Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziękuję dziewczyny http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif

i jaka młoda :wink:

na twarzy może tak, bo w kalendarzu to już nie za bardzo :lol:

że dla mnie nic nie zostało to ja bym Ci trochę piegów zgarnęła , tak na nosek :D :D

piegów ci u mnie dostatek, że dla całego forum by starczyło :lol:

Po takiej focie nie waz się tu nic o kompleksach pisać :D

te kompleksy miałam w szkole, teraz już nie :wink:

Lubię patrzeć na moją starszą córcię, której też już pokazały się piegi na nosku http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a044.gif

dziękuję dziewczyny http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif

i jaka młoda :wink:

na twarzy może tak, bo w kalendarzu to już nie za bardzo :lol:

a kto będzie Ci w kalendarz zaglądał??? Liczy się to, co widać na obrazku :lol:

też prawda :lol:

pamiętam, że jak kończyłam liceum i poszłam kupić kwiaty nauczycielom, to pani w kwiaciarni do mnie powiedziała: "To dzisiaj jest zakończenie ósmych klas ?" :lol: :lol: :lol:

No i tak mi do dzisiaj zostało, że wyglądam młodziej :D

lidszu ale z Ciebie fajna kobietak :D I nie becz, ja też ma kręcone włosy. Rano pół godziny prostowania, 5 minut na dworze i zastanawiam się po co ja się tyle męczyłam. Mogłam pospać pół godziny dłużej :roll:

dobroszka, Anielica, DorciaIQ macie tego towaru trochę :roll: :roll: :roll: Podzielcie się trochę :lol:

Nefer co za rura :lol:

A tak wogóle to uważam, że kobieta po 40-stce w rozmiarze mniejszym niż 38 wygląda źle. nie wiem w jakim jesteście wieku ale predziej czy później bedziecie pewnie miały po 40 latek.

lidszu ale z Ciebie fajna kobietak :D I nie becz, ja też ma kręcone włosy. Rano pół godziny prostowania, 5 minut na dworze i zastanawiam się po co ja się tyle męczyłam. Mogłam pospać pół godziny dłużej :roll:

ja już nie beczę :D . Beczałam kiedyś jak się obcięłam na krótko i też musiałam co rano prostować sobie włosy, bo jeśli tego nie zrobiłam, to miałam afro na łbie :lol:

A tak wogóle to uważam, że kobieta po 40-stce w rozmiarze mniejszym niż 38 wygląda źle. nie wiem w jakim jesteście wieku ale predziej czy później bedziecie pewnie miały po 40 latek.

no mi jeszcze parę latek brakuje, ale właśnie dobiłam do rozmiaru 38, z czego bardzo się cieszę :D

Taaaa a ja w tym roku kończę 40 z tym moim rozmiarem 42 :)

Miałam ostatnio trochę stresów i tak jakoś mi kilogramy same spadały z dnia na dzień :roll:

Kurczę ja jak mam stresa to wtedy dopiero zaczynam jeść - żreć znaczy się i tu problem bo odkąd zaczęła się budowa to ja ciągle w nerwach jestem dopiero ostatnio się uspokoiło i teraz trzeba te zbędy kilosy zrzucić. Kurczę a już po ciąży ważyłam 55kg to dobiłam teraz do 62 :oops:

Miałam ostatnio trochę stresów i tak jakoś mi kilogramy same spadały z dnia na dzień :roll:

Kurczę ja jak mam stresa to wtedy dopiero zaczynam jeść - żreć znaczy się i tu problem bo odkąd zaczęła się budowa to ja ciągle w nerwach jestem dopiero ostatnio się uspokoiło i teraz trzeba te zbędy kilosy zrzucić. Kurczę a już po ciąży ważyłam 55kg to dobiłam teraz do 62 :oops:

i to jest dużo ?? :o :o :o

ja ważę mniej więcej tyle samo :)

Taaaa a ja w tym roku kończę 40 z tym moim rozmiarem 42 :)

40-42 moim zdaniem jest ok.

Jeszcze jak kobietka wyższa i ma czym oddychać to wogóle :lol:

Nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje czy tak jest faktycznie ale czym starsza kobieta i szczuplejsza tym więcej zmarszek na twarzy :roll:

Szczerze to wolę większą pupę i gładszą cerę.