Majkunia 08.06.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Super wyliczanka - jestem jedną z wdzięcznych :) Mam ogromną prośbę o podanie namiarów na inne sprawdzone ekipy do sso - albowiem Pan Jan może dopiero na przyszły rok - pokornie prosimy Przerzucam z wątku Solidni Warszawa i Okolice i mojego dziennika: Mieszkam od ponad roku, chyba więc już mogę dokonać małego podsumowania. Jeden morał z tej bajki o budowaniu: ekipę poznaje się nie jak zaczyna, ale jak kończy... stara prawda, co? Miałam szczęście do większości wspaniałych ekip:yes:, niestety o kilku w tym wątku się nie wypowiem. Od początku: 1.Rewelacyjna ekipa Pana Jana od SSO. Z sześciu nowych domów w mojej okolicy wybudował 4:). Po roku od zejścia z mojej budowy poprosiłam Pana Jana o "wymurowanie" nietypowego;) ogrodzenia, bo nie mogłam znaleźć nikogo, kto by się tego podjął. Przysłał najlepszego swojego człowieka, ja zrobiłam rysunki, Pan Jan ołówkiem na kartonie obliczenia i ogrodzenie mam dokładnie takie o jakie mi chodziło! Dodam, że w całym domu mam rewelacyjnie proste wszystkie ściany i kąty, co wychwalane było przez kolejne ekipy od hydraulików do tynkarzy, więc chyba jednak nie jest taką normą Pan Jan: 501 679 706 2.Fantastyczni Cieśle. Ekipa wspaniała i perfekcyjna. Umiejąca czytać rysunki i spinająca ogromnie ciężką więźbę ze stalową ramą co do milimetra! Pan Wiesław: 508 125 773, syn, Pan Robert: 504 279 459 3.Dekarze. Wspaniali prawdziwi fachowcy przez duże F (jak zresztą wszyscy powyżej i poniżej) - doskonale zorganizowani. Byłam jeszcze długo z nimi w kontakcie i błyskawicznie reagowali na każdy mój telefon, czy to w sprawie dodatkowej obróbki kominów po ich tynkowaniu (grubo po zakończeniu dachu), czy w sprawie blachy na dach drewutni. A mieli do mnie ładnych kilkadziesiąt kilometrów. Bracia Wiesław i Waldemar: 604235954, 606457915 4.Aluminiowa stolarka: okna fixy, przesuwne, uchylno-otwierane, szklany dach, oranżeria, drzwi wejściowe...... AllTOP Lublin!!! Do tej pory jesteśmy w kontakcie, zmiana uszczelki, czy zamka - nie ma problemu. Nikt mi tej firmy nie polecił, znalazłam ich sama widząc wykonaną przez nich stolarkę w oglądanym pod nieobecność właściciela pewnym domu... Pan Paweł: 502297296 5.Tynki cementowo-wapienne... po prostu rewelacja! Nie było problemu z dojechaniem po trzech tygodniach i obróbce glifów, gdy po tynkach skończyły się montować okna! Pan Darek: sprawdzę w starym telefonie i dopiszę... edit: 602487247 6.Hydraulika, ekipa Pana Janusza: szybko, sprawnie, kompleksowo. Z jedną, małą wpadką z niedokręconym korkiem z wodą ogrodową. I ktoś mógłby pomyśleć - dlaczego ich polecam? Bo potrafili schylić głowy, przyznać się do niedopatrzenia i pokryć koszty. Bo każdemu może się zdarzyć błąd, ale nie każdemu do niego przyznać i wyjść z honorem. tel: 601 396042 7.Piec gazowy, kaloryfery...usługa z bardzo dokładnym przeczytaniem projektu i pedantycznymi wręcz obliczeniami zapotrzebowania na ciepło w każdym pomieszczeniu. Pan Sławomir: 600 350 637. Dostępny w każdej chwili, gotowy służyć radą,zapewniający pełen serwis i regulację w każdym momencie. 8.Wylewki... doskonałe! Chwalone przez kolejnych wykonawców od podłóg. Super twarde i nie do zdarcia... tak ładne, że aż szkoda było je zakrywać... Pan Mariusz: 515620350 9.KartonGipsy Słynne Misiaczki, czyli ekipa, która ubrała w w GK i ociepliła wełną mnóstwo znanych mi forumowych i nie tylko domków , są po prostu niesamowici!! Nie znam drugiej tak solidnej, doświadczonej, przemiłej i dbającej o renomę, a jednocześnie tak młodej ekipy!!! Potrafią po roku, czy dwóch zadzwonić czy wszystko w porządku, czy nic nie pękło, a jeżeli nie daj boże pojawi się jakaś ryska na suficie, to jakby była największą rysą na honorze, przylatują na sygnale w najkrótszym możliwym czasie i naprawiają na swój koszt!!!:jawdrop:Dosłownie szczęka opada! Pan Robert: 502469645 Mam nadzieję, że nikogo o kim powinnam tu wspomnieć nie pominęłam. O wykończeniówce następnym razem... 10.Aaa... i ktoś, kto przydaje się na początku i na końcu budowy... specjalista od pielęgnacji i wycinki drzew... zna się na drzewach jak mało kto, a wycina również metodą linową...Pan Robert: 502641431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 01.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 bami, rasia : Choć z wielkim opóźnieniem, ale dziękuję! Kierbuda i ekipę do SSO znalazłam i niedługo przekonamy się, czy są OK. Freno i adk, mam 2 sprawdzone kontakty do kierowników. Co prawda sama jeszcze nie zaczęłam... Jeden z nich kierownikował u mojej koleżanki a teraz u sąsiadów, drugi u sąsiadki. Ja też "biorę" jednego z nich. Jeżeli chcecie, prześlę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.07.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Hej! Szukam ciągle kierbuda (bami dzięki jeszcze raz za namiary już dzwoniłam). Przyda sie tez namiar na koparkowego (wykopanie karp i wykopy pod fundamenty). Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 04.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Hej! Szukam ciągle kierbuda (bami dzięki jeszcze raz za namiary już dzwoniłam). Przyda sie tez namiar na koparkowego (wykopanie karp i wykopy pod fundamenty). Z góry dzięki. adk, zajrzyj na grupę otwocką i na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.07.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzięki Bami już zajrzałam . Dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkunia 10.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam wszystkich oficjalnie (bo nieoficjalnie to podglądam od dawna ). Pierwszą pomoc już dostałam - dziękuję Rasia Będziem się budować w Halinowie. Już Pan Jan do SSO umówiony - tylko czekać długo trzeba a ja o niczym innym nie marzę, tylko o fundamentach w tym roku..... echhh. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkunia 10.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 PS. gdzie są te emotikonki - taka fajna szczególnie z mieszaniem w kotle ? chyba jestem ślepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 :welcome:Majkunia! Jak piszesz odpowiedź to pod oknem w którym piszesz masz okienko: zaawansowana edycja. Klikasz w nie i otworzy Ci się większe okno z emotkami po prawej stronie... potem tylko musisz sobie wybrać jaką chcesz... Fajnie, że Ci się udało z Panem Janem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.07.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 :welcome:Majkunia! Jak piszesz odpowiedź to pod oknem w którym piszesz masz okienko: zaawansowana edycja. Klikasz w nie i otworzy Ci się większe okno z emotkami po prawej stronie... potem tylko musisz sobie wybrać jaką chcesz... Fajnie, że Ci się udało z Panem Janem. a mi się nic takiego nie otwiera... jest tylko okienko "podgląd" i "dodaj wpis"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.07.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Powinno to wyglądać tak http://img560.imageshack.us/img560/6893/7c6db1911f974c3dbd3c070.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.07.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 albo bez używania zaawansowanej edycji http://img269.imageshack.us/img269/8870/fcf1e6cb55764db48355773.png I obok dużej litery A, masz buźkę klikasz na nią, i na dole masz "Show all smiles", klikasz i masz wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.07.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Powinno to wyglądać tak http://img560.imageshack.us/img560/6893/7c6db1911f974c3dbd3c070.png wszystko wygląda tak samo, ale buziek nie ma... tak jakby okno do wpisu było za szerokie i zasłaniało, ale nie mogą go zwęzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.07.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No właśnie, obok A nie mam buźki tak jak TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.07.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 ooooo, to nie wiem, może to zależy od przeglądarki? To byś chyba musiała do admina napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.07.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Jeszcze przypomniało się mi, że w ustawieniach profilu coś było o emotkach, to jeszcze możesz sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.07.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 :lol2::lol:Tak!!!! VICTORIA!!! w zaawansowanym profilu było o rozszerzonej edycji i proszę!!!!:lol2: nie mogłam sobie podarować... dzięki adk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.07.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Jupiiii Pozdrawiam, nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 21.07.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Szukam ekipy do fundamentów na jesień. Pozdrawiam, F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 04.08.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 O, jaka fajna grupa! Bardzo mi się podoba idea, szkoda, że wcześniej nie wiedziałam WITAJCIE DZIEWCZYNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts