magnolia 17.03.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Anielica wiem że masz rację. My w zeszłym roku zaliczyliśmy przełom stycznia i lutego w Dąbkach. Liczyłam tam każde 10 minut, normalnie jak za karę tam siedzielismy. Dzieciaki na dwór nie chciały bo wiatr taki że zdmuchnąć w morze może, na korytarz nie mozna bo dzieciaki z całej Polski na korytarzach z zapaleniami płuc, oskrzeli i innym cholelrstwem... brrr.A w stołówce mamusie zachecąjace dzieci- jedz Sandruniu bo Ci wpie...lę. Ale pomogło!!! Przedtem Tymek brał antybiotyki co 3-4 tygodnie, z singularem się nie rozstawał, wziewy non-stop. A po tym jakby kto nożem odciął-70 % kaszlu kończy się bez duszności. Jednak niepokój został, no i te 30 % kiedy jednak ma duszności. Także sanatorium polecam- jak chcecie kogos ukarać, np. męża to go tam wyślijcie z dzieckiem.Dzieci zdrowsze wrócą, on na bamk stęskniony i zachłanny na kontakty ze śliczną żoną.Ja z chęcią wyślę moich glazurników-na zdrówko!Sama z Tymkiem też powinnam pojechać kurcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Obśmiałam się jak nie wiem ... to ja wolę rodzinnie nad morze jechać, chociaż kiedyś nie wyobrażałam sobie wakacji bez Mazur teraz nie pamiętam jak tam jest ... za to z rozsądku wyjeżdżaliśmy nad morze i się w nim zakochałam i teraz nie wyobrażam sobie wakacji lub wolnego weekendy bez morza ... ale my lubimy i nasze psisko kilkugodzinne spacery nad morzem, nawet kiedy dmuchało ... ciepłe kurty i hajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Oj wspólczuję tych alergii. Mój mąż ma i wiem co top znaczy, chociaż im starszy jest tym rzadziej występuje i jest słabsza. Ale pamiętam czasy jak nie ruszał się bez dużej paczki husteczek i chodził cały letni sezon na claritine. Moje dziecię już śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Cześć dziewczyny. Za moim oknem też pada, a w domu muszę zostać bo najmłodszy paskudnie kaszle. Kurcze, jak on tak kaszle to spać nie możemy- robił nam już parę razy w swoim życiu akcję duszność - kto raz ją przeżył, ten wie jaki to stres. Ale mimo nie wyspania ruszają mnie wiosenne obrazki- Gosiek śliczne! Nie zazdroszczę. Mój synek też jest alergikiem ale najgorsze mamy już za sobą. U niego ataki kaszlu kończyły się skurczem oskrzeli i jazdą na sygnale do szpitala. Ale teraz mamy już w miarę opanowaną sytuację. Mam pytanie do dziewczym, których dzieci biorą singulare. Czy Wasze dzieci są może nadpobudliwe po tym leku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Moja niestety po kilku dawkach, które notabene bardzo jej pomogły na kaszel dostała silnej wysypki i koniec z singularem Ale nadpobudliwości nie zauważyłam może na krótko brała A jest taki objaw w wymieniony w ulotce jako niepożądany Szukałabym innego preparatu, bo jeśli nadpobudliwość występuje, znaczy działanie niepożądane może być na układ nerwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 18.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Uuuu Magnolia to sie wam trafilo . U nas bylo inaczej Kamisia byla na pelnym turnusie tj. cale 21 dni a nawet 22 jak sie do tego doliczy podroz do tego Szczawna (bo to cholernie daleko jest ale na szczescie z wawy jest bezposredni pociag sypialny ) i byla tam pod opieka mojeg taty czyli swego dziadka. I oboje zgodnie zeznaja ze bylo im super Pokoje ok, zarcie podobno bardzo dobre, zreszta mala wrocila troche okraglejsza (a generalanie raczej do przecinkow nalezy ) i same zabiegi tez calkiem dzielne zniosla. Takze naprawde sobie chwalili i co najwazniejsze chca jeszcze ! Nie wiem czy teraz napewno dostaniemy skierowanie do tych calych Dabkow czy jak im tam , ale to i tak zapewne bedzie blizej wakacji bo moze teraz ja z nia pojade albo razem z malzem skoczymy sobie nad te morze. Zobaczymy jak to rozegra nasz kochany NFZ jak przysle nam skierowanie. Ale to co pisal Magnolia to niezle bylo, tylko takie troche niefajne i to wlasnie w tych Dabkach. Laska a napisz cos wiecej o pokojach ew. w jakim osrodku bylas bo nas chca poslac do czegos co sie nazywa Argentyt albo jakos podobnie. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień doberek. Ale piździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 jak cholera spać mi się chce dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 po jakiemu to kawką dziś częstuję http://www.threadbombing.com/data/media/20/cup_of_LOL.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kto dziś zarabia w kryzysie? tanie knajpy (czytaj fastfoodowcy) i producenci prezerwatyw tak właśnie w radio usłyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 18.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Że "piździ" znaczy sie? Tak sie mówi w slangu kieleckiem np. albo generalnie sie mówi że piździ jak w kieleckim - ot po prostu Ja z Radomia pochodzę to o Kielcach troche wiem nie wiem czemu ale oni nie lubiom nas a my ich - podobno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kto dziś zarabia w kryzysie? tanie knajpy (czytaj fastfoodowcy) i producenci prezerwatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Że "piździ" znaczy sie? Tak sie mówi w slangu kieleckiem np. albo generalnie sie mówi że piździ jak w kieleckim - ot po prostu Ja z Radomia pochodzę to o Kielcach troche wiem nie wiem czemu ale oni nie lubiom nas a my ich - podobno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kto dziś zarabia w kryzysie? tanie knajpy (czytaj fastfoodowcy) i producenci prezerwatyw tak właśnie w radio usłyszałam dzień dobry nie wyspałam się okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No dobra ale wieje Ehh ja się wyspałam ale jakoś tak budziłam się co chwilkę. AS mały wstał o 8.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No dobra ale wieje Ehh ja się wyspałam ale jakoś tak budziłam się co chwilkę. AS mały wstał o 8.30 to i tak ładnie, moja ostatnio budzi się codziennie o 7:50 coś się przestawiła przez ten tydzień, który spędziła z moją mamą, bo wcześniej wstawała między 8:30 a 9:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 18.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Cześć dziewczynyNie będe już pisać o kolejnej nocy z kaszlem- fajnie że już po niej. Anielica- Argentyt to najlepszy ośrodek w Dąbkach, inne są z lekka PRl-owskie. Ten jest super- czysty i sliczny (my tam byliśmy). A wiesz kto szefuje sanatorium? Pani mama Gosiewska, dumna matka swego syna ( zresztą po niej odziedziczył urodę i wdzięk). Jak dziecko palec złamało to nie rozpoznała, nie za bardzo słyszy bo wiekowa, albo może ignoruje rodziców. Ale każdą duszność wybada-to jej trzeba oddać, tu jest bezbłędna.Jedźcie i cieszcie się morzem-ładne jest i kutry rybackie tam są. No i śliczne jezioro. Może traficie na fajna ekipę. Acha- wożą tam na basen- świetny, z wodą morską.Tymek od singularu nie był pobudzony, ale duży niepokój nosi ze sobą duszność u niego. No i jak dostaje sterydy dłużej to nie chce jeść i przestaje rosnąć. Kurcze, rzeczywiscie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Zrobiłam sobie przerwę na kawkę i usiłuję nadrobić zaległości ale chyba wszystkiego nie dam rady. Jak Wy to robicie, że tak dużo piszecie? I czemu ten wiatr tak wieje. Głowę mi rozsadza a pracy mam, że hoho. A wieczorem idę z córą na próbę spowiedzi przed Komunią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Zrobiłam sobie przerwę na kawkę i usiłuję nadrobić zaległości ale chyba wszystkiego nie dam rady. Jak Wy to robicie, że tak dużo piszecie? Witaj. Jak przy kompie pracujemy i i uszczknąć się da trochę czasu na czytanie i pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 18.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ja tylko tak na probe - chcialam zobaczyc czy umim juz wklejac pikczersy ? proba bedzie na mojej koteczce - jak sie uda oto ona ponizej http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_0228.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts