MonikaC 03.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień doberek Malutka ja bym postawiła na tej ścianie przy schowku. Może pobaw się jakimś programem do projektowania kuchni - na wizualizacji zobaczysz czy ci się spodoba takie ustawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień doberek Malutka ja bym postawiła na tej ścianie przy schowku. Może pobaw się jakimś programem do projektowania kuchni - na wizualizacji zobaczysz czy ci się spodoba takie ustawienie. chyba trzeba podziałać w tym temacie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 03.04.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 macie może w swoich projektach ustawioną łazienkę z waszej sypialni? Mówią, że to warto zrobić ale czy na pewno? są może jakieś uzytkowniczki tego rozwiązania żeby moglby polecic ? Ja mam wejście do łazienki z sypialni. Moim zdaniem jest to bardzo dobre rozwiazanie pod warunkiem, ze są dwie łązienki - jedna dostepna z sypialni a druga dla dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Witam Warszawianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 05.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 cześć dziewczyny, może macie do sprzedania używaną siatkę do ogrodzenia prowizorycznego na budowę. myslę głównie o leśnej. dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć Dziewuszki miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie. dawno mnie tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A co tu ostatnio takie puuuuuuuuuuuuuuchy Dziewczynki gdzie jesteście???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 08.04.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No jak to gdzie ? Ja oczywiscie jestem tutaj - czyli w ... pracy !! A pusto je bo przyszla wiosna letniawa (jak to mawia moja coreczka ) i wszystkie teraz buszuja na wyprzedazach za bucikami i ubrankami tudziez kupujom wyposazenie do ... OGRODOW zapewne pozdrawiam sloniecznie z centrum wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.04.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Aaaaa , bo jak słońce świeci , to zamiast przy kompie to się śmiga na działkę , na plac zabaw z potomkinią, no i milion rzeczy zwiazanych z budowa na człeku wisi...I cierpi FM na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 08.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No chyba ze sie musi siedziec przy kompie w robocie coby jednak jakies money zarobic na to budowanie i nie tylko To sie wtedy tez czasami pisze na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.04.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Taaa, nie ma to jak słońce za szklaną szybą za plecami . A w monitorze odbija się śródmieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Moje dziecię chcecały czas na dworze być - i w sumie tomu się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 08.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Co tu wszędzie tak leniwo i sielsko? Nie budujecie, nie dostajecie w tyłek od losu że się za to zabraliście? Myślałam że to standard, że nie tylko ja tak mam. Ciskam się właśnie, bo robótkę kolejną odbieraliśmy - pięknie nam wycyklinowali parkiet, tyle że razem z oknami tarasowymi.Wczoraj tak super wszystko wyglądało, bo panowie chytrze zakleili nam okna taśmą ( choć wcześniej jej nie widzieliśmy).Dziś mąż ją oderwał i wyszła kolekcja sznytów na futrynach okiennych . Cholera.... cholera!!! Jutro ma przyjechać szef naszych speców, obejrzeć własnym okiem. Spodziewamy się że zaproponuje nam ćwierćwałek na łączenie okien z parkietem. Ale niech spada ze swoim ćwierćwałkiem, ja tego tam nie chcę. Niech naprawia!!! Zawsze uchodzi wszystko naszym budowlańcom płazem, prawie każdy odwala nam jakąś fuszerę, a my zwykle sami łatamy. Tym razem się wściekłam- cóż skupi się na parkieciarzach.Poza tym rzeczywiście piękna ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 08.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Magnolia kochana jak chcesz sobie humor poprawic to zapraszam do mnie i zobaczysz z czym ja musze sie pogodzic w kwestii parkietu oraz jak mam zamontowane niektore drzwi wewnetrzne Od razu Ci sie poziom zadowolenia podniesie ! wiec sie nie martw tyle bo zmarszczek dostaniesz i nie bedziesz juz taka piekna A jak to mowilo wiekszosc moich budowlancow: "co sie pani przejmuje z tego sie przecie nie strzela wyszlo jak wyszko " no i moje najbardziej "ulubione" : a nie moze sie Pani do tego przyzwyczaic ?! buziaczki Anielskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Kupiłam sobie takie butki do ogrodu Mięciutkie są i bardzo wygodne http://images.tchibo.de/eCS/Store/pl/images/kw15/kw15_16657_detail.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 To są świetne buty do pływania w Adriatyku na przykład Hejka, nie macie pod ręką sprawdzonego wylewkarza? Bo nam się perspektywa imprezy wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 09.04.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 barranki my mielismy fajnych. Nie wiem jak sie nazywa, bo mąż zapisał go w kajecie budowlanym pod hasłem - wylewki: 696-458-334.Ładną, równą nam zrobili i nawet nie pękała. Oni chyba tez robili u RRmi i Zuberka bo namiar mamy od ich sąsiada i coś takiego mi się majaczy.Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 09.04.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dawno tutaj nie zglądałam a mam czym się pochwalić ! Mam decyzję PnB ) Wiem, wiem.....teraz to dopiero się zacznie ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts