Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

adk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...

Witam

ja również dołącze się do budującuch kobiet:)

Budowę rozpoczęłam w lipcu w miejscowości Rusiec k/Nadarzyna.

Po dobrze w miarę idącej robocie zaczęły się schody - zobaczymy czy kiedyś skończymy tą budowę. Trochę już odechciało mi się tego domku, ale nikt nie mówił że będzie lekko i bezproblemowo - poza wykonawcą:)

Pozdrawiam

Witam

ja również dołącze się do budującuch kobiet:)

Budowę rozpoczęłam w lipcu w miejscowości Rusiec k/Nadarzyna.

Po dobrze w miarę idącej robocie zaczęły się schody - zobaczymy czy kiedyś skończymy tą budowę. Trochę już odechciało mi się tego domku, ale nikt nie mówił że będzie lekko i bezproblemowo - poza wykonawcą:)

Pozdrawiam

Witaj :) Ano nikt nie mówił, że będzie lekko - ale daje się znieść :) Tylko nie wolno się poddawać :)

Witajcie Budujące, Wykańczające się lub wymarzony dom, stawiające czoła przeciwnościom i przypadkom :)

rozpoczęłam moje roboty...zaczynam od rozbiórki a potem buduję.

Lokalizacja - warszawski Wawer

Projekt autorski bo działka obwarowana wieloma warunkami ale moim zdaniem - w pełni i maksymalnie wykorzystujący możliwości.

Nefer ! - Twój dziennik przeczytałam "od deski do deski" :) - inspirujący !

jak czas pozwoli i wreszcie coś konstruktywnego będzie się dziać - założę dziennik. ale póki co mało śpię i mało jem - impreza budowlana się rozkręca :)

mam nadzieję, że z czasem ten stan minie.. :)

pozdrawiam !

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON

• 2 weeks później...

Prosze zapoznac sie z naszą firmą-SOLIDNA

Witam nasza firma jest z Wołomina.

Budujemy stany deweloperskie jak i pod klucz

Firma obecnie stawia dobudowe 100 m2 oraz 300 m2 (pod klucz)

Ponad to dodam ze cyklicznie wystawiamy sie na targach MURATOR EXPO

Na ostatnich targach 16-17 pazdziernik również wystawiliśmy nasze produkty i usługi hala torwar MURATOR EXPO bodowa i remont

http://WWW.WYBUDUJDOM.COM

Zapraszamy do kontaktu inwestorów- inwestorki

Budowaliśmy dla klientów którzy inwestycje mieli o wartosci 800 tys zł.

Nasza firma realizuje budynki solidnie z dobrych materiałów

• 2 months później...

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, pogodnych, rodzinnych i leniwych Świąt Bożego Narodzenia.

Spełnienia najskrytszych marzeń i nieustającej bliskości życzliwych ludzi.

http://charlesryderblog.files.wordpress.com/2009/12/christmas-tree2.jpg

Witam, to chyba najgorszy moment na zapisanie się do babskiej grupy, bo albo odpoczywacie po Świętach albo szalejecie przed Sylwestrem :) zaglądam nieśmiało coby mile zakończyć rok, mam przysłowiowe 5 minut wolnego bo jedno dziecko śpi a drugie siedzi obok i robi jubel w wózku :). A zaczynam budowę na wiosnę pod Radzyminem, może znajdzie się jakaś miła sąsiadka ? Działka kupiona, projekt wybrany, PnB jest. I dopóki nie wbijemy pierwszej łopaty to mnóstwo wątpliwości i pytań na głowie :( Więc szukam grupy wsparcia, choć nie oczekuję go akurat w Sylwestra :)

• 4 weeks później...
czy i ja mogłabym do Was dołączyć??? nasza budowa Hornówka zmierza już wprawdzie do końca ale wykańczać i dopieszczać będę ten dom pewnie do końca życia :-)

Witam Somsiadkę!!! :lol:

A już myślałam, że ten wątek umarł śmiercią naturalną... Nefcia, trzeba go znowu wyciągnąć na światło dzienne, bo z budową jak z budową... kiedyś się zaczyna i kiedyś się kończy, ale ten wątek mógłby nadal socjalicująco-spajająco działać...?:rolleyes:

Czy któraś z Was robiła może kominek z płaszczem wodnym? Chciałabym się dowiedzieć jak się z tym żyje na codzień :) Czy bardzo nagrzewa pokój, czy się brudzi, jaki wkład, jaka obudowa, z jakim piecem współpracuje itd

Mi odradzili, więc nie zrobiłam.:)

Czy któraś z Was robiła może kominek z płaszczem wodnym? Chciałabym się dowiedzieć jak się z tym żyje na codzień :) Czy bardzo nagrzewa pokój, czy się brudzi, jaki wkład, jaka obudowa, z jakim piecem współpracuje itd

Przyłączam się do prośby o referencje od użytkowników:-)

Też mam taki pomysł.

Rasia - kto i dlaczego Ci odradził? Jakie są przeciwskazania, tudzież dlaczego się nie zaleca? A co w zamian?

Witam Was Odważne Babeczki Inwestorki

Jak widze już wiele z Was jest na finishu a ja dopiero na poczatku tej drogi...

Od kilku miesiecy obserwuje już Wasze forum i czytam cenne informacje. Z miłą chęcią się dołącze.

Mam nadzieję że na wiosne troche sie ożywimy bo teraz chyba taki martwy sezon budowlany.

Nefer podziwiam Twoje dokonania i kibicowałam kolejnym etapom ,szczególnie wykończenia. Dzieki za wiele sprawdzonych kontaktów!!!!

Pozdrawiam

roslanka