MonikaC 25.02.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Pasie kupcie Mitsubishi pajero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić ooooo a jakiego masz golfika...? bo ja własnie szukam coś małego, zwinnego, jak się takim jeżdzi? golfik V mi chodzi po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nituś ja mam chyba IV, tylko, że sportową wersję z mocnym silnikiem, super się jeździło ale teraz trochę za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nitu - IV rewelka brat miał dieselka po prostu boski a V też pewnie fajowa Pasie potem ci napiszę czemu nie Jeep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Monia napisz, napisz a Pajero to chyba jeszcze większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wiecie co wiosna idzie jak nic.................. bo wszystkie kobitki albo chcą się odchudzać, albo już się odchudzają Ja dołaczam od jutra.....a co trzeba zgubic co nie co.... zu@nko a Ty z czego się chcesz odchudzać ? ... nie mogę, ja to mam z czego i też chcę - 9 zobaczyć a ja tylko lub aż 4kg kurna bo tyle mi jakoś ktoś dołorzył ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Motylem byłam ale utyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić Kocham duuuuuuuuuże samochody !!!!! Pasie ty też pokochasz jak tylko się przejedziesz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić Mi sie zdarzylo , w srodku to wcale nie takie duze auto . Powiem Ci moze tak . Jeszcze przed wyjazdem do stanow sporowadzlismy mini vana dla siebie , wtedy rarytas u nas to bylo takie auto , nowka .Moj Maz nigdy nie lubil tym jezdzic , woli jednak osobowki . Mi pasowalo bo duzy , zawsze mamy duze auta . Tyle ,ze amerykanskiego auta , a juz na pewno Granda bym nie chciala . No ale to trzeba bylo mieszkac tam troche , zeby nie chciec . Glosno nie bede pisala Tam jezdzilismy europejczykiem , Saabem To tak chyba jest , ze u nas amerykanskie to takie niby nie wiadomo co , a tam jezdza Audi , BMW , Mercedesami . Taka ta przewrotnosc chyba . Zupelnie jak z usmiechem , u nas jak ktos usmiechniety to wychodzi na to , ze falszywy , a tam norma Oczywiscie to tylko moje odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Pasie w jakiś rocznikach był problem z hamulcami, łożyskami dyferencjału i jeszcze czegoś. Ogólnie poczytajcie jakieś forum jeepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Łomatko co ja narobiłam !!!!!!!!!! Chciałam zmienić nazwę swojego dziennika - i zrobiłam to (kuźwa teraz żałuję) ale teraz nie mogę klikając na Zuz@nka-buduje wejść na swój dzienniki (wyswitla ze nie może znależć strony !!!!) co mam zrobić, chciałam to wszystko jakoś odkręcić i g.....no!!! Błagam niech mi ktoś pomożę - bo się popłaczę zaraz !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 spoko, spoko wszystko jest, widzę i dziennik i komentarze poczekaj chwilę i co najwyżej zresetuj komputer jeśli odmówił posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Oki - dobrze że dzieci nie ma nie słyszą jak mama brzydko mówiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Łodwołuję alarm - Sysko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 http://media4.mojageneracja.pl/oiooptiper/mediumk111rg56482f302c432af15659.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Twoja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 26.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 O O O O !!! Widze ze kolezanki motolubne - jesli chodzi o duuuze samochody to ja w zasadzie kocham tylko takie . Przez jakis czas jezdzilam Land Roverem Discovery (wersja z USA) i uwazam ze chyba nie ma nic lepszego od duzego autka Teraz to i nawet czolgiem bym chciala jezdzic byle automatem hi hi hi i wcale nie chodzi o uzbrojenie Chyba mi sie juz chce weekendu bo jakas glupawka mnie zaczyna dopadac caluski ode mnie dla was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Twoja ? nie, moja ma 5 latków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Pasie kupcie Mitsubishi pajero Oooo...rozmarzyłam się. Mitsubishi to najlepsze co mogło mnie spotkać. Co prawda nie pajero, a carisma, ale i tak tę markę prowadzi się jak lalkę. dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A ja kocham Fordy - Galaxy i Mondeo Jak ktoś chce super rabacik na Mitshubiski dam namiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts