Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

Cześć dziewczyny,

własnie siedzę na necie i szukam składów budowlanych, bo na wiosnę ruszamy z budową. Może ktoś może polecić jakiś dobry skład budowlany z możliwością negocjacji dobrych cen.

Budujemy w powiacie zachodnim warszawskim.

zuz@nka z tą kuchnią się zastanawiam. Najpierw jednak szperam po necie i szukam inspiracji, potem to będę chciała aranżować.

pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć dziewczyny,

własnie siedzę na necie i szukam składów budowlanych, bo na wiosnę ruszamy z budową. Może ktoś może polecić jakiś dobry skład budowlany z możliwością negocjacji dobrych cen.

Budujemy w powiacie zachodnim warszawskim.

zuz@nka z tą kuchnią się zastanawiam. Najpierw jednak szperam po necie i szukam inspiracji, potem to będę chciała aranżować.

pozdrawiam.

oki :)

wciąż nie widzę komentarzy do twojego dziennika :(

mam nadzieję kochana że to zaraz zrobisz - przyda ci się,

tam możemy umieszczać wszystkie info do których bedziesz szybko wracać wrazie potrzeby - np. tak jak teraz szukasz namiary na hurtownie, a w przyszłości inne cenne kontakty, fotki itp

:D :D :D

Cześć i czołem moje miłe

ja zaczęłam tydzień od mega wkur.wu Zadzwoniłam sobie spokojnie do starostwa , bo istniało duże prawdopodobieństwo,że dziś się coś wyklarue w sprawie PnB.

Noo i się wyklarowało... :evil:

Dzwonię tam od dziesięciu dni i nic nikt nie wie...a dziś okazało się ,że na dwóch papierkach brakuje nam po pieczątce , w dodatku muszę być one wystawione z datą wsteczną , bo inaczej będziemy musieli wstrzymać procedurę PnB.I że list o tym wysłali nam 8 dni temu :evil: List wysłali , a przez tel. nc nie wiedzą grrrrrr

A dodatkowo wściekłam się na naszego architekta adaptującego , bo przecież 10 razy podobno sprawdzał papiery , a to już druga jego wpadka - wcześniej dał kartkę z inną nazwą domu i pracowni.Niby nic , ale latał wymieniać.

No nie znosze poniedziałków.W środę będziemy to prostować :x

Wpadam się przywiatać :)

Gosiek33 u nas Twardoch na ścianach wisi - uwielbiamy go z mężem :)

Jeśli ten krzak jerzyny jeszcze jest do oddania to ja bardzooo chętnie go przytulę!!

Na wiosnę będziemy sadzić maliny, jerzyny, borówkę itp - taki wsiowy miejski ogródek dla bączków :p

Zima trzyma - brrrrrrrrrrrrrrrr

oby do wiosny - to nam gaz w końcu podłączą :p

o kurcze Dobrosiu ty mnie nie strasz, bo to wszystko jeszcze przede mną :o :o :o :o

P O W O D Z E N I A !!!!!!!!!!!!!!!!

jak opiłaś porządnie sprawę to załatwisz !!!!!

opiłam, opiłam 2l coli przez weekend wypiłam :D :D :D :wink:

toś zaszalała !!!! :wink: :wink: :wink:

te bąbekkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pewnie ci nieźle w głowie zaszumiały :lol:

Cześć i czołem moje miłe

ja zaczęłam tydzień od mega wkur.wu Zadzwoniłam sobie spokojnie do starostwa , bo istniało duże prawdopodobieństwo,że dziś się coś wyklarue w sprawie PnB.

Noo i się wyklarowało... :evil:

Dzwonię tam od dziesięciu dni i nic nikt nie wie...a dziś okazało się ,że na dwóch papierkach brakuje nam po pieczątce , w dodatku muszę być one wystawione z datą wsteczną , bo inaczej będziemy musieli wstrzymać procedurę PnB.I że list o tym wysłali nam 8 dni temu :evil: List wysłali , a przez tel. nc nie wiedzą grrrrrr

A dodatkowo wściekłam się na naszego architekta adaptującego , bo przecież 10 razy podobno sprawdzał papiery , a to już druga jego wpadka - wcześniej dał kartkę z inną nazwą domu i pracowni.Niby nic , ale latał wymieniać.

No nie znosze poniedziałków.W środę będziemy to prostować :x

To ściskam kciuki żeby w środę "poszło jak po maśle"

i walinij w łeb tgo architekta- należy mu się, a tobie może ulży... :wink:

Helloł

Ehhh u mnier ciężko. Zczełam dzisiaj dieteę kopenhaską więc od rana jestem na kawce z kostką cukru a teraz szykuję sobie pyszny lunch - 2 jajkana twardo, szpinak i pomidor. Trzymajcie kciuki żebym wytrzymała te 13 dni :)

Dobroszka - będzie dobrze.

ble jaki ten szpinak paskudny

Helloł

Ehhh u mnier ciężko. Zczełam dzisiaj dieteę kopenhaską więc od rana jestem na kawce z kostką cukru a teraz szykuję sobie pyszny lunch - 2 jajkana twardo, szpinak i pomidor. Trzymajcie kciuki żebym wytrzymała te 13 dni :)

Dobroszka - będzie dobrze.

ble jaki ten szpinak paskudny

Trzymam kciuki :) ... zwłaszcza, że mam zamiar się za nią zabrać za tydzień :roll:

Kurcze Kruelciu szkoda że się nie zgadałyśmy byłoby nam łatwiej - wpierałbyśmy się w niedoli :-? .

Byłam w sklepie i wszystkie towary z półek wołały mnie - kup mnie kup i zjedz!!!!!

To przenieś się na za tydzień ;)

...moja rodzina będzie musiała sobie sama gotować obiady ;) chyba, że będą befsztyk z sałatą jeść ;)

Nie no twarda już będę ale w przyszłym tygodniu będziemy razem :). Koleżanka skończyła 2 tygodnie temu i ma -6kg.

U mnie dzisiaj są pierogi ruskie - dobrze że mam taki sklep pod nosem gdzie są domowe przysmaki.

Za mną od rana chodzą ruskie pierogi ;)

... będę Cię w takim razie wspierać :lol: , a TY mnie potem podtrzymywać na duchu :roll: