Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No dobra, dobra, już możecie przestać się nabijać z moich kajaków :lol:

Dorcia, ale przynajmniej nart nie musisz kupować ;) :)

no ..... nie wiem czy ją to pocieszy :) ale może :lol: :lol:

to taka zazrdość ;) za to, że Dorcia nie musi się odchudzać :lol:

musimy poczekać aż się potomka dorobi , choć jeśli jest dużą szczęściarą , to może i ciąży nie będzie po niej znać

:wink: :)

No dobra, dobra, już możecie przestać się nabijać z moich kajaków :lol:

Dorcia, ale przynajmniej nart nie musisz kupować ;) :)

no ..... nie wiem czy ją to pocieszy :) ale może :lol: :lol:

to taka zazrdość ;) za to, że Dorcia nie musi się odchudzać :lol:

musimy poczekać aż się potomka dorobi , choć jeśli jest dużą szczęściarą , to może i ciąży nie będzie po niej znać

:wink: :)

no i co ja wtedy zrobię, co? nawet mnie moje 38 nie pocieszy .... :cry:

Nie straszcie mnie z tym rozmiarem buta - ja po porodzie jeszcze nie kupowałam nowych - a cały czas biegam w rozciapcianych pumach :oops: - co ja pocznę z butami jak mi się stopa rozplaskała (dwie ciąże jedna po drugiej) to pewnie z 38 skoczę na 40 ? :wink:

Choć Mikołaj był szczodry i przyniósł mi w prezencie dwie pary pięknych butów i są OK - nie jest źle :lol:

Tylko gdzie ja je założę?

Na budowę? :wink:

a temat nart bardzo sympatyczny - u mnie w rodzinie jest wielu świetnych narciarzy (ja śmigam po oślich górkach :oops: ) a narzeczony siostry jeździ z naszą Kowalczykową w teamie :p

hi hi widzę że nie tylko ja narzekam na rozmiar stopy - obecnie 40 a przed ciążą było 39 ale to też zależy od rozmiarówki a wzrost 164 czyli raczej do krasnali się zaliczam.

no ja sobie wypraszam :o ja też tyle mam i wcale o sobie nie myślę w kategoriach krasnali.... :o

krasnale to ci poniżej złoty pięćdziesiąt :) :lol:

no goliaty Ci raczej nie grożą.... pewnie cos po środku.... tylko co jest po środku? :roll:

średniacy :lol:

ja mam 162 i raczej do tego wzrostu dość małą stopę :D . Mój mąż się czasami śmieje, że mi stóp spod spodni nie widać i zastanawia się jak ja się na nich utrzymuję :lol: :lol:

za to siostrzenica mojego M co ma 12 lat ma już nogę 40 :o :o , więc ciekawe do jakiego numeru jej urośnie :roll: