mpb1971 07.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witaj MPB :) Zaglądaj i bądź z nami Za Twoją porada nie zrezygnowałam z projektu kominka panoramicznego hmm... to dobrze czy źle, bo nie wiem, czy mam się cieszyć, że tak dobrze Ci doradziłam, czy siedzieć cicho, bo jesteś niezadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 07.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 mpb To my bardzo bliskie sasiadki . Msz do mnie 10 minut jazdy Max. Na kawke zapraszam serdecznie Kope lat Cie tu nie widzialam Tez mam male stopy .36 .I mi sie to jedno chyba u mnie akurat podoba Swoja droga ciekawe co ta Luska naklamala o mnie wiem, że bliskie sąsiadki Luśka mi mówiła . Za zaproszenie dziękuję i w wolnej chwili skorzystam - zapraszam również, droga prosta jak batem strzelił . A Luśka nie kłamała nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no goliaty Ci raczej nie grożą.... pewnie cos po środku.... tylko co jest po środku? to ja w takim razie mogę mówić, że jestem średni średniak przy moim 171cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ale średniak to nie brzmi dumnie , tylko tak średniakowato własnie...Występuję z wnioskiem formalnym o zmianę nazwy grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 grupy wzrostowej ? jak mniemam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 łocywiście , że wzrostowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no to czekamy na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Hihihi... to Wy kobitki do pięt mi nie dorastacie 175 cm. i 39 stópka. Młoda już mi ciuchy podkrada, a młodsza ma 12 lat i też 39 stopa. Koszykarka jak nic...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ale średniak to nie brzmi dumnie , tylko tak średniakowato własnie...Występuję z wnioskiem formalnym o zmianę nazwy grupy Nie dość że się nabijają i straszą że po ciąży będę miała 43 to jeszcze chcą mnie z grupy wysiudać, no niedoczekanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ale średniak to nie brzmi dumnie , tylko tak średniakowato własnie...Występuję z wnioskiem formalnym o zmianę nazwy grupy Nie dość że się nabijają i straszą że po ciąży będę miała 43 to jeszcze chcą mnie z grupy wysiudać, no niedoczekanie!!! Ależ Dorciu , nikt Cię nikąd nie wywala - będziesz najbardziej wyrośniętym krasnalem/średniakiem w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witaj MPB :) Zaglądaj i bądź z nami Za Twoją porada nie zrezygnowałam z projektu kominka panoramicznego hmm... to dobrze czy źle, bo nie wiem, czy mam się cieszyć, że tak dobrze Ci doradziłam, czy siedzieć cicho, bo jesteś niezadowolona Zajefajnie Kochana. Jak tylko mam chwilę jadę palić w kominku i się gapić jak sroka w gnat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja też do krasnali się zaliczam 162 cm a nóżkę mam drobniutką tak 36 cm za to moja córa ma 14 lat i 39 - horror jakiś Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 08.01.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A wiecie wy co: wsadzcie sobie te wasze problemy ze stopkami ... do szafy To nie som zadne problemy - mozna to zawsze jakims fajnym bucikiem i pomyslem zatuszowac. A co ja mam zrobic ze swoim ze tak sie wyrazem pokaznym biustem ??? Blizej mi z tym do pameli anderson (tylko ze moje nie chca tak stac na bacznosc he he he ) I co wy na to kolezanki? Przeproblemowilam was koncertowo , a do tego wszystkiego jestem blondi i raczej nie bardzo kaszalot wiec rozne takie na budowie wcale mnie serio nie traktowaly a to nie fer ....... Wasza zrozpaczona Anielica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam, a ja zmieniając temat, chciałam się Was zapytać co Wam dodaje energii? Bo mi jej brakuje bardzo. I nie jest to wina pory roku bo ciągnie się to już od dłuższego czasu i nie wiem jak z tym walczyć. Wstaję rano i już myślę kiedy się położyć. Nawet jak się zdrzemnę w ciągu dnia to i tak się czuję senna. Najgorsze jest to, że pracuję w domu i w zasadzie często mogę sobie pozwolić żeby położyć się spać. Niestety jak się położę to gromadzą mi się zaległości pracowe i domowe. I tu drugi problem. Jak się dobrze zorganizować? Na razie na pewno nie mogę przenieść pracy z domu do jakiegoś biura bo nie mam na to finansów. Jeśli bym miała układać sobie plan dnia to co zrobić żeby się trzymać tego planu? Jak się zmotywować do pracy? Jakoś mało optymistycznie zaczęłam ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A wiecie wy co: wsadzcie sobie te wasze problemy ze stopkami ... do szafy To nie som zadne problemy - mozna to zawsze jakims fajnym bucikiem i pomyslem zatuszowac. A co ja mam zrobic ze swoim ze tak sie wyrazem pokaznym biustem ??? Blizej mi z tym do pameli anderson (tylko ze moje nie chca tak stac na bacznosc he he he ) I co wy na to kolezanki? Przeproblemowilam was koncertowo , a do tego wszystkiego jestem blondi i raczej nie bardzo kaszalot wiec rozne takie na budowie wcale mnie serio nie traktowaly a to nie fer ....... Wasza zrozpaczona Anielica A jaki masz rozmiar? Ja 75E i wcale z tego powodu nie płaczę akurat.... No fakt, że dostać biustonosz nie jest łatwo, a kostium dwuczęściowy to wyczyn, nie mówiąc o problemie z zakupem jakiejkolwiek marynarki (tak jakby kłopoty ze spodniami i butami to było mało) ale i tak bym się nie zamieniła A na baczność to wiesz, zawsze można sobie kupić tak jak Pamela... Ojeeeeezu ja też nie mam energii i nic mi się nie chce, a jak przychodzę do pracy (dziś pierwszy dzień od 2 tygodni...) to już totalne jest wydętkowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ojeeeeezu ja też nie mam energii i nic mi się nie chce, a jak przychodzę do pracy (dziś pierwszy dzień od 2 tygodni...) to już totalne jest wydętkowienie ja też tak mam co prawda w pracy jestem od poniedziałku ale już nic mi się nie chce:( tak dobrze się przez te dwa tygodnie w domeczku siedziało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 08.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 DorciaIQ niestety, znowu przebijam- ja mam 75H lub wymiennie 80F(w zaleznosci od modelu stanika) z zakupem kokosnika (nazwa opatentowana przez mojego synalka !) to juz nie mam takich klopotow od kiedy sa sklepy internetowe a i nawet bazarek lokalny w SandCity (tak u roznych notabli sie nazywa nasze Piaseczno) sie bardzo poprawil w tym asortymencie. Ale i tak sie uwazam za poszkodowana - bo uwazam ze matka natura ciut przesadzila w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hejka z rana Dorcia to tak jak ja i też mam problem z dobraniem garderoby góra dół :/ BetaGreta - wiesz ja czasem się zastanawiam skąd powera bierze moje dziecię. Od rana skacze i szaleje i tak do wieczora. Hmmm możę to mleko modyfikowane???? Kurde ja wczoraj po raz 100 ślęczałam na projektem swojej kuchni i nadal jestem w czarnej doopie. Weź człowieku i się zdecyduj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 DorciaIQ niestety, znowu przebijam- ja mam 75H lub wymiennie 80F(w zaleznosci od modelu stanika) z zakupem kokosnika (nazwa opatentowana przez mojego synalka !) to juz nie mam takich klopotow od kiedy sa sklepy internetowe a i nawet bazarek lokalny w SandCity (tak u roznych notabli sie nazywa nasze Piaseczno) sie bardzo poprawil w tym asortymencie. Ale i tak sie uwazam za poszkodowana - bo uwazam ze matka natura ciut przesadzila w moim przypadku No dobra, dobra wygrałaś Zawsze można sobie zmniejszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzień dobry mówię BetaGreta - mówią, że dibrymi radami wybrukowane jest piekło , ale , po pierwsze zrobiłambym badanie krwi, ze wskazaniem na poziom hormonów tarczycowych (nie wiem jakie to są, lekarz na pewno będzie wiedział), podwyższone hormony tarczycy objawiają się m.inn. ciągłym zmęczeniem, bezsilnością wręcz. Zwykły prysznic, może być nie lada wyczynem, po którym człowiek czuje się jakby zorał pół pola . Jeśli wyniki OK, to po prostu zrób plan dnia pracy - no i o tym to mogę bez końca opowiadać (w końcu to mój zawód ), jeśli jesteś tym zainteresowana, to daj znać wrzucę na priv. Mnie też się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts