BetaGreta 16.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A ja o grupie zapomniałam ale teraz sobie zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 To Nefer w grudniu 2008 założyła ten wątek i dzięki niej poznałam wiele forumek w tym i Ciebie BetaGreta choć wątek zamarł, to większość spotyka się wirtualnie (i nie tylko:) ) w swoich dziennikach i komentarzach. Nefer chwała Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Dobrze, że do czegoś się nadał :) I niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 25.08.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam ja również dołącze się do budującuch kobiet:) Budowę rozpoczęłam w lipcu w miejscowości Rusiec k/Nadarzyna. Po dobrze w miarę idącej robocie zaczęły się schody - zobaczymy czy kiedyś skończymy tą budowę. Trochę już odechciało mi się tego domku, ale nikt nie mówił że będzie lekko i bezproblemowo - poza wykonawcą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam ja również dołącze się do budującuch kobiet:) Budowę rozpoczęłam w lipcu w miejscowości Rusiec k/Nadarzyna. Po dobrze w miarę idącej robocie zaczęły się schody - zobaczymy czy kiedyś skończymy tą budowę. Trochę już odechciało mi się tego domku, ale nikt nie mówił że będzie lekko i bezproblemowo - poza wykonawcą Pozdrawiam Witaj Ano nikt nie mówił, że będzie lekko - ale daje się znieść Tylko nie wolno się poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 31.08.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witajcie Budujące, Wykańczające się lub wymarzony dom, stawiające czoła przeciwnościom i przypadkom rozpoczęłam moje roboty...zaczynam od rozbiórki a potem buduję. Lokalizacja - warszawski Wawer Projekt autorski bo działka obwarowana wieloma warunkami ale moim zdaniem - w pełni i maksymalnie wykorzystujący możliwości. Nefer ! - Twój dziennik przeczytałam "od deski do deski" - inspirujący ! jak czas pozwoli i wreszcie coś konstruktywnego będzie się dziać - założę dziennik. ale póki co mało śpię i mało jem - impreza budowlana się rozkręca mam nadzieję, że z czasem ten stan minie.. pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Nika&lola - dawaj ten dziennik, bo tak trzeba Pełni on rolę autoterapii A komentarze to terapia grupowa - przekonaj się i nie daj się prooooosić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 15.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamMam do sprzedania 36 paczek (9,12 m3) STYROPIANU FREZOWANEGO AUSTROTHERM EPS 040 FASADA grubości 14 cm. W cenie 125 zł 1 m3.Odbiór własny w Warszawie Białołęka okolice ul. Białołęckiej.tel. 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Noooo Baby... coś tu mocno ucichło.... haloooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 06.10.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pag-ciemne 17.10.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Prosze zapoznac sie z naszą firmą-SOLIDNA Witam nasza firma jest z Wołomina.Budujemy stany deweloperskie jak i pod klucz Firma obecnie stawia dobudowe 100 m2 oraz 300 m2 (pod klucz)Ponad to dodam ze cyklicznie wystawiamy sie na targach MURATOR EXPONa ostatnich targach 16-17 pazdziernik również wystawiliśmy nasze produkty i usługi hala torwar MURATOR EXPO bodowa i remonthttp://WWW.WYBUDUJDOM.COMZapraszamy do kontaktu inwestorów- inwestorkiBudowaliśmy dla klientów którzy inwestycje mieli o wartosci 800 tys zł. Nasza firma realizuje budynki solidnie z dobrych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, pogodnych, rodzinnych i leniwych Świąt Bożego Narodzenia. Spełnienia najskrytszych marzeń i nieustającej bliskości życzliwych ludzi. http://charlesryderblog.files.wordpress.com/2009/12/christmas-tree2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.12.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam, to chyba najgorszy moment na zapisanie się do babskiej grupy, bo albo odpoczywacie po Świętach albo szalejecie przed Sylwestrem zaglądam nieśmiało coby mile zakończyć rok, mam przysłowiowe 5 minut wolnego bo jedno dziecko śpi a drugie siedzi obok i robi jubel w wózku . A zaczynam budowę na wiosnę pod Radzyminem, może znajdzie się jakaś miła sąsiadka ? Działka kupiona, projekt wybrany, PnB jest. I dopóki nie wbijemy pierwszej łopaty to mnóstwo wątpliwości i pytań na głowie Więc szukam grupy wsparcia, choć nie oczekuję go akurat w Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gotyslawa 02.01.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 czy i ja mogłabym do Was dołączyć??? nasza budowa Hornówka zmierza już wprawdzie do końca ale wykańczać i dopieszczać będę ten dom pewnie do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.01.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Czy któraś z Was robiła może kominek z płaszczem wodnym? Chciałabym się dowiedzieć jak się z tym żyje na codzień Czy bardzo nagrzewa pokój, czy się brudzi, jaki wkład, jaka obudowa, z jakim piecem współpracuje itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.01.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 czy i ja mogłabym do Was dołączyć??? nasza budowa Hornówka zmierza już wprawdzie do końca ale wykańczać i dopieszczać będę ten dom pewnie do końca życia Witam Somsiadkę!!! A już myślałam, że ten wątek umarł śmiercią naturalną... Nefcia, trzeba go znowu wyciągnąć na światło dzienne, bo z budową jak z budową... kiedyś się zaczyna i kiedyś się kończy, ale ten wątek mógłby nadal socjalicująco-spajająco działać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.01.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Czy któraś z Was robiła może kominek z płaszczem wodnym? Chciałabym się dowiedzieć jak się z tym żyje na codzień Czy bardzo nagrzewa pokój, czy się brudzi, jaki wkład, jaka obudowa, z jakim piecem współpracuje itd Mi odradzili, więc nie zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.01.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja już też zrezygnowałam, będzie zwykły kominek bez bajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 31.01.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Czy któraś z Was robiła może kominek z płaszczem wodnym? Chciałabym się dowiedzieć jak się z tym żyje na codzień Czy bardzo nagrzewa pokój, czy się brudzi, jaki wkład, jaka obudowa, z jakim piecem współpracuje itd Przyłączam się do prośby o referencje od użytkowników:-) Też mam taki pomysł. Rasia - kto i dlaczego Ci odradził? Jakie są przeciwskazania, tudzież dlaczego się nie zaleca? A co w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslanka 05.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam Was Odważne Babeczki InwestorkiJak widze już wiele z Was jest na finishu a ja dopiero na poczatku tej drogi...Od kilku miesiecy obserwuje już Wasze forum i czytam cenne informacje. Z miłą chęcią się dołącze.Mam nadzieję że na wiosne troche sie ożywimy bo teraz chyba taki martwy sezon budowlany. Nefer podziwiam Twoje dokonania i kibicowałam kolejnym etapom ,szczególnie wykończenia. Dzieki za wiele sprawdzonych kontaktów!!!! Pozdrawiamroslanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts