Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

... kiedyś rozmawiałam z Kruelcią... ona ma ponoc jakiegoś znajomego którego miała wałkować... :roll: wiem bo my tez chcemy kilka rzeczy z kamienia.

nie wiem co z tego wyszło, bo póki co każda z nas coś innego ma na głowie :)

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieńdobrywieczór się z paniami. A chłopów co mają babę budowniczynę przy boku dopuszczacie do bandy? Bo fajnie się was podczytuje, a głupio tak zza węgła, zwłaszcza że z niektórymi z was się spotykamy w różnych forumowych miejscach.

Na wkupne nie ma ani ciasteczek, ani szampana, ani prognozy pogody, bo tą katujemu co jakiś czas gośka na jego komentarzach, ale mam cytat ze strony www wykonawcy od rzeczy różnych i wszechstronnych. "Nasi pracownicy wykazują się doświadczeniem oraz kulturą osobistą, co podwyższa jakość wykonania usług". Uważam że jako słowo na niedzielę się nada :D

Liczymy na pozytywne rozpatrzenie podania o certyfikat baby budowniczej (budowniczki? budowniczowej?, budowniczyny?) z okolic Piaseczna z tymczasową siedzibą na Ursynowie :wink:

się kłaniając umykam, bo pora z roboty się zbierać

To jest piesa prawie_myśliwska. Piesa jest prawie wyżłem niemieckim odmiana mazowiecko-piskórska, kufę ma prawie jak rzeczony wyżeł, końcówki łapk ma dropiate, tylko ten ogon, przepraszam, po kimż on jest?

No i po polach to biega jak szalona, więc działa jak maszyna płosząca wszystko co się znajdzie w promieniu kilometra.

A w ogóle to znajda-przybłęda. Wyszła na nas z rowu, jak wyjeżdżaliśmy w ubiegłym wrześniu z budowy. Najukochańszy psiuk na świecie. Jest przy naszej sygnaturce na mapie forum muratora, którą mozolnie buduje piterazim.

A jak już jestem przy słowie, to powiem to wprost: rasia, masz obsolutnie zajefajną chałupę. Zero podlizu, czysty afekt! :D :D :D

Pogoda cacy trylko szkoda że jutro ma padać :(

Byłam w pgrodniczym winobluszcze po 12-15 zeta więc chyba zamówię na allegro

Ja potrzebuję jakieś 30 sadzonek do obsadzenia pod płotem, to jakbyś miała jakieś namiary na sprzedaż hurtową to ja bardzo poproszę... 8) :)