fajne pomysły i jest ze stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.12.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Chcialas powiedziec Kasiorka?! OK-katez tutejsza. no dalej.... niech same sie zglaszajom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.12.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Chcialas powiedziec Kasiorka?! OK-katez tutejsza. no dalej.... niech same sie zglaszajom... Kasiorek to... Kasiorek szkoda ,że ja nie ze stolycy -takie fajne towarzystwo -juz widze Wasze babskie spotkania....śmiechy i przytulanki ....ech ....zazdrość mnie dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ew-ka Na spotkanie zawsze mozesz na swojej miotelce zaleciec , czego niby nie ? Nocleg u mnie jest , chyba juz pol forum u nas spalo ,to i Ty przespisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Gooood - my Laski musimy sie trzymać razem :) Ze mnie żadna laska ale do Wawki mam blisko. Więc sie wpraszam. Mam ochotę fajnie się pobawić w babskim gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Chcialas powiedziec Kasiorka?! OK-katez tutejsza. no dalej.... niech same sie zglaszajom... Kasiorek to... Kasiorek szkoda ,że ja nie ze stolycy -takie fajne towarzystwo -juz widze Wasze babskie spotkania....śmiechy i przytulanki ....ech ....zazdrość mnie dopadła Czuj się zaproszona :) Ewidemą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Gooood - my Laski musimy sie trzymać razem :) Ze mnie żadna laska a to się obluka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Gooood - my Laski musimy sie trzymać razem :) Ze mnie żadna laska a to się obluka :) Edyś jak zwykle przesadza. Laska z niej i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Gooood - my Laski musimy sie trzymać razem :) Ze mnie żadna laska a to się obluka :) Jestem gotowa na oględziny. Monia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No trzeba by wreszcie się dokładnie oglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ja jestem zdecydowanie za oblookiwaniem :) Pytanie tylko jedno : przed czy po Sylwerstrze ? Myślę, że pierwszy weekend Nowego Roku to zacna data na inauguracyjne spotkanie przy kawie naszej nowej grupy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.12.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 o ile nie wyskoczy cuś nieprzewidzianego - jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.12.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 melduje posłusznie wstawienictwo w pełnej gotowości.... kurde - jak pokazujecie, te cuda to coraz bardziej mnie kręcą ... ino jak ja o tym Szanownemu powiem ? witam wszystkie budujące kobietki.... buziaczki.... ps. Rasia, ślimaki jak ślimaki, ale ile zabawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Oooo NItu po Świątach już wypoczęta się stawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.12.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 A takie dajmy na to spotkanie to gdzie mialoby sie niby odbyc ? Pytam , bo mi ciezko z domu wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 A takie dajmy na to spotkanie to gdzie mialoby sie niby odbyc ? Pytam , bo mi ciezko z domu wyjsc Nie bądź dzika Poćwiczysz jazdę w mieście (czyli buszu) a jakby nie starczyło rozpędu - to coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 a może do biblioteczki ? http://www.parador.de/img/common/parador_produkte/parador_laminat/parador_laminat_trendtime/pblm241_p_g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 28.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To i ja wpadłam z rana się przywitać dzień doberek wszystkim , ale chyba za wcześnie Nefer dziękuję za zaproszenie monia77w1 ale smakowite te Twoje wisienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Sylwia, właśnie gdzieś przed chwilą widziałam te wisienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 28.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam babeczki z grupy Babskiej Jesli pozwolicie to przyłączę sie do szanownego grona. Podobnie jak Nefer poznałam poprzez forum kilka fajnych, pomocnych osób ale myślę że to jeszcze nie koniec Etap budowy domu już za mną ( przynajmniej na kilka lat). Od roku mieszkam pod Piasecznem z mężem i 14-nastoletnim letnim synem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts