rrmi 07.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kruelka Moze ja swatac zaczne , co ? Ty masz dziewczyne ja mam chlopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 zanim moje dziecko osiągnie rozmiar zblizony do mojego to mnie sie pewnie zacznie kurczyc stopa ze starości słowo daję, że nawet nie zdąży Ci się skurczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No dobra, dobra, już możecie przestać się nabijać z moich kajaków Dorcia, ale przynajmniej nart nie musisz kupować no ..... nie wiem czy ją to pocieszy ale może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.01.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kruelka Moze ja swatac zaczne , co ? Ty masz dziewczyne ja mam chlopaka forumowe swaty powiadasz? ciekawe co na to ... moja licealistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Moj Student gdyby wiedzial co ja tu wypisuje to by mnie chyba dobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No dobra, dobra, już możecie przestać się nabijać z moich kajaków Dorcia, ale przynajmniej nart nie musisz kupować no ..... nie wiem czy ją to pocieszy ale może to taka zazrdość za to, że Dorcia nie musi się odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Moj Student gdyby wiedzial co ja tu wypisuje to by mnie chyba dobil jak kocha matkę to wybaczy ... ło matko ale my już stare dzieci mamy ... dobrze, że mam jeszcze 6 letniego syna to się trochę odmładzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No dobra, dobra, już możecie przestać się nabijać z moich kajaków Dorcia, ale przynajmniej nart nie musisz kupować no ..... nie wiem czy ją to pocieszy ale może to taka zazrdość za to, że Dorcia nie musi się odchudzać musimy poczekać aż się potomka dorobi , choć jeśli jest dużą szczęściarą , to może i ciąży nie będzie po niej znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No dobra, dobra, już możecie przestać się nabijać z moich kajaków Dorcia, ale przynajmniej nart nie musisz kupować no ..... nie wiem czy ją to pocieszy ale może to taka zazrdość za to, że Dorcia nie musi się odchudzać musimy poczekać aż się potomka dorobi , choć jeśli jest dużą szczęściarą , to może i ciąży nie będzie po niej znać no i co ja wtedy zrobię, co? nawet mnie moje 38 nie pocieszy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 eeee , najpierw niech się dorobi , co się będziesz na zapas zamartwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no słusznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 hi hi widzę że nie tylko ja narzekam na rozmiar stopy - obecnie 40 a przed ciążą było 39 ale to też zależy od rozmiarówki a wzrost 164 czyli raczej do krasnali się zaliczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.01.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nie straszcie mnie z tym rozmiarem buta - ja po porodzie jeszcze nie kupowałam nowych - a cały czas biegam w rozciapcianych pumach - co ja pocznę z butami jak mi się stopa rozplaskała (dwie ciąże jedna po drugiej) to pewnie z 38 skoczę na 40 ? Choć Mikołaj był szczodry i przyniósł mi w prezencie dwie pary pięknych butów i są OK - nie jest źle Tylko gdzie ja je założę? Na budowę? a temat nart bardzo sympatyczny - u mnie w rodzinie jest wielu świetnych narciarzy (ja śmigam po oślich górkach ) a narzeczony siostry jeździ z naszą Kowalczykową w teamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 hi hi widzę że nie tylko ja narzekam na rozmiar stopy - obecnie 40 a przed ciążą było 39 ale to też zależy od rozmiarówki a wzrost 164 czyli raczej do krasnali się zaliczam. no ja sobie wypraszam ja też tyle mam i wcale o sobie nie myślę w kategoriach krasnali.... krasnale to ci poniżej złoty pięćdziesiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 krasnale to ci poniżej złoty pięćdziesiąt Norma przyjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Czy to jest norma unijna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Czy to jest norma unijna? a po co Ci to wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ciekawska jestem z natury sama mam 166 cm i myslałam , żem krasnal , a tu takie przekfalifikowanie.. to do jakiej ja się teraz grupy łapię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no goliaty Ci raczej nie grożą.... pewnie cos po środku.... tylko co jest po środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no goliaty Ci raczej nie grożą.... pewnie cos po środku.... tylko co jest po środku? średniacy ja mam 162 i raczej do tego wzrostu dość małą stopę . Mój mąż się czasami śmieje, że mi stóp spod spodni nie widać i zastanawia się jak ja się na nich utrzymuję za to siostrzenica mojego M co ma 12 lat ma już nogę 40 , więc ciekawe do jakiego numeru jej urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts