lidszu 08.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kasiu, a co się stało, że teraz takich nie masz? no po pierwszej ciąży jak się wyprostowały - tak juz zostały.... moje też się trochę po ciążach wyprostowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kurcze , ile ja bym dala , zeby miec takie loczki Oczywiscie nie po fryzjerze W ogole sliczna dziewuszka z Ciebie Lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nie, no Lidszu, z Ciebie niezła laska jest , te loczki, usta zmysłowe... super i jaka młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.01.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Lidszu laseczko , tak Ci juz tu loki rozszarpały ,że dla mnie nic nie zostało to ja bym Ci trochę piegów zgarnęła , tak na nosek Po takiej focie nie waz się tu nic o kompleksach pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dziękuję dziewczyny http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif i jaka młoda na twarzy może tak, bo w kalendarzu to już nie za bardzo że dla mnie nic nie zostało to ja bym Ci trochę piegów zgarnęła , tak na nosek piegów ci u mnie dostatek, że dla całego forum by starczyło Po takiej focie nie waz się tu nic o kompleksach pisać te kompleksy miałam w szkole, teraz już nie Lubię patrzeć na moją starszą córcię, której też już pokazały się piegi na nosku http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a044.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dziękuję dziewczyny http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif i jaka młoda na twarzy może tak, bo w kalendarzu to już nie za bardzo a kto będzie Ci w kalendarz zaglądał??? Liczy się to, co widać na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dziękuję dziewczyny http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif i jaka młoda na twarzy może tak, bo w kalendarzu to już nie za bardzo a kto będzie Ci w kalendarz zaglądał??? Liczy się to, co widać na obrazku też prawda pamiętam, że jak kończyłam liceum i poszłam kupić kwiaty nauczycielom, to pani w kwiaciarni do mnie powiedziała: "To dzisiaj jest zakończenie ósmych klas ?" No i tak mi do dzisiaj zostało, że wyglądam młodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Lidszu piękna babka z Ciebie a loki marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefciu zajefajny pomysł z tym kominem normalnie wyczesany na maksa A kominek cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 lidszu ale z Ciebie fajna kobietak I nie becz, ja też ma kręcone włosy. Rano pół godziny prostowania, 5 minut na dworze i zastanawiam się po co ja się tyle męczyłam. Mogłam pospać pół godziny dłużej dobroszka, Anielica, DorciaIQ macie tego towaru trochę Podzielcie się trochę Nefer co za rura A tak wogóle to uważam, że kobieta po 40-stce w rozmiarze mniejszym niż 38 wygląda źle. nie wiem w jakim jesteście wieku ale predziej czy później bedziecie pewnie miały po 40 latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 lidszu ale z Ciebie fajna kobietak I nie becz, ja też ma kręcone włosy. Rano pół godziny prostowania, 5 minut na dworze i zastanawiam się po co ja się tyle męczyłam. Mogłam pospać pół godziny dłużej ja już nie beczę . Beczałam kiedyś jak się obcięłam na krótko i też musiałam co rano prostować sobie włosy, bo jeśli tego nie zrobiłam, to miałam afro na łbie A tak wogóle to uważam, że kobieta po 40-stce w rozmiarze mniejszym niż 38 wygląda źle. nie wiem w jakim jesteście wieku ale predziej czy później bedziecie pewnie miały po 40 latek. no mi jeszcze parę latek brakuje, ale właśnie dobiłam do rozmiaru 38, z czego bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no mi jeszcze parę latek brakuje, ale właśnie dobiłam do rozmiaru 38, z czego bardzo się cieszę ja tyż chcę http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/b005.gif No mi będzie 2.02 brakowało do 40-tki 10 latek więc jeszcze się poodchudzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Mi do 40 jeszcze 9 latek brakuje a rozmiar dobiłam wreszcie do 36 Miałam ostatnio trochę stresów i tak jakoś mi kilogramy same spadały z dnia na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A tak wogóle to uważam, że kobieta po 40-stce w rozmiarze mniejszym niż 38 wygląda źle. nie wiem w jakim jesteście wieku ale predziej czy później bedziecie pewnie miały po 40 latek.Taaaa a ja w tym roku kończę 40 z tym moim rozmiarem 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Miałam ostatnio trochę stresów i tak jakoś mi kilogramy same spadały z dnia na dzień Kurczę ja jak mam stresa to wtedy dopiero zaczynam jeść - żreć znaczy się i tu problem bo odkąd zaczęła się budowa to ja ciągle w nerwach jestem dopiero ostatnio się uspokoiło i teraz trzeba te zbędy kilosy zrzucić. Kurczę a już po ciąży ważyłam 55kg to dobiłam teraz do 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Jak mam lekkiego stresa to też jem a właściwie żrem Ale jak mam mega stresa to nie jestem wstanie nic przełknąć. Wtedy wystarczy parę dni i wszystko na mnie wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Miałam ostatnio trochę stresów i tak jakoś mi kilogramy same spadały z dnia na dzień Kurczę ja jak mam stresa to wtedy dopiero zaczynam jeść - żreć znaczy się i tu problem bo odkąd zaczęła się budowa to ja ciągle w nerwach jestem dopiero ostatnio się uspokoiło i teraz trzeba te zbędy kilosy zrzucić. Kurczę a już po ciąży ważyłam 55kg to dobiłam teraz do 62 i to jest dużo ?? ja ważę mniej więcej tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A tak wogóle to uważam, że kobieta po 40-stce w rozmiarze mniejszym niż 38 wygląda źle. nie wiem w jakim jesteście wieku ale predziej czy później bedziecie pewnie miały po 40 latek.Taaaa a ja w tym roku kończę 40 z tym moim rozmiarem 42 40-42 moim zdaniem jest ok. Jeszcze jak kobietka wyższa i ma czym oddychać to wogóle Nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje czy tak jest faktycznie ale czym starsza kobieta i szczuplejsza tym więcej zmarszek na twarzy Szczerze to wolę większą pupę i gładszą cerę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Lidszu - kurczę ja zawsze ważyłam 50-54 maks a nawet i 48 ale wtedy to już szpadelek na mnie wołali Monia - to fakt że u pulchniejszychmniejzmarszczki widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dobra idę spać Dobrej nocy wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts